Liisanen

20 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kaari 18

Puolison kanssa syömässä, pitsaa sunnuntaina iltapäivällä. Pitsa tuoreista herkkusienistä, serranokinkusta ja rucolasta. Hyvä yhdistelmä ja hyvät ainekset.
Puolisolla dagen efter- pitsa joka minun mieleeni hurjan suolainen, mutta miehen mielestä "nimensä veroinen".
Söimme ulkoterassilla kauniissa säässä, mutta mölisevät kaljottelijat eivät paranna ilmapiiriä.
Henkilökunta oli kyllästyneen ja väsyneen oloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Ravintola Blancco (Pasila) lounasravintola

Porkkana-inkiväärikeitto maistui kuin joulusta jäänyt porkkanalaatikko olisi soseutettu ja sekaan laitettu perunajauhoja saostukseksi. Annoin uuden mahdollisuuden, ja hain noutopöydästä riisiä ja kanaa. Riisi klönttistä paakkua, kana sitkeää ja värintöntä.
Salaattipöydässä pakastevihanneksia ja purkkisäilykkeitä. Leipä oli tuoretta, jolla sitten vatsani täytin.
En usko että menen toiste. Lounashinta 9,90 € oli aivan liikaa tästä hutusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Mero-Himal nepalilainen ravintola

Lounasaikaan ruuhkaisa paikka, jossa yleensä aina kanaa, lihaa ja kasvisruokaa. Kasvisruokia on usein kaksi lajia. Naan- leipä on usein loppu, ja ruuhka ruokatarjoilupöytien vieressä on suuri. Erityismaininta nepalilaiselle maitoteelle, joka on hyvin maustettua.
Mausteita voisi olla lounasruoissa enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Lenin herkut suomalainen lounaskahvila

Lounaslista olisi tarpeen - luulin meneväni syömään pinaattikeittoa, jota sitten ei ollutkaan tarjolla. Kuulemma kokki tekee sitä, millä päällä sattuu olemaan? Kun kysyin, että onko aina torstaisin hernekeittoa, ei sekään ollut varmaa.
Keitoissa 8 erilaista käsittääseni päivittäin: tähän mennessä olen maistanut kirkasta lohikeittoa ja kaalikeittoa, molemmat hyviä ja ruokaisia.
Palvelun laatu hieman töksähtelevää, mutta asiallista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Makalu nepalilaista

Haimme ystäväni kanssa noutoruokaa noin klo 20 illalla. Erittäin ystävällinen palvelu ja hymyilevä asenne.
Olemme molemmat sekasyöjiä, mutta päädyimme kasvisruokiin: palak paneer eli juustoa pinaattikastikkeessa ja aloo gobi eli perunaa ja kukkakaalia. Molemmat annokset olivat hyvin maustettuja, tuoreita, ja runsaita. Riisi oli irtonaista ja tuoretta. Olemme käyneet usein, ja menemme toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Makalu nepalilaista

Alkuruoaksi kermainen katkarapukeitto ja friteerattua perunaa sekä kukkakaalia. Pääruoat lammaskorma ja tandoorikana. Annokseen kuului raitaa ja naan-leipää joista toisen pyysimme valkosipulilla. Ruoka oli hyvää, mutta ei ilmiömäistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: SicaPelle Wining & Dining moderni bistro

Sunnuntain brunssi oli mukavan perinteikäs sekä oivaltava. Luimme nettisivuilta brunssin sisällön, joka tosin ei pitänyt paikkaansa sitten paikanpäällä. Matkalla jo hehkuttelimme ottavamme peuraa, jota sitten ei harmillisesti ollutkaan pääruokien vaihtoehtona.
Alkuruokapöydässä oli erinomaista kylmäsavustettua haukea, sekä muita kalaruokia. Netissä brunssilistalla mainittua savusiikaa tai mozzarella - ja chorizosalaattia ei myöskään ollut tarjolla.
Pääruoaksi oli tarjolla nieriää ja kyyhkyä, seurueemme otti molempia vaihtoehtoja. Kyyhky tarjoiltiin punakaali-kimchin kanssa, joka oli erinomaista. Nieriä oli paistettu juuri oikein, ja se tarjoiltiin rapsakan lehtikaalin sekä porkkanapyreen ja appelsiinikastikkeen kera. Appelsiinikastike oli turhan dominoiva miedolle kalalle, mutta annos oli kaunis ja hyvänmakuinen sekä taidolla tehty.
Jälkiruoaksi oli vadelmaparfait, mantelikakkua suolaisen kinuskikastikkeen kera sekä suklaavanukasta mantelicrumblella ja vadelmilla. Annos oli kauniisti aseteltu, maut sopivat hienosti toisiinsa ja suolainen kinuskikastike oli erinomainen vastakohtien yhdistelmä.
Alkujuomaksi suositeltiin espanjalaista luomu cavaa, joka oli kukkainen ja kävi alkuruokien kanssa hienosti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 36€ Lisätty: 24.02.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Aito aitoa ruokaa ja palvelua

Lounaalla arkipäivänä, kolmen lajin menu 29 eur. Oikein hyvä kokonaisuus, jossa alkuruokana blinit Kuopiolaisella muikunmädillä ja seuralaisella poro-juustokeitto. Blinit pääsevät top3:een rapeudellaan, mehevyydellään ja kauniilla värillään. Pääruokana täytettyä viiriäistä ohratolla ja timjamikastikkeella. Kivasti haudutettu rapeakuorinen lintu, hyvä kastike. Jäkiruoaksi creme brulee, joka oli juuri niin hieno kuin odottaa saattaa. Tarjoilija erittäin mukava ja hymyilevä, vaikka pienen ravintolan jokainen pöytä oli täynnä.
Kiitos taas, tulen toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 29€ Lisätty: 19.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Elite ruokaravintola

Iltamme lauantaina Elitessä oli kotoisa, vaikkakin kaikki pöydät olivat täynnä. Liekitysmenu sisälsi alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Alkuruokana oli punajuurikeittoa prässätyllä häränlihalla ja tryffelikermalla. Keitto oli erinomainen, liha oli mureaa ja suussa sulavaa. Tryffelin maku ei kovinkaan erottunut. Alkuruoan seuraksi tuotiin erinomaista tuoretta ruisleipää ja aitoa voita. Pääruokana oli chateaubriand liekitettynä konjakilla. Kastike ja pihvi olivat erinomaiset, mutta lisukkeena viipaloidut valkosipuliperunat oli hieman mielikuvituksetonta. Paistetut metsäsienet olivat hyviä. Liekitys pöydän vieressä oli mukava ohjelmanumero. Jälkiruokana toinen meistä otti liekitetyt päärynät. Liekityksessä käytettävä päärynäbrandy toi hienon tuoksun ja aromin päärynöihin. Annoksessa ollut maitosuklaamousse oli kovin tavanomainen.
Menulle valitut viinit olivat pettymys: halpis Kangaroo valkoviini keiton kera ja Kangaroo punaviini lihalle. Kumpikaan ei erityisen hyvä valinta ko ruoille.
Illan aikana pöytäämme tarjoili 5 eri tarjoilijaa, joista yhden vuoro loppui kesken iltaamme. Häneltä tilasimme jälkiruokaviinit, joita ei koskaan saatu pöytään.
Tarjoilijat olivat kaikki miellyttäviä, ja eteispalvelun herra erinomainen "vanhan liiton" asiakaspalvelija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 17.01.2014
Arvosana: 3

Ravintola: Rosso Mäntsälä

Sunnuntai-iltapäivän myöhäinen lounas. Seuralaisella tattirisotto alkusalaatilla, itse valitsin talvi-menusta (?) tattikeiton ja normaalilistalta lohipastan. Tarjoilija kehoitti meitä hakemaan salaattipöydästä alkusalaatin. Tarjolla oli huoltoasemamainen kattaus porkkanaraastetta, jäävuorisalaattia ja oliiveja sekä patonkia.
Tattikeitto oli hyvää, siinä oli paljon sieniä, mutta keiton päälle oli aivan turhaan lorautettu paksu kiehkura oliiviöljyä. Keitto oli kermainen ja täyteläinen ilman oliiviöljyäkin. Paremman säväyksen olisi tuonut balsamico. Keiton kanssa tarjoiltiin pieni leipänen, jossa päällä oli pekonimuruja.
Lohipasta oli sensijaan mössöistä, kuivakkaa ja täysin tavanomaista. Tarjoilijat ystävällisiä ja asiansa osaavia. Tosin ensimmäinen kysymys ovesta sisään astuttuamme oli: tulitteko syömään? En tiedä onko Mäntsälän Rosso enemmän juomapaikka kuin ruokaravintola?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 31.01.2014
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit