Hans

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Savotta suomalaista

Ihastuttava mummolamainen ravintola. Poikettiin Tuomaan markkinoilta ja saatiin ikkunapöytä näkymillä kirkolle. Täyteläistä kantarellikeittoa, rapeita ahvenia ja rikkaat ritarit kahvin kanssa Arabian kuppeja ihastellen. Herttainen tarjoilijatar jonka jutusteli murteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.12.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Saslik venäläistä

Valkosipulileipä oli hyvää. Zakuskeja, Iivanan miekkaa ja uunijäätelöä päädyttiin taaskin tilaamaan vaikka tarjoilija kertoi uudesta hiiligrilllistä ja uusista vartaista, mutta se kyllä maistui lihan pinnassa. Trubaduurit soittelivat loppuillasta ja joku sai synttärilaulunkin heiltä sähikäisen kera.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 26.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Vibami vietnamilaista

Simppeliä mutta hyvää. Pieni ravintola, joka lounasaikaan aina täynnä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Himalaya nepalilaista

Parasta on sympaattinen ja nopea palvelu (ainakin lounasaikaan). Naan ja raita maukkaita ja muutenkin ruoka ok. Laminoidut ruokalistat tekevät vähän halpisvaikutelman, mutta toisaalta auttavat tilaamaan oikean annoksen kun välillä pientä kielimuuria havaittavissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Fafa's Iso Roba lähi-itä

Oikeasti tuoretta tilauksesta tehtyä ruokaa, jossa on makua! Tilan pienuus tuo tietynlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta kun arat suomalaiset joutuvat istumaan ventovieraan vieressä. Henkilökunta on ainakin kantiskävijöiden näkökulmasta rentoa, ensi kertaa käyneen mielestä varmaan liian "omaperäistä" ja eksoottista. Vielä kun saisivat ulko-oven korjattua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Carusel kahvila

Välimeren tuulahdus-aamiainen ei ole kyllä kehumisen arvoinen. Parasta antia marjasmoothie, parmankinkku ja mozzarella sekä foccaccia. Suuri osa lautasesta oli täytetty syömäkelvottomilla ja epäilyttävän näköisillä kasviksilla ja hedelmillä -- tuoreudesta ei tietoakaan. Kiva paikka ja hyvät näkymät, mutta soveltuu paremmin oluenjuontiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: -4

Ravintola: Mattolaituri

Vielä vähän kehitteillä oleva. Pääsiäisenä klo 12 kaikki suolainen oli loppu ja homma muutenkin vielä hakusessa. Kuohari oli loppu myös ja Ruinart-samppanja oli "alennusmyynnissä". Kiva paikka ja varsinkin katon ylätasanne näytti tosi viihtyisältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Pita Pita - eat in or take out pitaleipiä

Falafelit ja lassit maukkaita. Herra Pita Pita mukavan tuttavallinen, tulee kotoisa olo ja kiva käydä. Annokset kookkaita ja ainakin omalle kohdalle osunut aina tuoreista aineksista, maut ja palvelu kohdillaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: 0

Alkuun tattijulienne joka muistutti enemmän sienimuhennosta, maku ok. Seuralaisen härkäpelmeni oli vanhan makuista, mutta liemi hyvää. Blini takuuvarma. Vasikanposki yksi parhaista ravintola-annoksista, päivän saalis nieriä jättikokoinen annos, vähempikin olisi riittänyt. Jälkkäreistä päärynäterriini omituinen, suklaa-banaani-kombo toimi. Annoksissa käytetty koristeena häiritsevän paljon syötäviä kukkia. Viinilista positiivinen yllätys, tasokas, jolta löytyy myös laatu portviiniä. Tarjoilu hieman hapuilevaa ja tilauksen teossa oli hoputuksen tuntua. Lasku viehättävästi käsin paperille laskettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.12.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Saslik venäläistä

Tilasimme joulumenun, joka kokonaisuutena hyvä setti ja kohtuuhintainen. Tosin zakuska ei ollut aiemmin syömieni vertainen, lajikkeita on muistaakseni aiemmin ollut enemmän. Häränfileevarras mureaa ja uunijäätelö aivan jättikokoinen annos, jota ei ihan loppuun jaksanut syödä. Tunnelmallinen miljöö, tarjoilijalla pilkettä silmäkulmassa ja tuli niitä snapsejakin juotua ihan riittävästi...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 13.12.2010
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit