Keittiö auki

W wine & deli

kahvila, viiniravintola
Arvosana 3.9 / 5

W wine & deli tarjoaa laadukkaat kahvila- ja viinivalikoimat sekä tyylikkäät puitteet huolettomaan viihtymiseen. Nauti ripaus luksusta arjen keskellä. Ravintola sijaitsee parhaalla näköalapaikalla kaupungin elämään ja eri tunnelmiin.


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiva paikka viinilasiliselle

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.09.2014
Arvosana: 0

Kiva ja raikas paikka, leppoinen ja iloinen henkilökunta. Salaattiannokseen saa valita kaksi täytettä jotka vaihtelee päivittäin joten riippuu vähän päivästä mitä on saatavilla. Mutta joka tapauksessa salaattiannos on tooosi hyvä ja runsas. Kuivatut leipäpalat jotka tulee lisukkeina ovat naminameja!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.10.2012
Arvosana: 0

Kokematon henkilökunta. Tilaamamme portviineistä he eivät tienneet mitään, eivätkä etsinnän jälkeen löytäneet katalogeistakaan mitään, mutta lupasivat selvittää mahdollisimman pian. Mutta kun me tultiin kuukauden kuluttua uudestaan, henkilökunta oli aivan yhtä tietämätön kuin ennenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.01.2012
Arvosana: 0

Ihan mahtava kokemus, yllätti täysin! Mukavasti sisustettu paikka todella ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelulla. Makeita pikkupurtavia tuli kokeiltua joka lähtöön ja niille osattiin suositella ihan nappi-viinit. Suolainen deli-valikoimakin näytti herkulliselta. Hinta-laatu suhdekin erinomainen, näitä lisää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Sokos Wiklund, Eerikinkatu 11, 20100 Turku - Reitti
010 764 3340
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/w-wine-deli