Miryam

33 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (32)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Vaelsa italialaista, pastaa

Kävin työkaverin kanssa lounaalla juuri kun paikka oli avattu. Palvelu oli ystävällistä, mutta todella hidasta. Puolentunnin ruokailu venähti yli tuntiin tämän vuoksi. Söimme kumpikin pastaa. Kastike oli minulla hyvää, mutta työkaverini ei pystynyt syömään kastikettaan loppuun. Pasta oli ylikypsää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Helsinki 15 bistro

Plussaa paikka saa pienestä koosta (rauhallinen ilmapiiri) ja ystävällisestä palvelusta. Myös ruoka oli hyvää ja esteettinen esillepano täydensi lounaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 1

Ravintola: La Famiglia italialais-amerikkalaista

Olen käynyt La Famigliassa lounaalla pariin otteeseen sekä illallisella.

Ruoan laatu on hieman huonontunut ajan kuluessa, mutta palvelu on pysynyt tasaisen tylynä ja huonona. Joko työvoimaa on ravintolassa liian vähän tai tarjoilijat ovat muuten vain happamia. Asiakasta palvellaan mahdollisimman nopeasti ja työsopimukseen on ilmeisesti kirjattu kohta "hymyileminen kielletty".

Erään kerran illallisella ollessamme tarjoilijat unohtivat meidät täysin. Tilattua alkuruokaa ei kuulunut ja koska tarjoilijakaan ei luonut katsetta pöytämme suuntaan jouduimme itse käymään tiskillä huomauttamassa asiasta.

Lounalla kannattaa varautua viettämään ainakin tunnin mikäli mielii täällä syödä. Palvelun taso ei houkuttele palaamaan ja käynkin tässä paikassa lähinnä lounaalla silloin, kun lounasseuraksi sattuu joku joka ehdottomasti haluaa tähän kyseiseen paikkaan mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Demo michelin-gourmet

Olin poikaystävän kanssa illallisella. Laadukasta ruokaa, ystävällinen palvelu ja mukava miljöö. Mitä sitä muuta sanomaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Dragon Spring pikakiinalaista

Käytiin eräänä lauantai-iltana kolmen hengen voimin maistamassa kanaa sitruunakastikkeessa, tom yum porsasta sekä naudanlihaa ja sipulia. Annokset olivat hyviä, erityisesti kana sitruunakastikkeessa oli maukasta. Paikka oli ilmeisesti täynnä ja keittiössä kiire koska annoksia joutui odottamaan hiukan pidempään kuin olimme olettaneet. Nälkäkiukku ei kuitenkaan kerennyt iskeä. Käyn varmasti uudestaan täällä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Virgin Oil Co. italialaista

Oltiin kuuden hengen porukalla ruuhkaisena lauantaina syömässä. Tarjoilijalla oli pelisilmää ja löysi kuin löysikin meille tungoksesta pöydän. Annokset olivat hyviä, valittamista ei ollut, mutta suurenluokan makuelämykset jäivät myös kokematta. Johtuen ihmisten määrästä ravintolassa ruokaa joutui odottamaan melkein rikollisen kauan. Tästä syystä välttäisin menemästä tänne ruuhkaisimpiin aikoihin, koska vaikka ruoka on ihan hyvää se ei välttämättä ole pitkän odotuksen arvoista kun muualta voi saada vastaavaa lyhyemmällä odotuksella.

Oma annokseni oli Parma Chicken.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Texas tex mex

Oltiin isolla porukalla liikenteessä ja etukäteen olikin varattu yläkerrasta meille oma "kabinetti". Palvelu pelasi mukavasti ja juotavaakin tarjoiltiin sopivissa määrin. Oma annokseni oli MTB Chiken, joka oli perus ok, ei valitettavaa, mutta ei myöskään poikkeuksellisen hyvää. Näitä vastaavalla teemalla ja samankaltaista ruokaa tarjoavia ravintoloita tuntuu olevan Helsingissa riittämiin. Keskiverto tässä kastissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Subway Sähkötalo pikaruokaa

Subista saa hyviä lounas-/iltaruokasämpylöitä. Ei poikkea muista ketjun ravintoloista. Palvelu on kuitenkin auttamattoman hidasta. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun on tullut jonossa seisottua niin kauan, että olisi tehnyt samalla ajalla kotona itsekin jotain. Esim. Sellon subiin verrattuna saamattoman hidasta palvelua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 14.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Elite ruokaravintola

Olimme illallisella viikonloppuna tuttavapariskunnan kanssa. Omasta mielestäni ruoka oli hyvää, mutta hinnassa on ehdottomasti nostalgialisä. Miljöö ravintolassa on mukava ja palvelu ystävällistä. Ei suosikkejani, johtuen hintatasosta, mutta kertakokemuksena oikein mukava.

Alkupalana metsäsienikeitto ja pääruokana nieriää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2011
Arvosana: 1

Ravintola: La Torrefazione kahvila, lounasravintola

Paikkana Latorre on mukava ja palvelu on ollut aina ystävällistä. Lounassalaatit ovat olleet hyviä joskin lounaspasta on silloin tällöin ollut hieman suolatonta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.10.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit