Satumainen

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kaarna Baari & Keittiö suomalaista

Tämä ravintola on kyllä keskustan edullisemman fine diningin parhaita. Aina saa hyvän pöydän varauksella tai ilman. Tarjoilu on ystävällistä ja asiakasta kuulevaa. Ruoka on erittäin hyvää ja tasapainossa koon ja makujen suhteen. Olen käynyt nyt n. 10 kertaa ja palaan myös jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: 1

Suomen paras munkkirinkilä kera maitolasin, ah autuutta! Aina ystävällinen palvelu kiireestä huolimatta. Tulen aina ohikulkumatkalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Tony's Deli italialainen

Täällä tuli syksyllä melkein käytyä. Kiireinen ilta-aika ja pöytävarausta ei ollut. Tarjoilija oli silti todella tyly asian ilmaistessaan, että jäi hapan maku. Olisi kuulemma baarin puolelle voinut jäädä, mutta sisustuksen puolesta tuo "eteinen" ei houkutellut. Muistakaa siis pöytävaraus. Muistaakseni kuitenkin tavoittelun arvoinen ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kaarna Baari & Keittiö suomalaista

Ensikäynti Kaarnassa. Pöytävarauksen kautta 3 hlö seurue. Ravintola oli erittäin tunnelmallinen, siisti ja maulla sisustettu. Pöytä oli valittu meille ikkunan vierestä, joka lisäsi ihanaa tunnelmaa. Ravintola olikin aika täynnä, joten pöytävaraus keskiviikko illalle oli ihan ok. Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja palvelu pelasi alusta loppuun. Edes laskun pyytämistä ei tarvinnut odottaa kauan. Söimme alkuun sapaksia. Ne olivat todella hyviä! Olisi samanlaisen voinut syödä heti perään. Annoskoko oli hienosto ravintolan tyyliä, mutta maut olivat niin hyviä, että koko ei haitannut ja olihan se vain alkupala. Pääruuat valitsimme kalan, naudan ja karitsan tiimoilta. Nekin olivat todella hyviä ja sopivan kokoisia, ei jäänyt nälkä. Ainut miinus oli, että kareen otin mediumina, joka sitten osoittautui hieman haastavaksi syödä. Liha oli meinaan tosi kovaa kiinni luussa, joten lihan hinta jäi hieman arvokkaaksi. Samassa annoksessa oli käytetty erittäin paljon valkosipulia, siis kokonaisia kynsiä. MUTTA ne eivät maistuneet yhtään vahvalla, kitkerälle valkosipulille, joten popsin ne kaikki ja oli hyvää! Jälkiruuan jätimme väliin, koska listalla ei ollut sillä saralla meille sopivaa makua juuri tuona iltana. Suosittelen ehdottomasti ja käymme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 23.02.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Teerenpeli Keskuskatu, Helsinki olutravintola

Todella hyvän makuinen ruoka Carte listalta. Henkilökunta ystävällistä, mutta liikaa poissa saatavilta. Pieniä yksittäisiä asioita vielä hakusessa, kuten tarjoilun ripeys sekä tarkkuus tarjoilussa ja siisteydessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Aulanko hotelliravintola

Söimme ystäväni kanssa illallista Bistron puolella. Tarjoilija oli hyvin ystävällinen ja kokenut, vakiokalustoon kuuluva rouva. Paikka oli kuulemamme mukaan kokenut uudistuksen ja näytti hienolta ja viihtyisältä. Itse olisin valinnut sisustukseen pöytälampun tilalle kynttilän, enemmän ranskalaiseen tyyliin sopivammin. Ruoka tuli nopeasti melkein tyhjässä salissa lauantaina klo 17 aikaan. Ruuaksi tilasimme Possun ribsit ja Paahdettua kananpoikaa sekä vuohenjuustoa. Annokset olivat kauniit ja herkulliset ja reilun kokoiset. Ainut miinus tulee tomaattihillokkeesta joka oli kylmää. Viilensi nopeasti muun ruuan. Jälkiruuaksi tilasimme Valkosuklaajäätelöä vadelmakastikkeella sekä Rosmariini creme bruleen. Valkosuklaajäätelö vei kielen mennessään. Mutta rosmariini oli annoksessa vain koristeena. Mutta silti maukas kokonaisuus. Kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä käynti ja maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Poistettu ravintola

Torstaina 5. 4.2012 päivällä seurueemme otti vastaan hyvin epäystävällinen ja nyrpeä tarjoilija. Kohtelu ei ollut asianmukaista, mutta parani kun toinen tarjoilija palveli meitä. Ruoka oli ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.04.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat