Keittiö auki

Ravintola Royal Curry House Oy.

Arvosana 2.7 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (82)

Heikoin lounaskokemus pitkiin aikoihin. Salaatti loppu, laarissa vain tomaattia ja kurkkua. Ei keittoa. Lämmin ruoka loppu - vain perunoita kahta lajia kuuden purkin setistä eli liikaa???. Riisi loppui mun kohdalle, lihapataa pieni liru, Kanapataa oli riittävästi - tosin kana oli siinä varsin kuivaa. Ruoat oli kansien alla eli piilossa olevat ruoat eivät herättäneet "makunystyröitä" - päinvastoin. Ympäröivät ravintolat (Delhi D, Romana yms. ) ihan täynnä ihmisiä - ei siis olisi asiakkaista pulaa, jos ruoka olisi kohdallaan. Paikka tosin oikein kodikas - ehkä n. 30 asiakaspaikkaa. Naan-leipä tuotiin pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Harmittavan huono kokemus. Vaikka ruoan maku oli ihan ok (8 hengen seurueesta noin puolet kehui, puolet moitti), oli asiakaspalvelu ja hinta-laatusuhde niin pielessä että emme tänne enää eksy. Riisistä ja naanleivästä siis peritään lisämaksu, kastiketta on annoksessa tosi vähän (tilasin katkarapukastikkeen jossa oli kirjaimellisesti 3 jättikatkarapua, annos maksoi siis 15 e ilman riisiä). Naanleipä ei ollut kypsää vaan lähinnä taikinaklimppiä. Olimme ravintolan ainoat asiakkaat mutta saimme silti odottaa ruokaa tunnin. Kaiken lisäksi ravintolassa oli niin kuuma ja huono ilma että joitakin ruokailijoita alkoi pyörryttää. Skippaa tämä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 1

Todella hirveää ja ylihinnoiteltua ruokaa. Ruossa ei ollut mitään makua, sen lisäksi sekä naan-leivästä että riisistä sai maksaa erikseen. Tätä ei tosin mainittu missään erikseen, joten tuli vähän huijattu olo. En suosittele. En olisi edes mennyt ravintolaan, ellei kadun toisella puolella oleva intialainen olisi ollut kiinni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.06.2015
Arvosana: 0

Saimme erinomaita ruokaa. Tarjoilijalla oli kiire, mutta hän jaksoi hymyillä. Raita oli mahtavaa! Palaan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: -1

Ehdottomasti aidoimman makuista intialaista Turussa! Viiden hengen seurueemme jokainen jäsen oli erittäin tyytyväinen myös ystävälliseen palveluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: -2

Ehdottomasti Turun huonoin intialainen. Tilasimme kotiin 2 annosta: kana tikka masala ja kana korma, lisäksi valkosipuli naan leipää. Leipä ei maistunut valkosipulille eikä hyvälle. Tikka masalan lisätulisuus (pyysimme) oli laitettu selkeästi jostain kastikepullosta (makuun tuli etikkainen ahjokastike maku) korma kastike sinänsä oli ok mutta kananpalat eivät olleet tänään kypsennettyjä selvästikään ja todella kuivia paitsi reisipalat joita oli seassa. Palvelussa ei moitittavaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 1

Ruoka oli mautonta ja kylmää, palvelu välinpitämätöntä. Jotain tunnelmasta ja ruuasta kertoo se, että toisella puolella tietä Delhi Darbariin jonotettiin, mutta Royal Curry Housessa oli ruokailemassa vain yksi pariskunta...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 0

Food didn't taste, naan bread too crispy, overall atmosphere wasn't good at all. I recommed the other Indian restaurant on the other side of the street.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: 0

Olen tilannut täältä muutaman kerran kotiinkuljetuksella ruokaa, joten itse ravintolan tiloista ei ole kokemusta. Tilaan aina Luutonta kanaa miedossa jogurtti-, sipuli-, valkosipuli-, rusina-, cashewpähkinä-garam masalakastikkeessa joka on ollut aina hyvää. Ainoa miinus tässä paikassa on että kaikki pitää tilata erikseen, mukaan lukien riisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Ruuassa ei moitittavaa, mutta ei juuri kehuttavaakaan. Laskua maksaessa jäi huijattu olo, koska kaikesta maksettiin lisähintaa. 20€ tavallisesta intialaisesta ruuasta tuntuu aika kovalta hinnalta enkä aio palata uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.05.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 9, 20500 Turku - Reitti
http://www.royalcurryhouse.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey