SomeGuy

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bistro O mat skandinaavista

Lounaspiipahduksella pippuroitua paahtopaistia ja lämmintä perunasalaattia, seuralaisella maalaissalaattia kukonpojasta. Paahtopaisti oli erittäin mureaa ja hyvin maustettua, kastike oli herkullista. Salaatti toimi myös hyvin, raikkaan makuista.

Jälkiruoasta (creme caramel + vadelmaa + kardemummaa) jäi myös hyvä mieli.

Hieman aikaavievää tietysti Helsingistä on tulla, mutta lounas oli matkan arvoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 02.11.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Grekkos kreikkalaista

Otin Kleftikon (rosvopaistin) tzatzikilla Kemissä piipahtaessani. Annos oli erittäin reilu ja maukas, liha oli todella mureaa. Oikein hyvää yksinkertaista ruokaa, ainekset olivat laadukkaat ja jäi hyvä mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Vilee puoti&bistro lähiruokaa

Pari kertaa kesämökiltä lounaalla käyneenä voin ehdottomasti suositella, eilinen ylikypsä possu oli helposti vuoden parhaiden lounaiden listalla. Salaatitkin ovat edellisen kerran perusteella oikein maukkaita. Tällainen puolinirso helsinkiläinenkin voi sulatella annostaan tyytyväisenä.

Ravintola käyttää nähtävästi aika lailla lähiruokaa. Lounas voi olla hieman kalliimpi kuin peruskuppilassa mutta hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä.

Ravintola ei ohikulkiessa välttämättä niinkään paista silmään, mutta sisätilasta on saatu sympaattinen ja rauhallinen. Paikan päällä myydään mm. juustoja, leipää ja kahvia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.07.2011
Arvosana: 3

Kävin keväällä äitini kanssa kokeilemassa Wolkoffia. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt vaikka olinkin lukenut kehuja. Söin luomuhärkää ja äitini kanaa & polentaa. Molemmat annokset olivat erinomaisia.

Isolla marginaalilla paras ravintola johon olen Lappeenrannassa törmännyt. Hinnat ovat tietty korkeampia kuin useimmissa muissa mutta hinnalle saa myös vastinetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 02.11.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit