harri

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Piccolo Mondo välimerellinen

Mukavanoloinen paikka, palvelussa ei valittamista. Pippuripihvi oli varsin maukas ja annoskoko oli aikalailla kohdallaan, myös seuralaisen risotto teki kauppansa. Jälkiruoaksi valitut Rikkaat Ritarit olivat turhan tavanomainen annos, mutta maku oli sinällään mainio. Muutama pöytä sijaitsi ulko-ovien edessä, mikä viileällä säällä hiukan häiritsi oven käydessä koko ajan. Eikö yksi sisäänkäynti riittäisi, ja siis se jonka edessä ei ole pöytiä?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Retro suomalainen

Todella hyvää ja iloista palvelua, ja siisti paikka kaikin puolin. Ruokalista oli mielestäni mainio, erilaisia ja sopivan tasokkaan kuuloisia vaihtoehtoja riitti (myös jälkiruoissa!). Tilaamani pihvi ei tosin täysin vastannut odotuksia, piti olla medium mutta kypsänä sen sain ja söin, hyvältä maistui tosin noinkin. Burgerit/sandwichit olivat hintaansa nähden juhlavankokoisia ja herkullisen näköisiä, pihvit kuitenkin tuntuivat ehkä hiukan turhan hintavilta. Annoskoot olivat kuitenkin riittävät, mistä plussaa myöskin. Suosittelen paikkaa joka tapauksessa varauksetta, varmasti tulee käytyä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.06.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Rosso ketjuravintola

Keskinkertaisia kokemuksia Rossosta muilta paikkakunnilta aiemmin, mutta tällä kertaa ruoka oli todella mainiota ja palvelu myöskin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.07.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro del Mar

Tomaatti-vuohenjuustopasta oli maultaan mainio, mutta hinta-määräsuhde oli heikohko, lounaaksi suht kevyt setti etenkin kun hintaakin oli reilut 9 euroa. Ravintolan taustamusiikki oli periaatteessa kiva asia, mutta volyymia olisi voinut säätää hiukan pienemmäksi, lounasaikaan riittäisi vaatimattomampikin mekkala. Hienoista alkukankeutta ehkäpä, täytyy tarkastaa tilanne joskus myöhemmin uudestaan - merellinen sijainti on etenkin näin kesällä positiivinen asia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.06.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Memphis Hesari burgerravintola
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.06.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Bruno pihviravintola

Kävimme syömässä isommalla porukalla, ja kokemus oli pääosin varsin mainio. Ruoan hinta-laatusuhde oli todellakin kohdallaan, pihvit olivat erinomaisia ja hintaa kalleimmillakin noin 20 euroa. Ruoan määrä oli myös kohdallaan, toisin kuin monessa muussa paikassa. Ainoa negatiivinen asia löytyi palvelusta ja siisteydestä - tarjoilija oli, ehkä kieliongelmista tai kokemattomuudesta johtuen, hiukan pihalla ja saimme pyytää esimerkiksi vettä pariin kertaan ennenkuin sitä saimme. Palvelu oli kuitenkin kaikin puolin ystävällistä. Lisäksi pöytäliinoissa näytti olevan viinitahrat jo valmiiksi, mikä hiukan laski tunnelmaa. Mutta kokonaisuutena positiivinen kokemus. Mainiota pihviä sai edullisesti, ruoan maku voitti nuo pienet miinuskategorian asiat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2009
Arvosana: 4

Mainio paikka! Lounas salaattipöytineen on mainio ja monipuolinen, vaihtuvuutta lounaassa on myös riittävästi. Á la carte -annokset ovat erinomaisia ja tulevat hämmästyttävän nopeasti ruuhka-aikaankin. Kastikkeet ovat erityisen loistavia ja annokset riittävän suuria isompaankin nälkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 24.03.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit