Kruunu

50 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (49)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Barbarossa pizzaria & kebab pizza kebab kana falafel

Tultaessa paikalle, jonoa oli melkoisesti joka tosin eteni nopeasti. Tilaamani pitaleivän välissä oli falafeleja, rapeaa salaattia, sipulia, tomaattia, suolakurkkuja ja yhdenlaista tomaattisoossia. Kokonaisuudessaan - edullista perusruokaa, joka vei nälän, mutta ei kutkutellut mainittavasti makuhermoja.

Annosta ei tarvinnut kauaa odotella. Todellista pikaruokaa. Ehkä seuraavalla kerralla pitää kokeilla pizzaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Teatteri ruokaravintola

Teatterin grillissä on tullut syötyä vuosien aikana useita kertoja. Ruoka on ollut aina hyvää. Niin tälläkin kertaa, mutta palvelu ei toiminut.

Ravintolaan tullessamme tarjoilija ohjasi meidät suoraan pöytään, liukeni paikalta vähin äänin ja unohti kertoa, minne päällysvaatteet viedään.

Illan tarjoilu hoidettiin kolmen henkilön voimin, joista yhdellä ei ollut kokemusta/tietämystä perusasioista. Ilta aloitettiin kyseisen tarjoilijan kaataessa vettä laseihin ja pöydälle. Sanaakaan sanomatta, työntekijä pakeni paikalta. Hieman myöhemmin toinen tarjoilija tuli siistimään pöydän.

Kokonaisuus oli epävarmaa hätiköintiä, jota yritti paikata kaksi kokeneempaa työntekijää. Muun muassa samaa asiaa käytiin tiedustelemassa usean henkilön voimin. Hyvää ruokaa saa Helsingistä muualtakin - normaalilla, sujuvalla palvelulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Classic Pizza Stockmann italialaista, pizzaa

Herkullinen pizzan tuoksu houkuttelee syömään. Ystävällinen palvelu, hyvät raaka-aineet, mutta mitäänsanomattoman makuinen pizza. Erittäin ohut (kaulittu?) pohja ja mauton tomaattikastike. Liiallinen sipulin määrä teki vegaanosta makeahkon makuisen. Grillattu munakoiso - jota oli vähänlaisesti, mozzarella ja siitakesienet eivät pelastaneet pizzanautintoa.

Plussaa - pizzat olivat reilun kokoisia ja täydellisesti paistettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium pizzaa

Valitsin vitriinistä laajasta, herkullisen näköisestä valikoimasta pari erilaista; Genovese ja Pugliese. Pizzapalat laitettiin pieneksi hetkeksi uuniin lämpeämään.

Kummassakin palassa oli rapsakka pohja, täytteitä oli riittävästi ja makuyhdistelmät olivat palanssissa. Genovesen sopivan suolainen ja mieto pestokastike ei peittänyt alleen muita makuja. Pugliesen sipulit olivat ottaneet hyvin paistopintaa. Hyviä molemmat.

Pizzan nauttiminen sormin, tarjottimelta paperipalasten päältä oli rasvaista puuhaa. Ei sinänsä haitannut, mutta tarjolla olleet servietit voisivat olla tästä syystä isompia ja paperi laadultaan imukykyisempää.

Itse olen kaivannut pizzaravintolaa, josta saa erimakuisia ja nopeasti lämmintä pientä/suurta syötävää - paikan päällä haukattavaksi tai vaikka mukaan kotiin vietäväksi. Tulee ehdottomasti poikettua toistenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ahorita meksikolaista katuruokaa

Lounasaikaan ruokaa sai jonottaa linjastolla tovin, mutta vapaa pöytä ruokailemiseen löytyi vaivattomasti. Jonosta käsin tarjonnan hahmottaminen oli hieman vaikeaa, mutta parin kerran pistätymisen jälkeen päävaihtoehdot kasvisruokailijalle kävivät selväksi; tofua ja jotain muhennosta. Näiden lisäksi tacon väliin lisättäviä lisukkeita oli useita. Aterian kruunasi kookosriisi, lohko vesimelonia ja juomaksi valittu limonadi.

Kummallakin kerralla kokonaisuus jäi makujensa puolesta hieman pliisuksi. Myös kookosriisissä olisi saanut olla enemmän täyteläisyyttä. Raaka/kova punakaalisalaatti ei ollut maualtaan tai suutuntumalta paras raaka-aine vaihtoehto tacon välissä. Tulisin salsa ja herkullinen guacamole pelasti kokonaisuutta.

Ruoan saa melko nopeasti, joten varmasti tulee poikettua jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Friends & Brgrs pikaruokaa

Lounasajan loppupuolella kassalle pääsi suoraan ja pöydissä oli hyvin tilaa. Ruoka valmistui nopeasti.

Kasvishampurilaisen kasvispihvi oli hyvin pinnalta paistunut (kenties uppopaistettu?), mutta sisältä hieman lötkö - olisi kaivannut reilusti lisää mausteita/makua. Kastike, sipuli ja tomaatti eivät pelastaneet kokonaisuutta, joka näin jäi hieman pliisuksi. Ranskalaiset ihan ok.

Ikkunapöydästä oli mukava katsella kaupungin vilinää. Valoisuudesta ja siisteydestä plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Sundmans Krog ruokaravintola

Herkulliset ruoat ja ammattitaitoinen ystävällinen palvelu. Punkku ja pihvi lisukkeineen oli hyvä kokonaisuus. Häränhäntä & Luuydin & Port kastikkeeseen olisi toivonut paksuutta, vaikkakin maku oli kohdillaan. Vuoden 1994 punaviini kruunasi pihviaterian. Paahdettua siikaa, Krogin perunasalaattia ja tilliä toi mieleen kesän ja oli erittäin maistuva.

Ravintolan miljöö on miellyttävä. Sundsmans Krogiin varaa mielellään pöydän uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 26.01.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Havis moderni kalaravintola

Tasokasta ruokaa, hyvistä raaka-aineista ja ammattitaitoinen kohtelias henkilökunta. Pääruoat 1) Hiillostettua merilohta ja fenkolisalaattia oli raikas, kevyt ja sisälsi sopivasti makuja. Avokadomousse täydensi hyvin kokonaisuuden. Lohi oli pinnasta vain hieman hiillostettu ja muistutti raakuudeltaan sashimia, joskin vieno tillin maku palautti annoksen skandinaviaan. 2) Hanhea kahdella tapaa, linssejä ja hapankaalia oli maistuva kaikin puolin - erityisesti rintapalat. Jälkiruokasi nautittu suklaa pannacotta, jäätelöä ja lakritsia oli erinomainen. Kaikki annokset olivat visuaalisesti hyvin rakennettuja. Erinomaiset viinisuositukset. Ravintolan interiööri oli tyylikäs ja viihtyisä.

Tilattiin kuplatonta vettä. Loppulaskussa (Fresh large) 8€/henkilö. Kenties lähde tai muuta erikoisvettä? Toki vesi oli raikasta, leipä erinomaista voita myöden ja niiden tarjoiluista ei nuukailtu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 01.02.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Burger King Rautatieasema Helsinki hampurilaisravintola

Hampurilaiset ja ranskalaiset, kuten muissakin stadin Burger Kingeissä. Samaa tavaraa - sama maku. Ihan ok. Ravintolan yleiskuva oli suttuinen. Pöydät siivottomat. Juoma-automaatilla oli jäitä ympäriinsä.

Burger Kingissä poikkean jatkossakin, mutta toisaalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Hanko Sushi Kluuvi sushia

Tyylikäs ja valoisa Kluuvin Hanko sushi on kiilannut omaksi sushiravintoloiden suosikkipaikakseni Helsingissä. Kala on tuoretta, hyvin leikattua ja oikein aseteltua. Riisi pysyy hyvin kasassa ja on sopivasti maustettu. Annokset ovat esteettisesti kauniita. Palvelu toimii aina. (2013)

Päivitys tammikuu 2015
Hyvää, raikkaan makuista sushia. Riisi pysyi hyvin kasassa. Kalaa oli riittävästi ja se oli hyvin leikattu. Tee oli mahdollisesti jasmine teetä, vaikka tilasin vihreän teen. Palvelu nykyään välinpitämätöntä. Pistäydyn tänne erityisesti, kun mieleni tekee lohisushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit