-E-
2 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (2)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ihana paikka, aidot maut ja välitön tunnelma. Söimme siikaa ja maksaa sekä molempia listan jälkiruokia, kaikki todella hyvää. Suosittelen lämpimästi.
Pasta Al Salmone (lohipasta) = makaronia ja valmiskastiketta, ei juurikaan lohta.
Kävimme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa ko. ravintolassa, sillä joen rannassa oleva Sergios oli sunnuntaina kiinni. Tilasin lohipastan ja mieheni Spaghetti Al Frutti di Maren. Mieheni annos näytti ja maistui hyvältä, mereneläviä oli reilusti. Minun lohipastassani oli muutama "hiutale" lohta, muuten pelkkää vaaleaa ohuehkoa kastiketta ja suuria makaroneja. Annos oli pieni, olisi käynyt alkupalasta.
Pyysimme tarjoilijan paikalle ja sanoimme, että annoksessani on todella vähän lohta, johon hän tokaisi puolitympeästi että kastike tulee heille valmiina eivätkä voi vaikuttaa siihen, paljonko siinä on lohta. Eli käytännössä söin valmiskastiketta ja makaronia, jota voisin kotona syödä max. muutaman euron hintaan. Eikä tarjoilijaa näyttänyt edes hävettävän myöntää surkean halvanoloisen valmiskastikkeen käyttöä!
Kun hän myöhemmin haki lautasemme pois ja kysyi 'maistuiko', vastasimme suoraan että toinen annos oli hyvä ja toinen ei, johon hän kysyi 'miksi?'. Vastasimme jälleen samalla tavalla, että lohta ei ollut nimeksikään, johon saimme samat selitykset valmiskastikkeesta. Totesimme pettymyksemme ja tarjoilijan loppukommentti oli 'Voi, voi.'
Todella huonoa palvelua. Jos tämä on valittu jotenkin hyväksi italialaiseksi ravintolaksi niin huhhuh!