Daphnion

72 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (68)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Fabric Bistro & Bar bistro

Alkupalana parmesaanipersiljaranskalaiset. Hyvä maku ja iso annos (itselleni liian iso alkupalaksi). Jotain dippiä/kastiketta olisi kaivannut kaveriksi.

Pääruuaksi broileria saltimbocca. Kana oli mehevää ja hyvää, mutta risotto taivaallista! Pääsi oman risottolistani top3:een. Todella makoisaa, eikä sellaista liisteriä kuin jossain paikoissa.

Jälkiruuaksi pannacotta, joka listan mukaan on valmistettu ternimaidosta. Raikas ja viileä jälkkäri ruuan päätteeksi. Kahvin maku pannacotassa mieto, joten ei kannata pelästyä. Itse olisin toivonut enemmänkin sitä makua.

Todella hyvä illallissetti. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Istuttiin alakerrassa lähellä tiskiä. Pöydät olivat omaan makuuni liian lähellä; lounaalla toimii, mutta ei niinkään romanttisella illallisella. Olisi tietysti voinut tiedustella pöytävarausta tehdessä parempaa pöytää. Seuraavalla kerralla täytyy käydä testaamassa paikan lounas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Wähä Tallbo ravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kaffila kahvila

Suolaista ja makeaa joka lähtöön. Useampi gluteeniton vaihtoehto, oma lempparini on rieska paahtopaistitäytteellä. Tuorepuristettu appelsiinimehu saa hymyn huulille. Palvelu on ollut joka kerta aidosti ystävällistä. Pienet tilat, mutta loistava tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Speakeasy Hervanta wings

Wingsit hyviä, hampparit ihan jees. Gluteenittomat hampparisämpylät olivat saapuneet valikoimiin, kiitos siitä, vaikka olivatkin sitkeitä. Gluteenittomuudesta olisi hyvä mainita myös nettisivuilla. Haettiin sapuskat kotiin ja kerrankin oli kunnolliset rasiat. Vohveliperunat ja ranskikset dippeineen olivat superhyviä. Täytyy joskus käydä paikan päällä syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tallipihan Kahvila idyllinen kahvila

Tunnelma kuin mummolassa. .valkoiset liinatkin pöydissä. Ihanaa! Suolaista ja makeaa löytyy moneen lähtöön (salaattia, piirakkaa, kakkua, keksejä). Joka kerta kun olen käynyt on ollut valinnanvaraa gluteenittomien tuotteidenkin suhteen. Teetä saa haudutettuna, josta aina plussaa! Palvelu iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: -1

Huittisten paras ravintola. Lounaalla puhtaita makuja ja lähiruokaa. Vaihtelevasti pöytään tarjoiltuna ja seisovasta pöydästä. Rauhallinen ja arvokas tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Wanha WPK

Lounasravintola, joka tarjoaa herkulliset sapuskat. Oma lemppariruokani on talon omat kukonpojat paahdettuna. Lounaspöydästä löytyy salaattia, keittoa, itseleivottua leipää, pari lämmintä ruokaa ja jälkiruoka. Paikka on joka päivä tupaten täynnä, jos haluaa syödä rauhassa kannattaa mennä heti klo 11 tai sitten klo 13 jälkeen. Muina aikoina Kahvikammari tarjoaa suolaista ja makeaa, jäätelöäkin löytyy. Saman katon alla myös Ilonan maalaispuoti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Helmi

Pisteet Kahvila Helmelle. Listalla monta luontaisesti gluteenitonta tuotetta, vaikkakin pakkasesta. Toscakakku oli todella hyvää. :) Palvelu on ystävällistä ja kahvila on ihan mukava, vaikkakin vähän kolkko tunnelmaltaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Leipurin Kahvila
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pyymäen Konditoria

Tunnelmallinen kahvila. Paljon suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Lämpimät voileivät ovat oma lempparini. Gluteenittomia tuotteita useampia vaikkakin pakkasesta, paitsi Budapest-leivos (gluteeniton, mutta SS), joka onkin varsin makoisa. Lounasta saatavilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraajat (1)