Hoobla

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kahvila-Ravintola Nuppu välimerellistä ruokaa

Jäätelöannos 6 euroa= kaksi surkean pientä palloa jotain halpisjädeä. Törkeää rahastusta. Jäi harmittamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.04.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Flada 13 bar & bistro

Kävimme grouponin diili-tarjouksen houkuttelemana Flada 13:sta. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja paikka mukava.

Erityisesti kiitosta sai päivän palsternakkakeitto ja myös marjapiirakka. Pihviannos oli myös erittäin hyvä, maut olivat todella kohdallaan, mutta lisukkeita ja kastiketta olisi saanut olla hieman lisää suhteessa pihvin kokoon. Jäätelöannos jälkiruokana oli pettymys, sillä kolmen pallon vaniljajäätelön kanssa tuli vain hieman marjoja ja kastiketta (?), käytännössä siis maistui vain vaniljajädelle.

Ihan ok kokemus, mutta en ehkä täyttä hintaa maksaisi ruoista. Diilin kautta hintalaatusuhde oli erittäin hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: -6

Ravintola: Kitch Reilu, retro ja rento

Illallinen Kitchissä oli todella surullinen ja surkea kokemus. Toin perheeni syntymäpäiväillalliselle ravintolaan. Alkupalana tapakset olivat hyviä, mutta tämän jälkeen jouduimmekin odottamaan pääruokia noin 1,5 tuntia. Pihvit, tullessaan pöytään olivat karrelle palaneita, hampurilaisten leivät niin kovia ettei niitä saanut millään leikattua ja pasta jo kylmennyt. Olimme niin nälkäisiä, että söimme ne osat mitä syödä pystyimme. Mainitsin asiasta maksaessani kassalla ja omistaja (?) pahoitteli, että kyllä hän jo huomasi pöytään ruokaa tuodessaan, että pihvit olivat palaneita, mutta "ei sitten viitsinyt enää siinä vaiheessa sanoa kun oltiin jo niin kauan odotettu" !!! Uskomatonta. Alennusta saimme 10 euroa. Pihvi-ateriat, jotka olivat siis todella melkein syömäkelvottomia, maksoivat kappaleelta yli 20 euroa! En suosittele ravintolaa sen ruoan enkä asiakaspalvelun takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Kävimme extempore-illallisella Krog Madamessa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja huolehtivaista heti alusta alkaen.

Aluksi pöytään tuotiin leipää ja maukasta tahnaa tämän kanssa, pyydettäessä saimme ilokseni myös gluteenitonta leipää! Pääruokana pihviannos oli mainio (erityiskiitos todella hyvästä marokkolaisesta kastikkeesta) ja seuralaisen kala-annos myös monine makuineen viehättävä. Jälkiruokana jaoimme jauhottoman suklaakakun jäätelöllä, erittäin hyvä sekin.

Kiitos vielä oikein hyvästä kokemuksesta. Olipa mukava saada pitkästä aikaa todella hyvää palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Korphai thaimaalaista

Erittäin ystävällistä palvelua ja ruoka oli hyvää kummankin kävijän mielestä! Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro Kallio Pohjois-Afrikkalainen

Paikka on oikein mukava, palvelu ystävällistä ja myös aiempi brunssikokemus parin kuukauden takaa oli oikein hyvä!

Olin kuitenkin pettynyt illallisannokseeni. Otin 15 euron lammas pastillas -annoksen, jonka makumaailma oli erinomainen, mutta annos oli hyvin hyvin pieni, enemmänkin alkupala. Koin hinnan hyvin korkeaksi varsinkin verrattuna seuralaiseni massiiviseen (ja saman hintaiseen) simpukka-annokseen. Koin, että 10 oliivia, erilaiset tahnat, pari palaa munakoisoa ja pari viinilehtikäärylettä sekä kaksi pientä filopastillasia eivät ole tarpeeksi illalliseksi - ainakaan pääruoaksi-, ja menussa mainittu oheissalaatti oli nipullinen persiljaa, jota en ehkä sinällään laskisi salaatiksi.

Olisin antanut palautetta mielelläni jo paikan päällä, mutta tiskillä oli jonoa ja laskukin jo maksettu tietysti etukäteen. Lähetin sähköpostitse palautetta jälkikäteen, mutta en ikinä saanut vastausta.

Vierailen mielelläni uudestaan Sandrossa, mutta olisi reilua tasapainottaa annoskoot sopiviksi tai tiedottaa jo tiskillä annoksen koosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit