RaimoM

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mountain nepalilaista

Mountainissa tuli käytyä kaverin suosituksesta ja hyvä, että kävin. Annos oli herkullinen ja paikka viihtysä. Palvelu nopeaa ja ystävällista. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Erittäin hyvä Nepalilainen ravintola! mountain,
Monet nepalilaiset on testattu, mutta tämä on kyllä parhain! Aivan mahtava ja ystävällinen palvelu aina! Ruoka hyvää ja tulee nopeasti. Yksi parhasta nepalilaista Helsingissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Monet nepalilaiset on testattu, mutta tämä on kyllä parhain!
Aivan mahtava ja ystävällinen palvelu aina!ja suussa sulava shaiprawns ja prawns sizler oli sopiva maustettuna , mahtava suosittelen tata paikka ...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Mountain meni suoraan suosikkilistalleni! Helsingin nepalilaisravintoloita on tullut testattua jo vuosia, mutta Mountainissa en ollut aiemmin käynyt. Nyt menin hakemaan sieltä perheelle 4 annnosta take awayna, kiitos Eat.fi:stä lukemieni hyvien arvosteluiden. Sahi Paneer (14 eur) oli erinomainen, Sunkoshi Chicken (15 eur) suorastaan suli suussa, Garlic Chicken (14 eur) oli todella valkosipulista ja todella hyvää ja Prawn Palak (13 eur) oli sekin kerrassaan mainio annos. Mukana tuli naanleivän lisäksi myös kiitettävä määrä raita-jugurttikastiketta ja dal-papusoosia - joka sekin oli parempaa, kuin Helsingin nepalilaisissa yleensä. Palvelu oli ystävällistä, ruoka oli sovitussa ajassa valmista ja annokset hyvin pakattuja, eikä annoskokojenkaan suhteen ollut mitään valittamista. (Take awayna kunkin annoksen hintaan tuli 1 euron alennus - mainitsemani hinnat listahintoja.) Jos Mountain pitää jatkossakin tämän tason, niin enpä enää kaupungin muissa nepalilaisravintoloissa käy! Kiitos! PÄIVITYS MYÖHEMMIN: useampi kerta testattu, taso pysynyt. Mahtavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2011
Arvosana: 5


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit