Gastrodontti

7 arvostelua

Ansiomitalit

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maruseki japanilaista, sushi

Päivän lounas oli tänään Ankkaa appelsiini-teriyakikastikkeella. Loistava annos hinnalla, jolla muualta saa hädin tuskin kebabia. Siihen kun lisää hintaan kuuluvan salaattipöydän ja misokeiton, on Marusekin lounas sekä kulinaarisesti että hinta-laatusuhteeltaan Tampereen, ellei jopa koko Suomen kirkkainta kärkeä. Ainut murhe oli se, että pääruokaa joutui tänään hetken odottamaan, sen verran oli lounaalla väkeä, mutta ei japanilaisesta ruuasta voikaan pysähtyä nauttimaan jos on kiire.
Domo arigato gozaimashita!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 1

Kävimme perjantaina seurueella jossa oli kolme aikuista, joista kaksi keliaakikkoa ja yksi väsynyt nelivuotias. Tilatessa, piti tarjoilijan käydä kahdesti kysymässä annosten gluteenittomuudesta. Lapselle tuotiin puuhavihko mikä oli plussaa. Tämäkin loppui kesken, sillä ruuat saapuivat yli tunnin odotuksen jälkeen. Oma possuvartaani oli ylikypsä ja kuiva kuin Markus Kajon huumorintaju. Seurueen kahdessa muussa annoksessa ei ollut luvattuja uuniperunoita, vaan kaikkiin seurueen annoksiin tuli samat mauttomat ja pehmeät ranskalaiset. Kehno ravintola. Ei tarvitse tulla toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo tex mex

Ruuat oli ihan kelpoista ketju-texmexiä. Siinä puolessa ei erityisiä kehuja eikä moitteita. Kuitenkin se että ruokaa jouduttiin odottamaan tunti tilauksesta, jättää pahan maun suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Zhou's place kiinalaista

Sunnuntaibuffa Groupon-tarjouksena teki ruuasta todella edullista. Niinkuin täällä on mainittu, sushit olivat pöydän parasta antia. Sushivalikoimassa oli jopa tamago- ja inarizushia jotka tuntuvat olevan harvinaisia buffasusheja. Nigireihin oli prässätty hieman liikaa riisiä, mutta pahimpiin briketteihin verrattuna oikein kelvollisia.
Kiinalainen osasto oli hieman mitäänsanomaton. Erityisesti harmitti, että sichuanilaista ruokaa mainostettiin nettisivuilla, mutta sichuaninpippuria ei löytynyt yhdestäkään ruokalajista. Kokonaisuus kiitettvä Groupon-diilin ansiosta, mutta täysihintaisena olisin ollut ehkä vain tyytyväinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 1

Ravintola: sushi wa.gocoro japanilaista, sushia

Palan taivaasta
söin ja nyt kuolla voisin
lisää vain tahdon


Parasta sushia mitä olen syönyt. Harmi etten Tamperelaisena voi käydä useammin.

Domo arigatō gozaimashita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Muang Thai thaimaalainen

Lounasbuffet oli keskiverto-thaikkulaa parempi, eikä ollut hinnalla pilattu. Valikoimaa oli runsaasti ja jopa sushibuffassa oli käytetty luovuutta. Mansikka sushissa oli uusi ja upea keksintö.

Se, että lounasbuffet on noin hyvä, tuo mukanaan ikävän sivuilmiön. Nimittäin sen että ravintola oli tupaten täysi ja buffetissa oli joka kerta useampia tyhjiä laatikoita ja sushitarjotin tyhjeni nopeammin kuin sitä ehdittiin ladata.

Palvelu oli niin nopeaa ja ystävällistä kuin noissa olosuhteissa oli mahdollista. Täytynee testata joskus rauhallisempaan aikaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Sakura Ruoka sushi buffet

Tunnelma lainattu Kaurismäen elokuvasta. Ankea, mutta ilman Esko Nikkaria ei edes sympaattinen.

Sushivalikoima keskiverto sushibuffaa parempi, mutta esim. tamago-sushit olivat epäilyttävän harmaita ja surimisushit olivat selvästi seisseet vitriinissä jonkin aikaa, senverran kuivahtaneita olivat.

Jokaisessa sushissa oli kolme kertaa enemmän riisiä kuin olisi pitänyt olla. Vaikka sushien maku oli hyvä, niin täytteen alla ollut kylmä riisibriketti vei melkein ruokahalun.

Lähdin kuitenkin. Vatsa täynnä ja sushi-himo tyydytettynä. Seuraavan kerran kuitenkin jonnekin muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.02.2014
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit