Wannabecarioca

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Ravintola: Salve finnish

En kavahda kalliita ravintolahintoja, mutta Salven hinta-laatu-suhde tuntui lähes siltä, kuin minut olisi ryöstetty. Pihviannoksen taso oli reilusti alle ABC-ruoan.

En palaa tänne pitkään aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 20.10.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bastardo italialainen

Tutustuin ravintolaan ensimmäistä kertaa kiireiseen lounasaikaan, jolloin Kampin Kortteli-ravintola-alue kuhisi uusiin ravintoloihin tutustumassa olevaa porukkaa.

Valitsin listalta tomaatti-oliivi-pastan hintaan 12€. Ikävä sanoa, mutta annos oli karkea pettymys. Oliivit oli jauhettu tomaattikastikkeen sekaan, jolloin tomaatin raikas hapokkuus oli muuttunut tummansävyiseksi rakenteettomaksi massaksi, josta puuttui rakenne ja raikkaus. HInta ei ollut hyväksyttävissä – etenkään lounasaikaan. Taustalla soi hektinen tekno kuin hoputtaen asiakkaita syömään annoksensa nopeasti. Kokonaisuutta korosti vielä tuoreen ravintolan henkilökunnan säntäily. Prosessit eivät sekvästikään olleet vielä hallussa.

Käynnin perusteella en tule vierailemaan Bastardossa vähään aikaan, mutta annan kyllä ravintolalle vielä uuden mahdollisuuden jahka alkukitka on hieman helpottanut ja homma luistaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.12.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit