ajeats

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Yak & Yeti nepalilainen/intialainen

Olen käynyt täällä jo muutaman kertaa ja täytyy sanoa, että Poriin syksyllä muuttaneena tämä on eräs ainoista asioista täällä, joka saa minut oloiseksi.

Ruoka on huikeaa. Palvelu toimii, vaikka suomen kanssa voi olla hieman hankalaa. Varmasti jokainen saa silti asiansa ymmärretyksi.

Parasta nepalilaista ruokaa eteläisessä Suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Petteri Rosenbom's Steakhouse pihviravintola

Todella hyvää ruokaa ja mukavan kodikas tunnelma ravintolassa.

Viinit suunniteltu toimimaan ruokien kanssa ja annokset isoja.

Ehkä hitusen kallis, mutta kannattaa maksaa, jos on hyvän pihvin perässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pioni Paviljonki kiinalaista

Katsoin hintaa lounaspori:n nettisivuilta ja lounaan hinta tuli olla 8€. Kuitenkin hinta olikin 8,5€.

Ruoka oli todella pahaa. Kuka tahansa osaisi tehdä ruokaa mihin laitetaan lihaa, sipulia, porkkanaa ja päälle vain sweetchili-soossia. Jos jotain positiivista pitää löytää, niin lounapöytään kuului sitä hyvää merilevä-juttua, joita saa usein japanilaisista ravintoloista.

Tarjoilija oli enemmän kiinnostunut kännykkäänsä kuin asiakkaisiinsa ja unohti kokonaan tuoda minulle juotavaa.

Lisäksi tämän palstan useat kommentit on kirjoitettu hyvin kehnolla suomella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kerttu kortteliravintola

A la carte -lista on Kertussa aina ollut ihan hyvä. Ongelmmaksi muodostuu, mitä he tarjoavat lounaaksi. Tiskillä palvelu oli tavalliseen tapaansa erittäin hyvää ja rennon oloista, mutta tarjoilija ehdotti minulle possupastaa listan ulkopuolelta. Tiesin annoksen olevan jäänteitä lounastarjoilutsta, koska yleisesti ravintolat tekevät näin, mutta jostain syystä halusin antaa mahdollisuuden tälle kyseiselle pastalle; ehkä koska valmista usein possusta myös itse jotain ja ajattelin, että tästähän voisi tulla hyvä ylijäämien resepti. No, eihän se sitä ollut. Lounaan valmistanut kokki ei ollut millään tavoin jaksanut valmistaa lihaa kunnolla ja liha oli jäänyt sitkaaksi. Läskin paloja oli myös vähän liikaa lihassa kiinni, jotka esim. yön yli marinoimalla olisivat sulaneet mukavasti lihaan. Tuskinpa tätä silloin edes olisi jäänyt lounaalta yli. Annos myös tarjoiltiin kylmänä eli jääkaapissa olleeseen lihaan on vain lisätty kerma ja tarjoiltu nopeaan tahtiin tekemättä sen suurempaa. Tarjoilija heitti lopetettuani ihan hauskan läpän, joka ei koskenut ruokaa millään tavoin. Hienoa ammattitaitoa sinällään, koska enpä olisi itsekään uskaltanut mitään ruuasta kysyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzaline pizzeria

PIzzalinessa on ehkäpä Turun parhaimmat pizzat, mutta palvelu on todella ala-arvoista. Mikäli haluaa tilata kyseisestä paikasta ruokaa, suosittelen hakemaan kotiin. Paikan päällä syömisestä miinusta vielä siitä, että vedestä joutuu maksamaan erikseen, mikä joka kerta ravintolassa kummastuttaa yhtä paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Rock'n'Wings siipiä ja fingerfoodia

Tämä oli toinen kertani kun kävin syömässä Rock 'n' Wingsissä. Kuten ensimmäisellä niin myös tällä toisella kertaa siivet olivat kuivia. Ravintolassa oli vain muutama asiakas meidän kolmen hengen seurueemme lisäksi, joten 35 minuutin odottelu tuntui "finger foodin" kohdalla hieman turhan pitkältä. Tarjoilijoille kiitosta siitä, että ovat olleet molemmilla kerroilla hyvin maanläheisesti mukavan oloisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kerttu kortteliravintola

Kävin syömässä Kertussa lounaan, joka menun mukaan sisälsi possua punaviinikastikkeessa ja spagetti carbonaraa. Possu oli sian niskapaloja, joita ei oltu lainkaan vaivauduttu laittamaan marinaadiin yön yli. Ravintolassa tämä olisi siis hyvinkin helppoa ja välttämätöntä mikäli aikovat tarjota sitä maksaville asiakkaille. Kerran aikaisemmin samanlainen sitkeä liharuoka oli samaisessa paikassa lampaan kanssa. Carbonara oli myös hyvin valjusti tehty ja pekonia oli lähinnä nimeksi. Mustapippuria kyllä löytyi sen edestä.
Muuten Kertussa on ollut ihan menettelevät a la carte ruuat, mutta lounaita en voi suositella kenellekään. Harvoin joutuu lähtemään lounaan jälkeen paikasta syvästi surullisena. Ruuan ja ruokailun tulisi olla iloinen asia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.08.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit