Avautuu 12:00

Brasserie Kämp

ravintola
Arvosana 3.5 / 5

Kämp on hurmannut vuodesta 1887 jolloin ravintoloihin tultiin yhtä lailla näkemään, näyttäytymään kuin kuulemaan uutisia maailmalta. Kämpistä kehittyi nopeasti autonomian ajan Suomen kulttuurin ja politiikan merkkihenkilöiden kohtauspaikka.

Brasserie Kämp on uskollinen perinteilleen ja ylpeä niistä – mutta modernilla ja mutkattomalla tavalla.

Sen kansainvälisessä ja värikkäässä ilmapiirissä on mukava tehdä pieni irtiotto arjesta milloin vain. Nauttia lasi samppanjaa ja herkutella vaikka keskellä päivää. Nykyaikaisia brasserie-herkkuja riittää: Salaateista ja äyriäisista keittoihin ja lämpimiin annoksiin.

Kesällä myös Esplanadille levittyvällä kaupungin ehdottomalla ykkösterassilla. Kesäaikaan alkaen 21.7 nautitaan Brasserie Kämpissä herkullisista rapumenuista.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Vegaaniruokaa

Arvostelut (92)

Keskinkertaista ja hermostunutta palvelua jouluaaton buffetissa. Shampanjat kaadettiin pöydälle ja iltapukujen päälle ilman minkäänlaista hyvitystä tai kompensaatiota. Ruuhtakapäiväksi oli selvästi hankittu ulkopuolista työvoimaa, mikä ei tasoltaan vastannut ravintolan normaalia standardia mikä näkyi ylimääläisenä häröilynä. Buffet perus ok, ei mitenkään erityinen. Ensi kerralla kokeillaan jotain toista paikkaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 75€ Lisätty: 25.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viihtyisä ravintola, jossa sekä ruoka että palvelu loistavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2017
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssi oli runsas ja monipuolinen hintaansa nähden. Ruoka oli hyvää erityisesti alkupalat, simpukkakeitto ja suklaajälkiruoka. Paikka oli kodikkaan hienostunut ja varsinkin meidän tarjoilijamme oli kokonaisuuden kohokohta yksilöllisellä huomioinnillaan!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 39€ Lisätty: 27.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Miljöö oli ensiluokkainen ja mutkaton. Hinnassa sai maksaa myös perinteisestä maineesta. Satokausi näkyi hyvin ruokalistassa. Positiivinen kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 07.09.2016
Arvosana: 0

Club Sandwich ihan ok hieman ylihintainen kylläkin. Sitä voinen suositella mutta Tartar pihviä en täältä enään tilaa. Tuli mieleen nyrkin kokoinen mauton jauhelihapallo.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla ollut aina asiallista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Burgerissa ei kyllä ollut mitään vikaa varsinaisesti, mutta toki parempiakin olen saanut. Ne ovat yleensä olleet jotenkin erilaisia, esimerkikis lampaasta fetalla tai jotain muuta vastaavaa. Palvelu oli hieman tökkivää ja minua ainakin hieman alkaa jo närästää että ei voi suomea puhua kun joka paikassa on niin kansainvälinen tunnelma.
Mutta siis hyvää oli ja melko arvokastakin, varsinkin kun otin oluen juomaksi...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Kämp Burger, jonka erään sanomalehden viikonloppuliitteen toimitus äänesti Helsingin parhaaksi. No, toimitus oli väärässä. Jälleen kerran aiheeton hype laski burgerista saatua utiliteettiä.

Burgeri sinänsä on hyvä, ja varmaan yltää jopa top5 parhaan burgerin listalle. Parhaaseen on kuitenkin matkaa ja esimerkiksi makua saisi burgerissa olla enemmän. Huomattavasti halvemmallakin saa saman tasoisia burgereita.

Pelkkä miljöö ei oikeuta tällaiseen hintaan. Olemme kuitenkin katutasossa ja puolesta ravintolaa näkymät ovat muualle kuin espan puistoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

lista täynnä klassikoita, suurella hintalapulla, joka antaa odottaa paljon. Valitettavasti toteutus on jopa parhaimmillaan keskiverto. En ymmärrä miten kaksi palaa paahtoleipää ja siivu kinkkua ja juustoa on mitenkään perusteltavissa myydä 20€:lla. Samat sanat burgerista. Aiemman kommentoijan kommentti henkilökunnan käytöksestä toteutui myös kohdallamme. Ala-arvoista ja täysin uskomatonta viiden tähden hotellissa, vaikka se on sitä myös pystygrillillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 01.06.2015
Arvosana: 0

Hupaisa kokemus. Heti alkuun palvelu tuntui vähintään vaivautuneelta, parhaimmillaankin juuri ja juuri kiinnostuneelta. "Kaupungin parhaat burgerit" olivat ihan hyviä, mutta eivät kylläkään sitä. Parinsadan metrin säteellä saa ainakin kolmesta paikasta vähintään yhtä hyvää. Eikä tarvitse kuunnella miten tarjoilijat mollaavat muita asiakkaita sisäänkäynnin vieressä olevalla kassa/juorupisteellään. 0,4 l tunkkainen hanaolut 13 euroa? Tuli käytyä kolme kertaa samalla käynnillä. Ensimmäinen, ainoa ja viimeinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 30.05.2015
Arvosana: 0

Erinomainen burgeri. Mehevin pihvi mitä olen Helsingistä saanut burgerin sisällä. Hinta kovahko, mutta puitteet olivat hienot ja tarjoilijat rentoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 5840 9530
http://brasseriekamp.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita