GRMT

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hillomunkit olivat edellispäiväisiä, ja siis kuivahkoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Muisto kahvilapalvelut

Meitä oli talvella isompi ryhmä illastamassa. Pääruokabuffetin rucolasalaatissa oli paksuja ruotia, jotka haittasivat syömistä, eikä maku ollut mitenkään erikoinen.Vodka-vaniljagraavattu lohi oli oudon makuista, ja jäi minulta syömättä. Pääruokana unkarilainen lihapata (joka loppui välillä kesken) oli huoltoasematasoa. Muut lisukkeet olivat kohtalaisia. Jälkiruokana oli iso pala oudon makuista mangokakkua, joka jäi osittain syömättä. Kahvin kanssa luvattiin pikkuleipiä, niitä tuli vain yksi pieni. Tarjoiluhenkilökunta oli ystävällistä, mutta tilat olivat ahtaat ja sokkeloiset. Maksaessani ei kysytty haluanko maksaa luotto- vai pankkikortilla, vaan pankkikorttivaihtoehto oli valmiiksi valittu. En ole koskaan ymmärtänyt tämän paikan saamia korkeita pisteitä, koska en ole tavannut yhtään henkilöä, joka olisi ollut tyytyväoinen käyntiinsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Goto

Aloituksena Härkä-Carpaccio oli mainiota. Sen kanssa tarjottu punaviini oli sen sijaan aivan liian lämmintä. Pääruoaksi tilasin puna-anturaa, mutta pöytään tuotiinkin siikaa, koska puna-antura oli loppunut jo edellisenä päivänä. Tästä ei kerrottu mitään tilausta vastaanotettaessa! Tällainen ei ole hyväksyttävää. En viitsinyt palauttaa annosta, koska vaihtoehtoisen annoksen tekeminen olisi kestänyt kauan. Annoksesta veloitettiin kuitenkin puna-anturan hinta.Jälkiruoan mansikka-samppanja- raparperi oli erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Jälleen huippulaatua.
Leipä oli erittäin hyvää ja sopivan suolaista, sen kanssa tarjottu paahdettu voi oli maukasta. Porotartar Dijon-jäätelön kera oli erinomaista. Pääruoan Viskilän kukonpoika oli mehevää ja annoksen porkkanat olivat erittäin maukkaita. Jälkiruoan Crème Brûlée ja mustaherukkasorbetti olivat täydellisiä. Tarjoilu oli ystävällistä ja ammattitaistoista. Ehdottomasti Lappeenrannan ykköspaikka! Alkuvuonna tarjottavat blinit ovat kulttimaineessa, ja pöytävarausta suositeltiin tekemään jo nyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 53€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit