Ei tietoa

Samppalinna

tilausravintola
Arvosana 2.5 / 5

Ravintola Samppalinna – osa yhä elävää Turun historiaa vuodelta 1865 – on upea puinen pitsihuvila terasseineen Aurajoen rannalla. Kesäkaudella ravintola tarjoaa elämyksiä hyvän ruuan, juoman ja teatterin ystäville. Muina vuodenaikoina Ravintola Samppalinnassa järjestetään juhlatilaisuuksia tilauksesta.


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Herkullinen sunnuntaibrunssi. Turusta oli vaikea löytää sunnuntaibrunssia, saati sellaista joka aukeasi jo klo 11. Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta ulkona olevat paikat eivät olleet varattavissa, joten mahduimme sinne hyvin.
Paikka kannattaa kuitenkin varata etukäteen, jos vain pystyy.
Ruoka oli herkullista. Hauskana lisänä pystyi tilaamaan munakkaan, johon sai valita täytteet ja jonka kokki toi pöytään. Palvelu oli oikein ystävällistä myös.
Hinta on 24€, mutta s-etukortilla sen saa hintaan 19,50€

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 17.08.2015
Arvosana: 0

Lounas ei vastaa rakennuksen vanhaa nostalgiaa kirkkainen halogeenovaloineen. Toivottavasti tämä vanha paikka saisi arvoisensa omistajan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.04.2015
Arvosana: 0

Sunnuntain brunssi oli pettymys. Yhdellä tarjoilijoista oli asennevamma nuorempia asiakkaita kohtaan. Emme tienneet, että olisi ollut syytä tehdä pöytävaraus. Saimme kuitenkin hyvän pöydän ravintolan keskeltä, mutta kun haimme ruokaa, pöytäämme oli ohjattu muita. Meille järjestettiin pöytä erillisestä huoneesta, missä oli kylmä. Ruoka oli keskinkertaista ja valikoima suppea. Verrattuna muiden ravintoloiden brunsseihin, tämä oli pettymys. Plussaa siitä, että paikalla oli kokki, jolta sai tilata munakkaan valitsemillaan täytteillä. Emme suosittele tätä brunssia.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 24€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Kesäillan buffet. Ruoka oli maittavaa ja monipuolista. Palvelu tyydyttävää, mutta tunnelma korjasi sen. Tunnelmaa loi erityisesti näytelmän äänet, jotka kantautuivat ravintolaan sisälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: 0

Lounasbuffet mukavassa miljöössä. Salaattipöytä oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Leipä mukavan "kotioloista" ja kalapöydän kylmät fisut ihania. Lämpimän ruoan pöydästä löytyi montaa sorttia, lihapullatkin maittavia talon pippurikastikkeen kera.
Tänne on kiva tulla uudelleenkin lounaalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 05.07.2013
Arvosana: 0

Parsa-alkuruoka keskinkertaisuudessaankin ihan hyvä, lampaankare sen sijaan erinomaista ja crepes suzettekin maistuva. Annokset kauniisti aseteltuja. Tunnelmallinen paikka mutta palvelussa löytyy parantamisen varaa ja lopulta illan vakavin puute oli aivan käsittämättömän kehno viinilista. TOK, c'mon!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.08.2010
Arvosana: 0

Näytelmästä aiheutuva meteli häiritsi tunnelmaa terassilla ruokaillessa. Tarjoilija oli täysi pettymys: flegmaattinen ja unohteleva keski-ikäinen mieshenkilö. Ruoka suht. ok. Paikka on mitä kaunein. Olisiko illalla musiikkia sisällä??

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.08.2010
Arvosana: 0

Kauniina kesäiltana tämä on todella viihtyisä paikka. Harmi vain että muuten hyvää viihtyvyyttä heikentää ruoan laatu. Caesar-salaatti oli annoksena suorastaan naurettava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäinen Rantakatu 10, 20100 Turku - Reitti
010 764 5391
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/samppalinna

Vaihtoehtoisia ravintoloita