Keittiö auki

Ravintola Long Xiang

kiinalaista
Arvosana 2.3 / 5

Pieni viihtyisä kiinalainen ravintola. Annoksia myös mukaan edullisemmin hinnoin. Lounaslista.


Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme juhlistamassa ystäväni syntymäpäiviä lounasaikaan heinäkuussa. Ravintolassa ei ollut lisäksemme kuin muutama asiakas.
Maksoimme seisovasta pöydästä 8,50€/hlö.

Jouduimme odottamaan tiskillä tarjoilijaa melko kauan. Kun hän viimein tuli, niin kerroin että kaksi lounasta. Sitten hän lykkäsi maksulaitteen käteeni ja meni hakemaan vesikannua jonka hän vain työnsi ystäväni(syntymäpäiväsankarin) käsiin kahden juomalasin kanssa! Itse sain maksulaitteesta kortin sitten omin nokkineni pois tarjoilijan häivyttyä jonnekin. Tarjoilija oli kovin hermostuneen oloinen, erittäin epäystävällinen :(
Menimme pöytään istumaan ja haimme ruokaa....hmm...suurin osa pienestä noutopöydästä oli tyhjiä!!! Riisiä juuri ja juuri riitti meille, osa liha-laareista oli loppu. Palvelu oli tympeintä mitä ikinä olen missään Hyvinkään ruokapaikoista saanut. Pitkähkön odottelun jälkeen osa tyhjistä ruokalaareita täytettiin, ihmettelen ettei lounasaikaan oltu varauduttu - mutta sitä en ihmettele ettei siellä ollut asiakkaita juurikaan. Muutama työmies ja eräs pariskunta, siinä se.
Ruoka oli oudon makuista, riisi ei ollut sitä samaa mitä normaali-kiinalaisissa ravintoloissa oli. Se oli ihankuin jotain marketin riisiä. Harmillista, mutten keksi mitään hyvää sanottavaa paikasta.
Emme missään tapauksessa tule tänne uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2016
Arvosana: 0

Erittäin hyvää ruokaa ja aivan ihana palvelu. Keittoa tarjottiin pakkasella ilmaiseksi alacarten lisäksi jotta pysyisimme lämpimänä. Ihana ja huolehtivainen tarjoilija. Ei mitenkään hermostunut. Olemme käyneet jo usean vuoden ajan ja koskaan ei ole aterimet olleet likaisia. Huomenna taas nauttimaan ihanasta palvelusta ja nautinnollisesta ateriasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: -2

Hyvänmakuinen ruoka.
Kana makealla kastikkeella loistavaa.
Palvelu kiireistä ja hermostunutta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Viimeisimmästä käyntikerrasta Xiangissa ennen syksyä oli luultavasti vuonna 2011. Omistajavaihdoksen jälkeen paikan taso on laskenut selvästi. Tyttöystäväni kanssa menimme syömään lauantaipäivästä. Paikka oli hiljainen. Saimma palvelua suht. nopeasti ja se oli myös ihan ystävällistä. Tilasimme ruuat, päivällinen kahdelle. Ruoka oli ihan syötävää, joskin muutama vuosi taaksepäin annokset olivat isompia selvästi. Maku ei ollut kovin erikoinen, jos sitä edes oli. Hieman jätti kylmäksi. Laskua saimme odottaa kauan, vaikka ravintola olikin tyhjä. Verrattuna muihin hyvinkääläisiin ravintoloihin, long xiangin taso on laskenut huimasti. Tuskin vierailen täällä enään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 08.11.2014
Arvosana: 1

90% pöydistä oli siivoamatta, kun tulimme ravintolaan. Ravintolassa oli kahdessa pöydässä väkeä. Istuimme ikkunan viereen ja aloimme raivaa itse pöytää, mikä oli ok. Silloin nainen riensi pahoittelemaan kiirettä ja ymmärsimme kyllä emmekä olleet pahoillamme. Saimme tehtyä tilauksen. Tosin meiltä ei koskaan kysytty mitä haluaisimme juoda. Odottelimme ruokia aika kauan, puolisoni ihmetteli asiaa minulle, mutta odotimme rauhassa. Lopulta saimme ruoan, söimme suht tyytyväisinä. Pöytiä ympärillämme ei siivottu lainkaan kertaakaan ja asiakkaita virtasi tasaiseen tahtiin. Pääruoan syötyämme odottelimme jälkiruokia seuraavan 20min vähintään. Samassa neljä ystäväämme saapui ravintolaan. Heitä ei palveltu lainkaan. He hakivat itse menut ja siivosivat pöydän. Tilauksen tehtyään he odottivat pääruokaa n puoli tuntia vähintään. Ruoat tuotiin pöytään, ilman riisiä. Heille tuotiin yksi riisikulho neljään pekkaan. Heidän pyytäessään lisää riisiä, tarjoilija, ravintolan vanhempi rouva, kertoo kokin juuri alkaneen valmistaa lisää riisiä. Menee 5-10min. Jo ikuisuuden odottaneina ja ilman riisiä, kaiken itse tehneenä ystävämme alkoivat kyseenalaistaa palvelua. Rouva kilahti TÄYSIN! Alkoi huutaa meille täyttä kurkkua. Ettei ole syönyt koko päivänä, on väsynyt, ei halua enää asiakkaita, haluaa sulkea ravintolan. Hän huusi ja kimitti, toisti samoja asioita kymmeniä kertoja. Levy jäi päälle. Tämän jälkeen hän kantoi porukan jälkiruoat viereiseen pöytään odottamaan vaikka pääruoka oli vielä kesken. Jäätelö suli rauhaksiin. Tämän jälkeen rouvaa ei enää näkynyt ja lähdimme itse tiskille maksamaan laskua. Sitäkin odotettiin puoli tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 2

Järkyttävän paska palvelu. Ruoka tuli 30min myöhässä, riisiä odoteltiin seuraavat 30min. Asiakkaita kuulemma liikaa ja ei halua enää asiakkaita! Aivan hävytöntä palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 0

Kävimme ekaa kertaa tässä paikassa ja otimme kaksi annosta paistettua riisiä kanalla, joka sisämsi myös katkarapua sekä ruokalistan mukaan naudanlihaa! Saimme myös mukaan keittoa koska kuului take-away annoksiin! Kotiin päästyämme aloimme syömään ja ja ensinmäisenä huomasin että ruoka oli täysin mautonta, katkaravut ei maistunu hyvältä ollenkaan, ja annoksessa ei ollut palaakaan naudanlihaa, vaikka sitä mainostettiin olevan! Ja keittokin oli aika mautonta. Ruokaan piti itse lisätä sweet chilli kastiketta että siihen sai jotain makua. Ruoka oli muutenki kaukana paistetusta riisistä, vaikutti enemmänkin siltä että muut lisukkeet oli käytetty pikaisesti pannulla ja sitten lisätty valmiin riisin sekaan ja sekoitettu. En suosittelisi paikkaa kenellekkään pelkästään tämän perusteella. Ravintola oli muuten yllättävän siisti ja henkilökunnan työntekijä oli jopa pikkasen liiankin innokas palvelemaan ("käskytti" istumaan ja lukemaan lehteä sen aikaa kun ruoka valmistuu)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.01.2013
Arvosana: 0

OK, this is the second time I'm here. The food quality is actually very good after I have tasted all the Chinese restaurants in town. So, it's safe to say it's much better than average and I'd highly recommend you to come by. The staff is very very friendly. Free dessert, so, WHY NOT? :D :D

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.08.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Todella maukasta ja ystävällistä palvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppalankatu 7-11, 05800 Hyvinkää - Reitti
019-419988
http://www.kiinalainen.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita