amorsky

15 arvostelua

Ansiomitalit

Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitsojen lisäksi ravintola tarjoilee lounasaikaan muitakin vaihtoehtoja. Kävin syömässä päivän leikkeen joka oli porsaanleike ja päällä lisäksi pekonia ja kananmuna. Varsin tuhti annos ja 8eur hintaan nähden oikein hyvä. Lounaaseen kuului myös salaattipöytä jossa oli sopivasti vaihtoehtoja tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Southland kiinalaista

Olen käynyt Meri-Rastilan Peach Gardenissa niin lounaalla kuin illalla hakemassa ruoka mukaan. Lounas maksaa 8eur ja on tarjoillaan muistaakseni klo 11-14. Lounaalla on tarjolla keitto, salaattipöytä ja lämpimiä ruokia tarjolla kolmea eri lihavaihtoehtoa ja yksi kasvisvaihtoehto. Viimeksi oli kanaa, nautaa ja tofua sekä kevätkääryleitä ja friteerattua kanaa. Ruuat ovat maukkaita ja buffetpöytää täydennettiin sitä mukaan mitä tarjoiluastiat tyhjenivät.
Take-away annokset ovat suuria ja varsin edullisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Della Casa pizzeria

Odotukset maukkaasta burritosta katosivat samalla kun keittiöstä kuului mikron kilahdus. Mikrossa lämmitetty burrito oli jäänyt kylmäksi sisältä ja maku oli myös hieman vaisu. Palvelu oli ystävällistä ja tulen vielä uudestaan testaamaan paikan pitsat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Roda Express pikaruokaa

Hyvä vaihtoehto naapurin pikaruokaravintoloille jos valitsee intialaiselta lounaslistalta jotain. Intialaiset ruuat saa nopeasti pöytään kun taas makkaraperunoita ja pitsoja saa odotella pitkään. Muutama hyvä kasvisvaihtoehto lounaslistalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 04.01.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Portti pikaruokaa ja lounasta

Noin viisi kertaa olen käynyt lounasaikaan syömässä pitsaa ja salaatteja. Pitsat ovat perinteisiä mutta olen syönyt parempiakin. Salaatit vaihtelevat ilmeisesti tekijän mukaan, toisinaan kreikkalainen salaatti on ollut oikein hyvä ja toisinaan välttävä. Salaatit ovat mielestäni myös ylihinnoiteltuja yli 8€ hinnalla. Kasvissyöjälle hyvin vähän annosvaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Middle-East pizzeria/kebab

Muutaman kerran käynyt lounasaikaan pitsalla. Annokseen kuuluu limu ja alkusalaatti salaattipöydästä. Toisella kertaa olin ravintolan ainoa asiakas ja salaatti ei ollut enää kaikkein tuoreimmillaan. Palvelu on nopeaa ja pitsat maukkauta. Lounaspitsat maksavat 6,50€.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 22.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Ilo lounasravintola

Lähialueen parhaimpia lounasravintoloita. Ruoka on ollut aina maukasta ja vaihtoehtoja on usein tarpeeksi. Henkilökunnalle kiitos ystävällisestä ja reippaasta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Fuji Village japanilaista

Uusi ja erittäin siisti japanilainen ravintola hyvällä sijainnilla. Tilasin sushi-lajitelman jossa maku ja ulkonäkö olivat hyvin kohdallaan. Palvelu oli nopeaa ja tarjoilija puhui hyvää suomea. Listalla oli myös kahta japanilaista olutta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 08.12.2008
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Long Xiang kiinalaista

Hyvää kiinalaista ruokaa edullisin hinnoin. Palvelu on erinomaista mukavan isännän ansiosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.12.2008
Arvosana: 0

Ravintola: Merry lin kiinalaista

Kiinalaista ruokaa nopealla palvelulla. Kanaruoka oli hieman mautonta mutta nauta sen sijaan oikein maukasta. Kevätkääryleet olivat myös isoja ja hyviä. Hyvää vaihtelua ainaisille pitsoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.12.2008
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit