HoangTomi

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Katukeittiö kiinalaista, grilliruokaa

Hyvää ruokaa. Ruoka on todella laadukasta ja maukasta, kaikenlaista kiinalaista löytyy myös erittäin moderniaikaista vaikka pikaruokaa onkin. Tykkään todella paljon monta vuotta on tässä mestassa tullut käytyä suosittelen lämpimästi kaikille itä-helsingissä käyville sille parempaa kiinalaista ei muualta löydy. Ruoka tulee nopeasti, laatu on hyvä sekä palvelu mainiota. Hyvää yöruokaa! Nykyään listalta löytyy kaikenlaisia riisivermiselli herkkuja sekä maukkaita kevätrullia erittäin edullisesti. Sekä nykyään lounas aikaan on päivän tarjouksia jotka ovat vain 6 euroa ateria eli lounaallekkin kannattaa käydä vierailemassa, kun sieltä mahan saa kyllä täyteen. Koukussa olen tähän ruokaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 11.12.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Tre Viet Ravintola aitoa vietnamilainen

Aivan mahtavaa ruokaa, en koskaan ennen ollut Vietnamilaisessa ravintolassa syömässä koska eihän niitä ole ollutkaan suomessa kovin monia. Todella hieno kokemus jota ei voi unohtaa ku oli niin hyvää ruokaa ja mausteetki kohallaan, kokit ystävällisiä kun tervehdin sekä tarjoilijat ovat todella ammattimaisia! Hinta oli vähän kallista mutta olihan se tietysti hintansa arvoiset :D ei voi muuta sanoa että paljon plussaaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.10.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Tre Viet Ravintola aitoa vietnamilainen

Otin friteerattua maisseja ja se oli kyllä niin hyvää että tilasin sitten toisenkin jolloin sitten en enään jaksanut syödä enempää mutta kyllä aivan paras mesta ikinä ihan ihka aito vietnamilaista ruokaa ei mitään kopioita :D BEST!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 11.04.2010
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit