Avautuu 11:00

ShamRockCafe

pizza, burger
Arvosana 2.5 / 5

ShamRockCafe on ruoka- ja meno-paikka kaupungin parhaalla paikalla! Maukasta ruokaa pastoista hampurilaisiin, erikoisuutena avotuliuunissa paistetut suussa sulavat pizzat. ShamRockCafessa voit pistäytyä kahvilla, nauttia lounasta, ruokailla kaveriporukalla tai viettää vauhdikasta iltaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (23)

Ruoka ei herättänyt sen suurempia intohimoja, ei se nyt syömäkelvotonta ollut mutta melko mitäänsanomatonta. Paikka ja palvelu ihan ok, eipä niistäkään oikein mitään (hyvää taikka huonoa) sanottavaa keksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 17.08.2017
Arvosana: 0

Hidas palvelu. Aikaisemmin on tainnut tulla kehuttua paikan hampirilaisia, mikä pitää kyllä edelleen paikkansa. Mutta en voi käsittää, kuinka lähes tyhjässä ravintolassa palvelu voi olla näin hiiiiiiiidasta. Jos neljästä tarjoilijasta yksikään ei tule ilman pyyntöä/vinkkausta edes lähelle 15 minuuttiin, niin ihmettelen!

Ilman s-cardin tuomia etuja en astuisi tähän paikkaan enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.03.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Päivän pasta broilerin fileillä maistui aluksi ihan hyvältä, mutta loppua kohden rasvan ja suolan määrä alkoi olla vähän liikaa. Palvelu oli hyvää, mutta aavistuksen hidasta, vaikka kovin monta ruokailijaa ei ollut paikalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 0

Saa mahan täyteen. Ruoka ihan ok, parempaa löytää helposti S-ketjun muista ravintoloista. Alkuun tuodut popcornit olivat kiva yllätys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Oltiin neljän hengen porukalla syömässä lounaslistalta hamppareita ( 2 aikuista & 2 lasta ) . Menimme automaatisesti ekaksi tiskille odottamaan palvelua , niin tarjoilijat kävelivät vain ohitsemme ! Menimme pöytään eikä palvelua kuulunut silloinkaan .. Olimme tähän asti odottanut varmaan 20min. No loppujen lopuksi saimme tarjoilijan ja annokset tilattua. Lastenannokset tulivatkin nopeasti , mutta olivat ihan kuivia korppuja. Sitten tuli meidän aikuisten vuoro 10min jälkeen lastenannosten. Ensinnäkin hamppareista oli poltettu sämpylät mustiksi ja yritetty piilottaa ketsupilla , täytteet olivat ihan hirveät ja tikkuperunatkin upotettu suolaan. Palvelusta ja ruuasta jäivät todellakin kamala maku suuhun , emmekä ole enää menossa kyseiseen paikkaa. Taso laskenut roimasti sen jälkeen kun amarillo , rosso ja coffee house sulkivat !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Herkullista ja laadukasta avotulipitsaa. Ravintolan pitsalista on houkutteleva ja josta jokaiselle varmasti löytyy mieluisa vaihtoehto. Tällä kertaa listalta valikoituivat Oceans (kylmäsavulohi, tiikeriravunpyrstö, kirsikkatomaatti, rucola, parmesaani) ja asiakaskilpailun voittanut Jannen suosikkipitsa Lapland (kylmäsavuporo, keltavahvero, punasipuli, smetana, ruispohja). Pitsat olivat maultaan, ulkomuodoltaan ja raaka-aineiltaan laadukkaat ja varmasti vähintäänkin Turun parhaimmistoa. Tosin niiden hintakin on melkoisen suuri (15-18€). Kuten sanottua pitsat olivat paistettu avotulella aidossa kiviuunissa, mikä toi niihin erittäin maukkaan ja omaperäisen maun rapeasta pohjasta puhumattakaan. Muutenkin molempien pitsojen pohjien taikina olivat varsin onnistuneet (myös ruispohja).
Paikan laatu on aina taattu ja ruoka moitteetonta. Myös palvelu on aina ollut pääsääntöisesti ystävällistä. Muutenkin paikka huokuu hyvää fiilistä ja aitoa asiakkaan toiveiden täyttämisen halua. Suosittelen paikkaa joko näiden ainutlaatuisten pitsojen ansiosta tai muutenkin aivan loistavan ruokalistan ja laadukkaaksi ja maukkaaksi todetun ruuan vuoksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Palvelu onnetonta, istuimme pöydässä varmaan 20min ennenkö tultiin kysymään edes juomia.

Hamppareita oli netissä ylistetty, mutta ei voi kyllä meidän kokemuksen pohjalta kehua. Kuivaa ja mautonta, mango-chilikastike todella oudon makuista. Piti olla lievästi tulinen annos, mutta en kyllä maistanut yhtään maustetta hampurilaisessa. Lisäksi jopa mäkin ranskalaiset ovat parempia kun täällä. Tylysti löytiin vaan ketsuppi pöytään, ei mitään kastiketta/dippiä ranskiksille kuten muissa hampurilaispaikoissa.

Lisäksi miinusta likaisesta pöydästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Rento ja ystävällinen palvelu. Ihanan monipuolin en ruokalista,joko pieneen tai isoon nälkään.Pizzat taivaallisia,nam! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: -4

Pulledpork hampparin kerrottiin olevan mehevä mutta aika kuivaa oli. .. lähti nälkä mut luulen et tosta hesestä olis saanu mehevämmän hampparin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Eerikinkatu 10, 20100 Turku - Reitti
010 76 43190
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/shamrockcafe

Vaihtoehtoisia ravintoloita