Keittiö auki

Milan

pizza & kebab
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (18)

+Ruoka tuli nopeasti.
+Isot annokset (ainakin ostamani rullakebab oli).
+Melko edullinen.

-Maku oli ihan hyvä, mutta ei erityisen herkullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiven kova pizzapohja, jonka päällä tuhti kerros suolaista mössöä. Kinkku esim. oli punaista makkaraa... syömättä jäi myös kanapizza. Henkilökunta tylyä, eikä meitäkään naurattanut -poistuessamme. Sali siisti ja viihtyisä tällaiseksi paikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Kebab ja kastikkeet oikein hyviä. Annokset ovat ainakin omaan makuun sopivan kokoisia, että annoksen saa juuri syötyä ja silti pääsee ulos ravintolasta.

Kuitenkin kannattaa syödä paikan päällä, sillä annokset kutistuvat ja kastikkeet katoavat syystä tai toisesta kotiinkuljetuksessa ja mukaan otettaessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

Kebabissa noin teelusikallinen kastiketta, loput kebab ranskalaisista todella kuivia
Mukaan otettuna

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Laadukas HK-liha, suomalaista. Kantapaikkani nykyään. Annokset saapuvat todella nopeasti. (Rullakebabin hinta: 7,50€) Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Yksi suosikki paikoistani ennen. Hyvänmakuiset kebabit aina olleet, mutta nyt olen lopettanut oikeastaan tässä kebabbilassa asioimisen koska kebabien koko on aivan järkyttävän pieni nykyään! (rullakebabit ok, mutta kebab ranskalaisilla, kebab salaatilla, iskender yms lasten annoksia..) varsinkin mukaan otettaessa. yksi annos ei kovaan nälkään riitä edes alkupaloiksi. Sain joskus niin pienen määrän lihaa take away annokseeni että melkein nauratti, seuraavat 2 kertaa ei enää naurattanut, vaan lihaa yksinkertaisesti on vähennetty todella rankalla kädellä annoksissa. Nykyän käyn mielummin brahenkadulta löytyvässä kebab ravintolassa :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

Turun paras kebab-paikka, pizzatkin ok. Siisti ja viihtyisä ravintola ja aina ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.10.2013
Arvosana: 0

Toistaiseksi näkemistäni kebab-paikoista siistein ja viihtyisin. Palvelu ystävällistä ja hyvää: viimeksi poikkesin kaverin kanssa kesken kiireisen päivän syömään rullakebabin puoliksi, mitä vähän nolostelin, mutta henkilökunta ei pannut pahakseen.

En ole kebabin suurkuluttaja, mutta minun makuuni rullakebab on oikein hyvä – kerrankin sopivasti salaattia. ;) Pitsat myös ok, itse tykkään pehmeästä, vähän leipämäisestä pohjasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2013
Arvosana: 0

Olen käynyt täällä pari kertaa vuodessa, mutta en varmaan jatkossa tule käymään. Viimeksi käydessäni tilasin kauheaan nälkään extra-lisukkeilla take-away rullakebabin, mistä maksoin 10,50€. Kotiinpäästyäni huomasin että olinkin saanut tavallisen rullakebabin.
Harmitti aika paljon!
Pizzaa olen käynyt joskus vuosi sitten syömässä siellä, muistaakseni oli aika huono. Kebabit ovat laadukkaampia, ainakin siis yleensä.

Tunnelma paikassa on hyvä, ei nuhjuinen tai epäsiisti niinkuin joissain kebumestoissa. Palvelu on aina ollut ystävällistä.


     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.07.2013
Arvosana: 0

10 vuotta sitten turun paras kebab-pitseria.

Nykyään hajuton, mauton ja väritön. Bulkkikamaa, joka maistuu etniseltä kebupitsalta, eli ei oikeasti maistu oikein millekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet


Sijainti

Eerikinkatu 5, 20100 Turku - Reitti
02-2433033