Riitu1

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Brasserie Kämp ravintola

Club Sandwich ihan ok hieman ylihintainen kylläkin. Sitä voinen suositella mutta Tartar pihviä en täältä enään tilaa. Tuli mieleen nyrkin kokoinen mauton jauhelihapallo.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla ollut aina asiallista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Elite ruokaravintola

Käytiin Eliten liekitysviikoilla syömässä liekitysmenun . Alkuun Lohipastramia Pääruuaksi konjakilla lekitettyä chateaubriandia tryffeli-perunakrokettia ja pippurikermakastiketta. Jälkiruuaksi vadelma pannacottaa . Mukavinta oli kun kokki tuli liekittämään pihvin pöydän viereen sihenpä se sitten jäikin pihvi keskinkertainen .Kastike täysin mauton pippurista ei tietoakaan maistui haalealta kermalta. Tämän annoksen pelasti hyvä jälkiruoka vadelma pannacotta sulasi suussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Emo eurooppalaisia makuja

Ruoka hyvää. Söimme rapukeittoa ja madetta. Pyysimme tarjoilijaa suosittelemaan viinit ruokaan ainakin rapukeiton kohdalla se osui nappiin. Ainoa vahva miinus tulee taustamusiikille se särisi. Olisiko käytössä kännykkä/pieni kaiutin?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Hinta laatu ei kohdannut. Kävime syömässä pienellä porukalla tilasimme aluksi Carpaccio Classicot jotka olivat hyvät. Siihenpä se sitten jäikin pääruuaksi Karitsankaretta joka oli niin raaka että edes hampaiden ja veitsen yhteistyöllä ei lihaa saatu luusta irti. Härän ulkofile oli sopivan savuinen mutta niin jänteinen että yli puolet jäi syömättä. Mikäli käytössä olisi ollut terävä pihviveitsi niin ehkäpä jänteet olisi saanut pienittyä ja syötyä. Tarjoilijaa ei paljon pöydässä näkynyt. Mitään viinisuosituksia ei osannut antaa. Otti kyllä kantaa karitsan lihaan ja sanoi että on kyllä joskus nähnyt miltä se näyttää ja tuo on kyllä raakaa. Tällä kokemuksella voin suositella vain alkupaloja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit