Kitchen is open

Hanko Sushi Kluuvi

Rating 2.2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tyylikäs ja valoisa Kluuvin Hanko sushi on kiilannut omaksi sushiravintoloiden suosikkipaikakseni Helsingissä. Kala on tuoretta, hyvin leikattua ja oikein aseteltua. Riisi pysyy hyvin kasassa ja on sopivasti maustettu. Annokset ovat esteettisesti kauniita. Palvelu toimii aina. (2013)

Päivitys tammikuu 2015
Hyvää, raikkaan makuista sushia. Riisi pysyi hyvin kasassa. Kalaa oli riittävästi ja se oli hyvin leikattu. Tee oli mahdollisesti jasmine teetä, vaikka tilasin vihreän teen. Palvelu nykyään välinpitämätöntä. Pistäydyn tänne erityisesti, kun mieleni tekee lohisushia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Tulimme vaimon ja vauvan kanssa syömään lauantai-illasta klo 18 aikoihin. Astumme ravintolaan, eikä kukaan huomioi meitä. Kun kyseessä on kuitenkin tällainen kauppakeskuksen ravintolamaailma-henkinen ruokapaikka, eikä ole edes ilmoitusta pöytiin ohjauksesta, niin päätämme itse etsiä pöydän.

Suurin osa pöydistä oli pullollaan jo lähteneiden asiakkaiden astioita, mutta löydämme kuitenkin pöydän johon saamme vaunut helposti viereen.

Hetken istuttuamme myös henkilökunta huomaa meidät ja tarjoilija tulee kysymään juomia, kuten ensi alkuun kuuluukin. Holitonta olutta ei kuitenkaan löydy, joten tilaamme vaimolle vettä ja minulle lasin viiniä. Tässä kohtaa tarjoilija jää hölmönä seisomaan pöydän viereen, jolloin joudun itse kehottamaan häntä juomanhakuun, että voimme sillä välin katsastaa ruokalistoja.

Vesikannut ja viini saapuu pöytään tyylikkäissä ja puhtaissa astioissa. Tarkastan kuitenkin pöydässä valmiiksi olleiden vesilasien puhtauden, joka osoittautui tarpeelliseksi. Lasit ovat törkyisessä kunnossa, joten näytän niitä tarjoilijalle ja pyydän häntä vaihtamaan ne puhtaisiin. Hän meinaa kuitenkin, että tilaisimme siinä samalla, mutta pyydän häneltä taas erikseen hoitamaan tämän keskeneräisen juoma-asian ensin.

Yllättävän pitkään kestäneen puhdistustoimenpiteen jälkeen tarjoilija palaa lasien kanssa. Katsastan lasit ja ne ovat täysin samassa kunnossa kuin lähtiessä. Näytän laseja tarjoilijalle ja pyydän uudestaan puhtaita laseja.

Nyt edellistäkin pidemmän ajan jälkeen tarjoilija tulee takaisin, mutta edelleen lasit ovat samassa kunnossa. Nälkä oli kova, emmekä jaksaneet vaihtaa paikkaa, joten pyysin häneltä vielä kerran puhtaita laseja.

Taas toimenpide kesti yllättävän pitkään, mutta nyt laseille oli ilmiselvästi tehty jotain. Toinen oli peräti puhdas, mutta toinen edelleen törkyinen. Totean, että pärjään viinilläni ja ojennan puhtaan lasin vaimolleni.

Vihdoin pääsemme tilaamaan ruokaa. Otamme kaksi kertaa suuren Nigiri lautasen.

Ruoka tuli ihan kohtuullisen nopeasti eteemme, mutta ruokalajien esittelyä jouduimme pyytämään erikseen. Ruoan eteemme toi eri tarjoilija.

Alamme syömään ja tästä pettymykset vasta alkaa. Ruoka oli surkeaa, tai tarkemmin ottaen pääsääntöisesti hyvin mautonta, mutta osalti myös täysin syömäkelvotonta. Vasabi oli melko laimeaa, mutta kuitenkin ihan hyvää. Se taisikin olla ainut 'ihan ok' asia koko paikassa.

Kiitos vaan, mutta EI ENÄÄ IKINÄ!
Tapahtumapaikka oli City Centerin Hanko Sushi, mutta heille ei löytynyt omaa eat.fi osiota.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.01.2015
Rating: 0

Hidas palvelu, vaikka asiakkaita varsin vähän. Hanavesi maksaa erikseen, ja vieläpä saman verran kuin hiilihapotettu vesi. Riisi oli raakaa. Todella korkeat hinnat, verrattuna moneen muuhun samantyyppiseen sushiravintolaan keskustassa. Tarjoilijat tylsistyneen oloisia, ruoka-annokset tarjoiltiin vähän sinnepäin, suurinpiirtein ruokailijan eteen.

Riisin koostumus huono, moni nigiri hajosi mukavasti soijakippoon. Kannattanee käydä vain lounashinnoilla, a la carte -listan hinnoilla eivät annokset ole hintansa arvoisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 23.12.2014
Rating: 0

Järkyttävän hidasta. Odotin 40 minuuttia annostani, vaikka paikka ei ollut edes puolillaan. Jälkeeni tulevia käännytettiin suorastaan pois, heille sanottiin, että kestää. Ihmettelenkin, miksi paikassa on niin paljon pöytiä, jos edes puolta niistä ei pystytä hoitamaan? Minulle ei tuotu heti edes tilaamaani vettä, vaan sitäkin jouduin erikseen pyytämään, kun kesti ja kesti. Lopulta 12 palan annoksessani oli vain 11 palaa, mutta siinä vaiheessa olin jo niin kiukkuinen, että annoin asian olla, halusin nopeasti vain pois.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 19€ Added: 20.12.2014
Rating: 0

Annoksen riisi oli leikattu jähmettyneestä möykystä suorakulmaisiksi paloiksi. Niitä ei edes yritetty naamioida taputtelemalla pallosiksi.  Suuntuntuma oli tietysti kylmä, mauton, kova ja kuiva.Nigrien katteena oli pari lohisiivua, katkarapu,  munakasta, lämminsavulohihiutaleita ja raakaa, siivutettua avokadoa. Makien täytteenä pari lohiviipaletta, loput kurkkua ja avokadoa. Makirullista ei voi oikein puhua, pikemmin kiekoista. Pysyivät juuri ja juuri syrjällään.Raaka-aineita oli pari ruokalusikallusta ja sekin halvimmasta päästä. Sushien lohi oli syötävää,  lämminsavulohi taas piti sylkäistä pois. Se maistui pilaantuneelta. Munakas oli majaillut jääkaapissa niin pitkään, että oli ottanut makua naapureistaan. Katkarapu oli kittaantunut sitkeäksi.Nigrien leväkääre oli sekin sitkistynyt ihmeesti. Kun annokset oli vielä koottu amatöörimäisesti ja paketti levisi puikoista, oli pettymys täydellinen ja adrenaliini niin koholla, että tämän jaksaa kirjoittaa. En mee toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.10.2014
Rating: 0

Ihan ok sushia, kyllä vatsat täyttyivät mutta asiakaspalvelu oli erittäin halutonta. Tarjoilijat eivät näyttäneet kovin tyytyväisiltä ja se heijastui kokemukseen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 23.09.2014
Rating: 0

Menin, koska lounas kesti 15 asti ja 9,50e sushisetistä + misokeitosta ja vihreästä teestä houkutteli edullisuudessaan. Odotukset eivät olleet kovin kummoiset.

Misokeitto oli oikein hyvän makuista, mutta hailakkaa lämpöistä, ja tee oli kaukana vihreästä - ihmeellistä maustettu. Sushit ihan ok, turhan isoja ehkä ja riisi todella irtonaista. Grillattulohi nigiri oli mainio ja raaka-aineet tuntuivat tuoreilta.

Normaalihintoja en samasta maksaisi, koska paljon parempaa on saatavilla, mutta lounaan hinta/laatu suhde oli kohdallaan - verrattuna alueen muuhun surkeaan tarjontaan....

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.07.2014
Rating: 0

Oikein hyvää sushia, mutta hieman ylihinnoiteltua. Setissä ollut tofu oli karmivan makuista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 04.07.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Sushit ovat useimmiten onnistuneita mutta majoneesin käyttöä ihmettelen. Tee on aina ala-arvoista maustettua litkua; japanilainen vihreä tee loistaa poissaolollaan, mikä on kummallista. Suorastaan törkeää on se, että nykyään vedestä pitää maksaa ylimääräistä "kun se on suodatettua". Helsingissä on kuitenkin maailman paras hanavesi; miksi sitä ei ole (maksutta) tarjolla edes vaihtoehtona?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2014
Rating: 0

Tilasin lounaaksi kasvisversion. Se oli mielikuvitukseton, paljon kurkkumakia ja avokadoja. Pieni piristys meininkiin tekisi terää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aleksanterinkatu 9, 3 krs., 00100 Helsinki - Route
0401804411
http://www.hankosushi.fi/helsinki/kluuvi

Options