Avautuu 11:00

Amarillo

texmex
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (48)

Amarillon Big Burgeria ja Caesar Burgeria piti odottaa 45 minuuttia tavallisena tiistai-iltana, vaikka ravintola ei ollut mitenkään täynnä. Sitten kun ruuat tuli nälkäisille syöjille, ne olivat KYLMIÄ. Jos jostain plussaa, ystävällinen tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella hidas palvelu :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2016
Arvosana: 0

Amarillo Big Burgerissa valloillaan oleva maku oli maustamaton jauheliha. Sinäänsä erittäin mauton hamppari. Ravintola ei ollut läheskään täysi, ei edes puolillaan silti ruuassa kesti todella kauan. Tilasin myös lonkeroa ruokaa odotellessa, sitä tarjoilija ei muistanut tuoda ilman toista huomautusta. Huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Tänään söin Amarillo Big Burgerin. Pihvit oli selvää eines kamaa. Tarjoilija myönsi, että pihvit tulee valmiina jostain. Edellisellä kerralla lammasburger oli luokaton. Täytteet kylmiä ja pihvi tosi kuiva. Tarjoilija pahoitteli että pihvi piti paistaa kypsäksi koska oli jouduttu ottamaan lihaa eri toimittajalta kuin normaalisti! Kuitenkin suositteli tuotetta! Paljon alle Amarillon perustason

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Palvelu lähes poikkeuksetta hidasta ja ihmeellistä säätämistä. .
Ruoka-annokset eivät herätä minkäänlaisia ahaa! -elämyksiä, vaan maistuvat tasapaksulta alusta loppuun saakka.
Ravintola huokuu ketjuravintolan tunnelmaa suuruudellaan ja järisyttävällä määrällä s-ryhmän mainoksia.
Sopiva paikka suurien (ja äänekkäiden) ryhmien viikonlopun aloituspaikaksi tai viikolla lapsiperheille.
Takuuvarmaa Amarillo -laatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: 0

Kävin rauhalliseen aikaan syömässä ja pöydästä huomasin ettei seinällä ollut montaa bongia mutta silti sali ja keittiö saivat jollain tavalla sössittyä että burgerini pihvi oli aivan kylmä. Maut tässä Prerium burgerissa oli aiva jjeees. Ja jäläks vedin jonkun karamellisoidun ananaksen - kaameaa settiä. Mielestäni tälläistä tuotetta ei kannata misailla paria päivää aikasemmin ja lämpätä mikissä ennen ulos laittamista. No More S-mafiaa. Ja vielä se että miksi meitä palveli 4eri tarjoilijaa vaikka meidän "oma" seisoi koko ajan tiskin takana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola oli sotkuinen lounaan jäljilta, tarjoilijat olivat kiinnostuneempia keskustelemaan keskenään kun keräämään likaisia astioita, saatika pyyhkimään pöytiä.

Palvelu oli ystävällistä, mutta valitettavan hidasta. Laskua joutui odottamaan aivan liian kauan.

Ruoan laatu on mennyt todella paljon alaspäin. Uusi ruokalista on edelliseen nähden todella huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2014
Arvosana: 0

Kelpo ravintola, mutta hieman hintava. Ruoka on hyvää, ei ole koskaan ollut sen suhteen valittamista. Tarjoilijat olivat ainakin viime kerralla todella ystävällisiä ja ravintola on muutenkin viihtyisä. Miinusta tulee hinnoista, jotka tuntuvat aavistuksen korkeilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Ekanakin: neljä, NELJÄ mozzarellatikkua lähes 7€! Ruokalista suppea kun mikä, sitten kun vaivalla olet sieltä jonkun kelvollisen saanut valittua ja se tuodaan eteesi niin ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ruoan laatu kun kuppasimmallakin huoltoasemalla! Kana on kun vaneria nielisi, kuivaa ja mautonta. Ruokalistassa annoksien luonnehdinnat on mennyt aika pahasti metsään, kuluttajaa kustaan säälittä silmään kirjoittamalla annokset herkullisiksi. Eikä paikka palvelullaankaan loista. Jäykkää ja amatöörimäistä. Tarjoilijaneidit jauhavat tiskin takana suu vaahdossa omia juttujaan, asiakas saa odottaa palvelua luonnottoman kauan. Syömisen välissä ei yksikään työntekijä vaivaudu kysymään tuntemuksia syömisestä saatika harjoittaa minkäänlaista lisämyyntiä. Kun ruoka on syöty vikoineen päivineen niin silloin joku on kärppänä paikalla tiedustelemassa annoksen laatua. Laskun toimittaminen taas on suunnattoman pitkäkestoinen prosessi. Lopuksi tönköt kiitti ja heiheit, tervetuloa uudelleen. EN MUUTEN OLE TULOSSA.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Parhaita ravintoloita missä on tullut käytyä. Ruoka on aina tasalaatuista. Palvelu toimii loistavasti huomioiden ravintolan asiakasmäärän. Kiitos monesta herkullisesta ateriasta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kirjastokatu 10, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 197 337
http://www.amarillo.fi/amarillo-kuopio.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita