Hattiwat
3 arvosteluaAsiakas huomioidaan ravintolaan astuessaan, tervehditään ja toivotetaan tervetulleeksi. Mikäli ruuhkaa, kerrotaan arvioitu odotusaika. Mikäli asiakas haluaa jäädä, otetaan tilaus (pikaruokapaikka) tai ohjataan pöytään ja toimitetaan (À La Carte) ruokalista ja otetaan mahdollinen juomatilaus jos tiedossa. Mikäli odotusaika on pitkä, toimitetaan pöytään vähintään vettä, napostelupaloja (tapaksia) tai leipää, päivitetään odotusaikaa ja kysellään lisätarpeita kiireen salliessa. Mikäli ravintolassa salaattipöytä on tämä plussaa. Arvioidaan salaattipöydän anti. ABC:n ja lounaspizzerioiden raastettu kaali, pakasteherneet, säilykepaprika. latva-artisokat ja purkkioliivit eivät säväytä. 5/5 salaattipöytä löytyy esim. Tampereen Saludista. Ravintolamiljöö on lämmin, ikkunat eivät falskaa, ilmastointi ei kuivaa silmiä tai viilennä ruokaa suoraan pään yläpuolella, Ruoka on pöytään tuotuna tai toimitettuna lämmintä. Annoskoko on riittävä, mutta ei yliampuva. Raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita. Tarjoilija seuraa tapahtuman aikana ruokailun ja juomien kulutuksen edistymistä. Ruokailun päätteeksi kysyy maistuiko ruoka ja tiedustelee mahdollisesta jälkiruoasta tai laskun jakamisesta. Ei tarvitse vinkkailla tai huudella erikseen. Mikäli ruoassa tai tarjoilussa huomautettavaa, viesti kulkee asianosaiselle ja seuraavalla visiitillä kohtaan on selvästi kiinnitetty huomiota.
Ansiomitalit
Blogi
Arvostelut (3)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Suomalaiset omistajat ja henkilöstö.
Juustoraaste tehdään itse päivän mittaan parista eri juustokuutiosta jollain ikiaikaisella juustomylllyllä. Maun puolesta veikkaisin puolikypsää Emmentalia, Edamia tai Jarlsbergiä.
Pizzamestareiden Jeesuksen-aikaisella sähköuunilla on yleensä kamalaa kiirettä lounasaikaan.
Uuni ylitäytetään ja reunat palavat.
Suomessa valitetaan "kuplineista" tai uunin reunaan ottaneista palaneista paloista.
Italiasta palanneena (Rooma, maaliskuu 2019) aamuiset metroon kyselivät palaneita reunoja.
Pizzamestareiden plussaa:
Pohja, juustosekoitus, tomaattikastike
Miinuksia: ikkunapaikoilla talvisin kylmä. Köyhä salaattipöytä.
Suomalaiset omistajat ja henkilöstö.
Juustoraaste tehdään itse päivän mittaan parista eri juustokuutiosta jollain ikiaikaisella juustomylllyllä. Maun puolesta veikkaisin puolikypsää Emmentalia, Edamia tai Jarlsbergiä.
Pizzamestareiden Jeesuksen-aikaisella sähköuunilla on yleensä kamalaa kiirettä lounasaikaan.
Uuni ylitäytetään ja reunat palavat.
Suomessa valitetaan "kuplineista" tai uunin reunaan ottaneista palaneista paloista.
Italiasta palanneena (Rooma, maaliskuu 2019) aamuiset metroon kyselivät palaneita reunoja.
Pizzamestareiden plussaa:
Pohja, juustosekoitus, tomaattikastike
Miinuksia: ikkunapaikoilla talvisin kylmä. Köyhä salaattipöytä.
Aina käydessäni uudessa Kebab-Pizzeriassa, syön ensimmäisellä käynnillä perusdönerin (pitakebabin).
Tällä perustestillä selviää leivän ja lihan maku ja laatu, kasvikset ja kastikkeet.
Alisella pitakebabin leipä valmistetaan odottaessa pizzataikinasta pizzauunissa. Rakenne ei vastaa täysin pitaleipää, mutta on aina vastapaistettua. Alisella liha leikataan suoraan vartaasta, eikä ole ennakkoon leikattua kuivunutta rasvassa muhinutta lihaa.
Saladetti säädetty liian kylmälle, annoksen kasvikset joskus jäisiä.
Falefelpyörykät superhyviä. Ei liikaa korianteria, ei kuivaa mutta pysyy hyvin kasassa.
Toisena uuden pizzerian perusmakutestinäni on Opera Special (ts. Special Opera). Pyydä Alisen Pizzeriaa korvaamaan salamisuikaleet pepperonisiivuilla. Tällöin lopputulos vastaa juustoa lukuunottamatta Kotipizzan Special Operaa.
Jenkkityylisen pannupizzan pohjan tekstuuri ja maku mainio (vastaa lähes Pizza-Hutia).
Asiakaspalvelu parantunut huimasti viimeisten 5 vuoden aikana.