Asiallinenasiakas

3 arvostelua

Ansiomitalit

Arvostelut (3)

Ravintola: Nur Pizza Kebab

Kebabista suuhun haava. Olin pari viikkoa sitten syömässä kebabin ranskalaisilla. Liha oli todella rasvaista, mutta kastike oli ok. Ruokailun lopussa tunsin jotain outoa kitalaen takaosassa ja hampaissa ihan kuin kiviä olisi. Menin vessaan ja sylkäisin lavuaariin. Paljon verta syljessä ja jotain läpinäkyvää seassa, kun huuhtelin veren pois. Näytti ihan muovi-tai lasimurskalta. Olisi pitänyt ottaa talteen. Kitalaessa oli kaksi viiltoa, joista tuli verta. Lähdin samantien menemään ja nyt ottaa päähän, että en sanonut asiasta. Verenvuoto väheni saman päivän aikana ja haavat olivat kipeät pari päivää. En enää mene yhteen vakipaikkaani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: HO`s FOOD kiinalaista

Olimme toukokuun alussa syömässä kahden perheen voimin. Olin huomannut ravintolan kriittiset palautteet Eat.fi -palvelussa, mutta annoimme mahdollisuuden. Se oli virhe. Vastaanotto ravintolaan oli välinpitämätön. Mies tiskin takana vain katsoi meitä, eikä tehnyt elettäkään. Ruokalistaa odotimme noin vartin. Ruokatilaukset kerättiin pitkän odottamisen jälkeen, vaikka meidän lisäksi ravintolassa oli muutama pariskunta syömässä. Sitten alkoi varsinainen hauskuus. Neljä aikuisten annosta ja kaksi lasten annosta: odotusaika 45-50 minuuttia. Odotimme, että ruoka korvaa siihenastisen pettymyksen. Ei korvannut. Oma ja kaverini Hunan-ruoka maistui makealta appelsiinilta, mikä oli outoa. Kylmänä tarjoiltu kasvisruoka oli limaista ja häränliha chilikastikkeessa maistui ketsuppikastikkeelta. Kuitenkin hinnat olivat lähes 20 e. Paras juttu oli, että ostin oluen Happy Hour -aikaan ja kysyin vielä, että onko olut normia halvempaa loppulaskussa ja vastaus oli, että kyllä. Laskussa kuitenkin oli normihinta ja mies huonolla suomella tiuski, olisi pitänyt maksaa saman tien ja hymyili mulle, että minä en ymmärrä. Kaiken kaikkiaan todella ala-arvoinen paikka. Ihan oikeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Zhou's place kiinalaista

Hyvien suositusten perusteella kävin hakemassa mukaan kaksi annosta: chilitofua ja Kongbao-tofua. Tofusta joutui maksamaan euron ekstraa vrt. kana ja naudanliha. Enpä ole ennen moiseen törmännyt , että hinta nousee, kun tilaa tofua. Naismyyjä ei osannut juuri suomea (ei ollenkaan englantia) ja ei millään tajunnut, että halusin tofua. Ruoat tulivat suhteellisen nopeasti. Kotona alkoi vasta kunnon pettymys. Riisiä oli erittäin paljon, mutta kastiketta liian vähän. Ja se itse "ruoka". Mautonta, limaista ja kertakaikkiaan vastenmielistä. Annosten piti olla erilaisia, mutta erotuksena oli, että toisessa oli maapähkinöitä. Laiska kokki tms. Otti pirusti päähän, että jäi syöminenkin kesken. Ei enää ikinä tätä paikkaa. Hävetkää, mitä tarjoatte.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.04.2015
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat