IsaAurinkoinen

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Ravintola: Tokyo Street / Hietalahden Kauppahalli japanilaista

Söin jotain misonuudelikeittoa. Paikka esiintyy japanilaisena, mutta itselleni maku oli epäautenttinen – nuudelit eivät maistuneet miltään mitä olen Japanissa syönyt tai voisin kuvitella syöväni. Nuudelit oli oudosti peitelty majoneesilla, mikä on aika epäjapanilainen ratkaisu. Toisaalta majoneesi ei lopputuotteessa juuri maistunut, sillä annos oli kaikkinensa mauton, vain lievästi misolta maistuva. Ravintola tekee numeron nuudeleidensa luomustatuksesta, mutta ennemmin tuottaisin hyvän makuisia autenttisia nuudeleita jostain kuin tekisin itse höttöisempää tavaraa.

Palvelu oli ystävällistä, joskaan sitä ei saanut suomeksi eikä japaniksi ja englantikin oli hieman murteellista. Ruoan määrä oli myös riittävä, ja hinnoittelu kohtuullista. En silti mene uudestaan.

Tyylivinkkinä ravintoloitsijan kannattaa korjata mainostaulussa oleva nuudeleita tarkoittava kanji-merkki oikein kirjoitetuksi ;-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Delhi Darbar Intialaista

Ruoka on hyvää, pidin erityisesti jogurttikastikkeesta. Kolme kastiketta, riisi ja naan ovat riittävät lounaaksi. Tällä kertaa söin miedoksi ilmoitettua kanaa, mutta muutkaan ruuat eivät yleensä hirveän mausteisia ole olleet. Riisin määrä tuntuu vähentyneen, mutta on silti riittävä.

Plussaa olisi, jos ravintolassa asiointi kävisi suomeksi, sen verran kauan on ravintola kuitenkin paikallaan ollut. Tarjoilijatar oli vähän yrmeä ja yli-innokas keräämään kesken olevan ruoan pois.

Paikka on kuitenkin siisti ja kaikin puolin parempi kuin läheinen Royal Curry House.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Kado Sushi Bar japanilaista

Samaa mieltä kuin edelliset. Sushi on Turun tarjonnan joukossa hyvää (ja saa tonnikalaa, vaikka se onkin vähän elähtänyttä Japanissa saatavaan verrattuna), joskin myös kalliimpaa kuin muualla. Riisi menettelee, mutta on vähän liian kosteaa ja nigirit hieman muotopuolia.

Palvelu on kuitenkin töykeää. Tarjoilija läimäyttää annokset pöytään eikä hymyillä kuin vahingossa. Kokitkin pulisevat niitä näitä ja vaikuttavat jotenkin ylimielisiltä. Vähän enemmän palveluasennetta olisi paikallaan, vaikka ilmeisesti ilmankin pärjää kun paikka vuodesta toiseen porskuttaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

Hyviä pitsoja, jotka eroavat perus-kebappilasta kuin yö päivästä. Täyteaineet ovat laadukkaita ja ihan muuta kuin halvimmat mahdolliset tölkkiananakset. Sitä en osaa arvioida, ovatko ne ”italialaisia” vai eivät. Joka kerta paikalla käydessä on tarjolla uusia makuja, mikä tekee syömisen aina miellyttäväksi.

Toisaalta tämän voi nähdä myös miinuksena, koska välillä on vähän lottoa, mitä tarjolla sattuu olemaan. Välillä esim. lihaisia optioita on valittavana varsin vähän. Myös vesi on hinnoiteltu niin kalliiksi, että menen itse aina kolalinjalla.

Hansan Food Court ei ole mitenkään maailman tunnelmallisin tai miellyttävin miljöö, mutta eihän tämäkään nyt mikään gourmet-paikka sentään ole. Konsepti ei ehkä myöskään toimisi niin hyvin, jos kyseessä olisi normaali walk-in-ravintola.

Alkuaikoina asiakaspalvelijat olivat välillä vähän pihalla, mutta viime aikoina palvelu on ollut iloista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pippurimylly perheravintola

Yksi suosikkejamme Turun perusravintoloista. Ravintola on siisti, ja olemme saaneet aina hyvää ja iloista palvelua. Ruoka on sopivan hintaista, ei poikkeuksellisen halpaa muttei myöskään kallista. Olemme syöneet useampia liharuokia ja olleet tyytyväisiä kaikkiin. Pihvimme ovat olleet medium, kuten on pitänytkin, ja kastikkeet maistuvat. Lisukkeetkin ovat laadukkaita ja niiden laatu on sopiva.

Jos jostakin pitää motkottaa, niin salaatti- ja leipäpöytää voisi piristää vähäsen, mutteivät nekään huonoja ole. Voi voisi olla ihan voina eikä niinä pikkuisina ravintolapaketteina, jotka turhaan jättävät jotenkin huoltoasemamaisen maun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.11.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit