Avautuu 08:00

Kahvila Muisto

kahvilapalvelut
Arvosana 2.8 / 5

Kahvilapalvelut, aamiainen ja lounas arkisin, brunssi sunnuntaisin.


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämä on ehdottomasti Jyväskylän ihanin kahvila, jossa on tosi kiva tunnelma. Ehdotonta plussaa on se, että tämä on kerrankin kahvila jossa on hyvä teevalikoima. Kakut ja leivonnaiset ovat erittäin hyviä ja aika tavallisen hintaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2016
Arvosana: 0

Karmiva kokemus. Ostin kahvilasta letun. Syödessäni lettua hampaideni väliin osui KIVI. Menin kertomaan asiasta tarjoilijalle, joka sanoi ettei näin ole voinut käydä. Näytin tarjoilijalle ja kokille hiekoituskivelle näyttävää kiveä, jota puraistessa olisi voinut käydä todella huonosti. Tarjoilija oli kuin asia olisi loppuun käsitelty ja alkoi palvelemaan seuraavaa asiakasta. Kohtelusta jäi hyvin hämmentynyt ja epämiellyttävä olo. En mene uudestaan, enkä voi suositella kenellekään muullekaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: -2

Jos tavoitteena on saada asiakas tuntemaan itsensä ei-tervetulleeksi, Muisto onnistui hienosti.

Sunnuntaisella päiväkävelyllä päätimme spontaanisti piipahtaa kahvilla Toivolan pihan kahvilassa. Sisään astuessa huomasimme, että tarjolla oli brunssi, mutta juuri aterioineena tilasimme vain kahvit ja kakut. Kahvilassa näytti olevan paljon brunssiseurueita ja valitsimme kahden hengen pöydän, jotta emme veisi isommilta seurueilta tilaa. Tarjoilija toi tiauksemme pöytään ja kaikki sujui mallikkaasti.

Kesken kahvittelumme omistaja ilmaantui pöytämme viereen ja kailotti äänekkäästi ja ärtyneesti, että pöytämme oli varattu brunssivieraille ja nyt he joutuvat etsimään uuden paikan varauksen tehneille asiakkaille. Emme ehtineet sanoa mitään, kun omistaja jo nappasi vesilasit ja -pullon pöydästä ja häipyi paikalta. Pöydässä ei ollut varattu-kylttiä, joten emme tosiaan osanneet päätellä että pöytään ei olisi saanut istua, eikä tarjoilijammekaan maininnut asiasta.

Tilanteen olisi voinut hoitaa monellakin tapaa, mutta omistaja valitsi tavan, jossa puoli kahvilaa kuuli hänen kailotuksensa ja me asiakkaat jouduimme noloon tilanteeseen. Kakuissa ja miljöössä ei ole valittamista, mutta omistajan tilannetajun ja pelisilmän puute jättivät kyllä sellaisen Muiston, että nämä asiakkaat suuntavat jatkossa kahvittelemaan ja brunssille jonnekin ihan muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Meitä oli talvella isompi ryhmä illastamassa. Pääruokabuffetin rucolasalaatissa oli paksuja ruotia, jotka haittasivat syömistä, eikä maku ollut mitenkään erikoinen.Vodka-vaniljagraavattu lohi oli oudon makuista, ja jäi minulta syömättä. Pääruokana unkarilainen lihapata (joka loppui välillä kesken) oli huoltoasematasoa. Muut lisukkeet olivat kohtalaisia. Jälkiruokana oli iso pala oudon makuista mangokakkua, joka jäi osittain syömättä. Kahvin kanssa luvattiin pikkuleipiä, niitä tuli vain yksi pieni. Tarjoiluhenkilökunta oli ystävällistä, mutta tilat olivat ahtaat ja sokkeloiset. Maksaessani ei kysytty haluanko maksaa luotto- vai pankkikortilla, vaan pankkikorttivaihtoehto oli valmiiksi valittu. En ole koskaan ymmärtänyt tämän paikan saamia korkeita pisteitä, koska en ole tavannut yhtään henkilöä, joka olisi ollut tyytyväoinen käyntiinsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Jyväskylän paras kahvila. Plussaa kauniista miljööstä ja pöytiintarjoilusta. Osa tarjoilijoista on todella hyviä asiakaspalvelijoita.

Kakut ja suolaiset tarjottavat maistuvat kaikki hyvin. Brunssi ei mielestäni ollut niin loistavat kuin kahvilakokemusten perusteella olisi voinut odottaa - kaikki oli kyllä ihan hyvää, mutta mikään ei sykähdyttänyt erityisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 1

Aivan loistava, tunnelmallinen kahvila. Paikka ja henkilökunta ovat erittäin miellyttäviä ja varsinkin makeat syötävät herkullisia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: -2

Tunnelmallinen kahvila, upea vanhanaikainen idyllinen miljöö. Tunnelmaan ja ulkoasuun selvästi panostettu ja brunssin tarjonta samassa linjassa: perinteikästä, runsasta suomalaista ruokaa. Brunssi sisälsi monipuolisesti erilaisia kylmiä ja lämpimiä ruokia ja jälkiruokaa (pannukakku ja erilaisia kakkuja) kahvin/teen kera. Ruoka oli tasaisen hyvää ja kohtalaisen laadukasta, mutta ei mitenkään yllätyksellistä. Turvallinen valinta.

Kritiikkinä kuitenkin voisi antaa, että lohi oli epätasaisesti suolattua ja että brunssiin ei kuulunut mehua/smoothieta (mitä yleensä ehkä aamupalalla odottaa). Jonkinasteista häseltämistä oli myös havaittavissa: varauksemme oli laitettu väärään kellonaikaan, pöydistä puuttui ruokailuvälineitä jne. Henkilökunta oli kuitenkin välittömän ystävällistä ja kaikkiin pieniinkin huomautuksiin tai pyyntöihin reagoitiin. Harvinaisen hyvää, luontevaa asiakaspalvelua! Yleiskokemus oli hyvä, kiitos :)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 22.10.2013
Arvosana: 0

Runsas aamiainen. Seuraavaksi testaamaan brunssi!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: -4

Idyllinen, rauhallinen, ystävällinen palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä - Reitti
0505934825
http://www.kahvilamuisto.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita