Neitonen89

15 arvostelua

Mainio ruoka, maltilliset hinnat, hyvä ja kunnioittava palvelu.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Habibi (Forum) pika lähi-itä

Otin kasvispihvejä vuohenjuustolla ja ranskalaisilla. Paikkaa vaikea löytää.
Eivät antaneet numerokylttiä kassalla, sanoivat että he muistavat kenelle tulee, koska OLIN aiemmin kanta-asiakas. Odottelu on pitkää. Eivät muistaneet kenelle annos kuului ja kävelevät annos kädessään ympäriinsä ja annos on lautasella 15min ennen kuin sen saan ja tietysti kylmää. Sanon että on kylmää ja vievät annoksen pois. Koittivat lämmittää samaa annosta ja tuovat takaisin. kasvispihvit ja vuohenjuusto ovatkin nyt kuumia, mutta perunat kylmiä. Vähän näpersin annosta jolloin totesin että perunat ovat kylmiä ja sanon vaan heille että ''ei sitten, antaa olla'' ja lähdin vihaisena syömään muualle. Rahat meni ja nälkä jäi, kylmää ruokaa ja huono asenne. Olisivat tehneet annoksen uudestaan. Takaisin en mene. Pitäjät muuttuneet, aiemmat osasivat paremmin, eikä tällaista olisi sattunut. Tämä oli yksi ravostuttavista tapahtumista ikinä, olisin tahtonut viskata lautasen maahan. Ravintolakokkina ärsyttää tuo että jos annos on kylmää, sitä lämmitetään uudestaan, ei vetele. Hyvän makuista ruokaa, mutta periaatteesta en enää koskaan mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: -5

Ravintola: Dragon Sheng kiinalaista

Vakiopaikka Kuopiossa kasvissyöjänä, voisin käydä vaikka joka päivä, mutten kehtaa. Buffet arkipäivinä 8,8€ tällä hetkellä, torstaisin friteerattuja sipulirenkaita. Viikonloppuisin 12,50€. Viikonloppuisn kasviskevätkääryleitä. Tupaten täynnä yleensä klo 11-13. Salaattivaihtoehtoja, kastikkeita, riisiä, paistettuja kasviksia, nuudelia, nakkeja ja pariisinperunoita, vaihtuen friteerattua kanaa (palleroita tai siipiä). Härkä-,kana- ja possukastikkeita, alkuruokakeittoa, tosin ei koskaan kasvis, ja mikä parasta, myös limppari kuuluu buffettiin, tämä kiinalaisissa harvinaista. Myös vettä ja mehua. Kiva henkilökunta. Ähky tulee aina. Jälkkäriksi tee/kahvi ja kakku, joka nyt ei mikään mestariteos ole, mutta eipä ruoan päätteeksi enää kaipaakaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sunny Kiinalainen

Kävimme iltapäivällä tilaamassa listalta, itse otin alkuun kasviskevätkääryleitä. Osa niistä oli viipynyt turhan pitkään paistumassa, sillä olivat hyvin kuivakoita kuoresta. Pääruoaksi tuli valittua riisiä ja friteerattuja kasviksia + lisäksi nuudelia. Nuudelit olivat haaleita. Ruoka oli hyvänmakuista, mutta annos oli hieman pienehkö. Hyvä että tuli tilattua lisäksi nuudeleita, vaikka olivatkin haaleita. Palvelu oli hieman kyseenalaista, johtuneeko kielimuurista..? Ruoat valmistuivat nopeasti. On tullut parempiakin vastaan, mutta nälkä lähti. Lienekö buffet heidän vahvuutensa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.02.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Banthai Deli thaimaalainen

Buffetlounas iltapäivällä, 9,7€ + limu 2,7€ tölkki. Paikka oli tupaten täynnä, tarjonta ihan hyvä, mutta kasvissyöäjälle ei muuta kuin perust riisit ja nuudelit ja paistetut kasvikset. Ruokajuomana vain vesi, joten tilasin limua. Soijakastiketta olisin kaivannut lisäksi. Hieman korkeahko hinta buffetista, Kuopiossa kiinalaisessa 8,8€ ja limppari sisältyy ja soijkastike. Henkilökunta vähän ''viileää''. Ruoka ok, vaikka on joskus maistuvampiakin ollut muualla. Odotukset olivat korkeammalla. Voisin silti uudestaankin käydä..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 20.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Gastropub Jalo pubiruokaa myöhään yöhön

Myöhään illalla, klo 23. 30 tienoilla nälkä vielä kalvoi pitkän työpäivän jälkeen, kun olin Sokos Hotel Alexandraan majoittunut. Fransmanni oli jo kiinni, joten tämä oli ainut vaihtoehto. Menee huonoimpien ravintoloiden listalla top kolmoseen, sijalle kaksi. Kärkisijaa pitää Helsingin Gringos Locos, josta myös olen arvostelun kirjoittanut. Odotin listaa 30 minuuttia, vaikka tarjoilija koko sen ajan aikana kävelin ainakin noin 5 kertaa ohi, periaatteesta en vinkannut tarjoilijalle, vaan tahdoin katsoa huomaako minut. Meinasin lähteä pois tilaamatta mitään. Alkuun otin juusto-kasvispullat dipillä. Erikoisen makuisia, ihan ok. Pääruoaksi punajuuri-vuohenjuustopastan. On parempiakin syöty kyllä ja edullisemmin. Ei ole hintansa väärti. Muuten täydellinen hotelli asiakassaunoineen, mutta tämä kokemus laskee arvostusta, ravintolaan en palaa enää, hotellista en ole varma. Lisäksi pääruoan aloitettuani, joku mies lyöttäytyi seuraan ja pilasi viimeisenkin ruokahaluni.. Kiitos mutta ei kiitos enää.. Menkää juomaan tuonne, mutta älkää syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 20.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Gringos Locos Helsinki tex mex

Kävin kesällä syömässä täällä, kun olen tuhannesti kulkenut ohi ja miettinyt kannattaako mennä. Suoraan sanoen olisi pitänyt vaan kävellä ohi. Oli kova nälkä, siksi jäin. Minut ohjattiin pöytään ja kysyttiin juomat. Ravintola aika tyhjillään, arvelin että ruoka tulee nopeasti. Tilasin alkuun ranskalaisia ja dippiä, pääruoaksi tofuhampurilaisen. Ranskalaisia odottelin 40min. Siis 40min, wtf?! Alkuruoka-annos oli isohko ja savupaprikadippi oli hyvää. Ravintolaan tuli väkeä lisää, myös viereiseen pöytään. Ruoan tulo kesti ja kesti, vielä kun oli kiljuva nälkä. Tunnin odotin pääruokaa. Myöhemmin tulleet asiakkaat saivat ruokansa ensin. Olin todella närkästynyt. Annos oli maultaan aika saamaton ja ei tunnin odottamisen arvoinen ollenkaan. Haaleaakin. Koskaan en enää mene. Huonoin kokemus ikinä, oli lähellä etten lähtenyt maksamatta sitä P****A!! Vaikka olen tyyni ihminen niin tuossa kyllä meinasi totaalisesti napsahtaa. Palvelu on ihan jees, keittiössä on tunareita. Laskun saaminenkin kesti sen 20min.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.10.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Raffaello välimerellistä

Olipa kerran perjantai-ilta. Varaus oli tehty kahdelle hengelle illaksi. Saavuttuamme ohjattiin oitis pöytään, saatiinkin hyvä paikka pikku lossista. Ravintola oli täynnä, mutta silti rauhallisen oloinen. Juomat kyseltiin heti ja ruokalistat käteen tarjottiin. Tuotiin tuoretta patonkia ja oliiveja (jotka ovat nam). Kuitenkin leivän kanssa kaipaan sitä voita.
Juomat tuli nopeasti pöytään ja mekin olimme valmiit tilaamaan. Itse kasvissyöjänä löysin alkuruoan, vuohenjuustosalaatinja seuralaiseni mozzarellasalaatin. Pääruoaksi tilasin tortellineja tomaattikastikkeessa ja seuralaiseni paistettua lohta kera rapurisoton. Alkuruokasalaateissa oli makua, tosin vaikea syötävä, koska salatti suhteellisen isona ja kirsikkatomaatit kokonaisina. Juoman riittämisestä huolehdittiin koko vierailun ajan ja leipää ja oliiveja pyydettiin lisää. Palvelu on minun mittapuuni mukaan (Olen ravintolakokki) erinomaista, lukuunottamatta yhtä poikkeusta, kun kesällä tarjoilijana oli joku väliaikainen ja ulkomaalaistaustainen työntekijä, joka ei ollut kovin ammattitaitoinen, ainakana siinä kiireessä, virheitä tarjoilussa tuli ainakin 6 kertaa (juomien unohtumista, leipien unohtumista, vesilasien täydennyksen unohtuminen, väärät annokset, komponentin unohtuminen ruoasta korjauksen jälkeen) jonka lisäksi odotusaika oli pitkä, vaikka ravintola oli sillä kertaa suhteellisen tyhjä. Odotimme 15 minuuttia, ennen kuin saimme henkilökuntaa kiinni, tekemään meille oikeat pääruoka-annokset väärät saatuamme. Pääruoka oli kyllä hyvää, mutta voisi annos olla isompikin. Jälkiruoaksi otin brownieta ja seuralaiseni tietyntyyppistä panna cottaa. Jälkiruoat ovat minusta laadukkaita. Palvelu oli rivakkaa ja siellä tarjoilijat osaavat hommansa. Tosin tuntuu osa annoksista hieman arvokkailta. Onhan ne tietysti alusta alkaen tehty ilmeisesti keittiössä. Yhteensä maksoi noin 90€ sisältäen yhden alkoholipitoisen juoman. Vakioasiakkaina saa yleensä loistavan palvelun. Kiva käydä, voin suositella à la cartea iltaisin, lounaasta ei kokemusta, kannattaa tehdä pöytävaraus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Bei Jing kiinalaista

Oulussa työmatkalla piti joku paikka löytää, jossa buffetlounas lauantaina. Kasvissyöjä olen, joten ajattelin että kiinalaisessa ravintolassa ainakin vaihtoehtoja löytyy, mitä vielä. Ei yhtään ainutta kasvisruokavaihtoehtoa buffetissa. Kasvissyöjillä ei mitään asiaa siis buffettiin, jollei halua syödä vain kaalia, salaattia ja riisiä. Oli hukka reissu, ensi kerralla tiedän mennä raxiin syömään, jossa saa ainakin kasvispizzaa ja limpparia. Hintaa kuitenkin 12€ + taksit 20€. En aio mennä koskaan enää, vaikka ilmaisella pääsisin. Ainut plussa oli jälkiruoaksi täytekakku.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 03.12.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Canton Hin - Chinese Restaurant kiinalaista ja sushia

Lounaalla buffetissa olen käynyt. Ei mitenkään erityisen maistuvaa ruokaa, ainakaan verrattuna Kuopion toiseen kiinalaiseen (Dragon Sheng), joka on kantapaikkani. Kalliimpi paikka ja vähemmän vaihtoehtoja kasvissyöjälle. Limppari ei kuulu lounasbuffettiin, vain mehu ja vesi. Salaattia löytyy, kastike ei ole kummoista. Vaaleaa valkosipuli/ juustopatonkia myös. Riisiä, nuudelia, paistettua vihannesta (kai kaalia ja porkkanaa), possu-, kana- ja härkäkastikkeita ja friteerattua kanaa ja kasviskevätkääryleitä. Chili-ja hapanimeläkastikkeet. Paljon huonommin tehty ruoat kuin toisessa kiinalaisessa, vaikka kyllä nälkäänsä syö. Lesompi ote, tosin eri puolilla Kiinaa ruoan valmistustavoissa on hieman eroja. Suomenkielen ymmärtämisessä hieman vaikeuksia. Viikonloppuisin ja arki-iltaisin myös buffet, 12€, tällöin sisältyy limpparia hintaan, jok tosin kaupan halppis limpparia 2l pullosta. Lounaalla porukkaa, iltaisin kuollutta. En ajatellut mennä enää uudestaan. Ravintolassa tummaihoiset ulkomaalaisasiakkaat yrittivät iskeä, olisin halunnut ruokarauhan. Tarjoilija ilmeisesti heidät tuntee ja flirttaili hänkin heidän pöydässään. Ilmeisesti edullista sushia. Miksiköhän koskaan ei voi lounaalla olla tofua?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2011
Arvosana: -3

Ravintola: Amarillo texmex

Joskus tulee iltaisin käytyä. Palvelu on asiallista ollut kohdallani ja suhkot nopeaa. Tilasin alkuun crispy slice-perunat ja blue cheese dippiä. Nachoja ja salsaa tulee alkuun naposteltaviksi. Ravintolassa oli asiakkaita mutta ruoka valmistui nopeasti, en kerennyt paljon nachoja syömään. Ruoka on aina saapunut pöytään kuumana. Pääruoaksi otin vegepastan, muunneltuna. Jätin monta komponenttia pois ja tilasin pastan eri kastikkeella. Sain annoksen juuri sellaisena kuin halusin. Ruoka tuli niin nopeasti, etten alkuruokaa kerennyt syömään loppuun. Pasta oli ok, kaikki tuli syötyä. Ravintola kenties vähän roskainen. Valitsin rauhallisen kulmapöydän. Hetken aikaa jouduin odottamaan laskutusta. Laskutoimitus meni pieleen tarjoilijalla, mutta en maininnut että sain euron liian vähän takaisin.. Tuntuu että Suomessa ravintoloissa aika kalliit hinnat, vaikka kyllähän heillä paljon kustannuksia on. Minulla menee 500€ kuussa ravintoloihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.10.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit