critico_por_razon

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hanko Sushi Kluuvi sushia

Tulimme vaimon ja vauvan kanssa syömään lauantai-illasta klo 18 aikoihin. Astumme ravintolaan, eikä kukaan huomioi meitä. Kun kyseessä on kuitenkin tällainen kauppakeskuksen ravintolamaailma-henkinen ruokapaikka, eikä ole edes ilmoitusta pöytiin ohjauksesta, niin päätämme itse etsiä pöydän.

Suurin osa pöydistä oli pullollaan jo lähteneiden asiakkaiden astioita, mutta löydämme kuitenkin pöydän johon saamme vaunut helposti viereen.

Hetken istuttuamme myös henkilökunta huomaa meidät ja tarjoilija tulee kysymään juomia, kuten ensi alkuun kuuluukin. Holitonta olutta ei kuitenkaan löydy, joten tilaamme vaimolle vettä ja minulle lasin viiniä. Tässä kohtaa tarjoilija jää hölmönä seisomaan pöydän viereen, jolloin joudun itse kehottamaan häntä juomanhakuun, että voimme sillä välin katsastaa ruokalistoja.

Vesikannut ja viini saapuu pöytään tyylikkäissä ja puhtaissa astioissa. Tarkastan kuitenkin pöydässä valmiiksi olleiden vesilasien puhtauden, joka osoittautui tarpeelliseksi. Lasit ovat törkyisessä kunnossa, joten näytän niitä tarjoilijalle ja pyydän häntä vaihtamaan ne puhtaisiin. Hän meinaa kuitenkin, että tilaisimme siinä samalla, mutta pyydän häneltä taas erikseen hoitamaan tämän keskeneräisen juoma-asian ensin.

Yllättävän pitkään kestäneen puhdistustoimenpiteen jälkeen tarjoilija palaa lasien kanssa. Katsastan lasit ja ne ovat täysin samassa kunnossa kuin lähtiessä. Näytän laseja tarjoilijalle ja pyydän uudestaan puhtaita laseja.

Nyt edellistäkin pidemmän ajan jälkeen tarjoilija tulee takaisin, mutta edelleen lasit ovat samassa kunnossa. Nälkä oli kova, emmekä jaksaneet vaihtaa paikkaa, joten pyysin häneltä vielä kerran puhtaita laseja.

Taas toimenpide kesti yllättävän pitkään, mutta nyt laseille oli ilmiselvästi tehty jotain. Toinen oli peräti puhdas, mutta toinen edelleen törkyinen. Totean, että pärjään viinilläni ja ojennan puhtaan lasin vaimolleni.

Vihdoin pääsemme tilaamaan ruokaa. Otamme kaksi kertaa suuren Nigiri lautasen.

Ruoka tuli ihan kohtuullisen nopeasti eteemme, mutta ruokalajien esittelyä jouduimme pyytämään erikseen. Ruoan eteemme toi eri tarjoilija.

Alamme syömään ja tästä pettymykset vasta alkaa. Ruoka oli surkeaa, tai tarkemmin ottaen pääsääntöisesti hyvin mautonta, mutta osalti myös täysin syömäkelvotonta. Vasabi oli melko laimeaa, mutta kuitenkin ihan hyvää. Se taisikin olla ainut 'ihan ok' asia koko paikassa.

Kiitos vaan, mutta EI ENÄÄ IKINÄ!
Tapahtumapaikka oli City Centerin Hanko Sushi, mutta heille ei löytynyt omaa eat.fi osiota.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Ilves luomu lähiruokaa

Uusi á la carte -lista on mitä mainioin. Söin alkuun Hanhea, joka oli viedä kielen mennessään ja pääruoaksi luomupossua joka, kuten myös, oli viedä kielen mennessään. Vaimolla oli paistettuja punajuuripihvejä, spelttirisottoa ja suppilovahveroita, joka oli myös todellinen huippusuoritus keittiöltä. Kaiken kaikkiaan todella huippuruokaa ja erittäin ystävällinen palvelu. Hintalappua tuli 142 €, mutta juomineen. Juomat kustansi varmasti ainakin tuon satkun tuosta.
Ps. Olen ennenkin kommentoinut Ilveksen tarjoilijoille palvelun nopeuteen panostamisesta, mutta jos ruoka on aivan ensiluokkaista, kuten on, ja ymmärtää ottaa viinit pullotavarana, niin mikä kiire sieltä pois on. Toimii!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 142€ Lisätty: 10.11.2012
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit