idaho

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Chilli Siltasaarenkatu 11 pikakebab

Vaikea uskoa että vielä vuosi sitten täällä käytiin isommallakin porukalla syömässä ja lähes kaikki olivat aina tyytyväisiä palveluun ja annoksiin. Tämä kevät on tuonut mukana uudet tuulet. Mistä lienee johtuu, onko henkilökunta vaihtunut vai onko kriteeterejä laadun suhteen viilailtu?

Palvelu on vielä kohtuullista ja ystävällistä mutta lopulta se tärkein eli ruoka on kokenut melkoisen inflaation. Olen käynyt tänä keväänä kaksi kertaa syömässä kebab ranskalaisilla -annoksen. Molemmilla kerroilla annokseen on lätkäisty lähes raakoja, maustamattomia ranskalaisia ja liha on ollut niin ikään aavistuksen raa'an oloista, ei ainakaan missään tapauksessa kypsää. Kastiketta on ollut vähän ja valkosipulia tuskin nimeksikään. Ketsupilla on saanut jatkaa jos on mielinyt vähän makua saada. Jos yhden notkahduksen sallisikin niin kaksi kertaa tuntuu jo tarkoitukselliselta. Nyt mennään sieltä missä aita on matalin, kerätään rahat mahdollisimman nopeasti pois tyhmiltä asiakkailta. Huudellaan perään kiitos ja hei! Heippa vaan- en ainakaan minä suostu olemaan niin tyhmä sillä muitakin paikkoja löytyy ja vieläpä läheltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Citykäytävä italialaista

Olen ollut Rosson asiakas jo 90-luvulta lähtien, Citykäytävän Rossossakin on tullut syötyä kymmeniä kertoja. Viimeinen kokemus on kuitenkin kuin löisi mädällä kampelalla päin kasvoja. Raaste- ja salaattipöytä on kadonnut ja tilalle on tuotu jotain epämääräisiä (ja erittäin pahalta maistuvia) artisokkia ja muita uitettuja kasviksia. Taitaa olla melkoinen säästötoimenpide sillä eihän näitä syö pirukaan. Rosson Al Capone -pizza on ollut suosikkini jo kauan, tällä kertaa jo annos näytti vähän erilaiselta. Kokki oli kaiketi unohtanut pilkkoa ananaksen sillä se oli pudoteltu pizzan päälle suurina klöntteinä. Jos pizza olisikin ollut vielä siedettävä niin ananas maistui kaikelta muulta kuin tuoreelta. Näillä hinnoilla olisi ihan kohtuullista saada eteensä tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ananas maistui itseasiassa juuri siltä kuin se olisi lionnut metallipurkissa päivätolkulla ja sen jälkeen vielä jääkaapissa tovin. Annos oli pilalla ja niin oli päiväkin. Valitettavasti on varaa käydä syömässä ulkona vain harvoin ja sitten osuu kohdalle tällainen pettymys. Tulee mieleen että pidetäänkö asiakkaita jotenkin tyhminä ja sekös jää harmittamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pirkon Pirtti

Käytiin Pirkon Pirtin pizzoja maistamassa. Savuporopizza jakoi mielipiteet kahtia: henkilökohtaisesti tykkäsin todella paljon mutta seuralaisen mielestä se oli aivan liian suolainen ja lähes syömäkelvoton.

Palvelu on sydämellistä aina, palaan ainakin itse tänne vielä uudemmankin kerran!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.01.2014
Arvosana: 0

Tälle paikalle olisin mieluusti antanut paremman arvosanan, ihan vanhojen hyvien aikojen perusteella. Palvelu on ollut hyvää ja yleensä myös pizzat ovat olleet maittavia.

Pari käyntikertaa vuoden 2012 puolella ovat kuitenkin saaneet toisiin ajatuksiin. Ensimmäisellä kerralla huomasin että pizzan laatu on aika suoraan verrannollinen siihen kuka kokeista on töissä. Jälkimmäisellä kerralla tilasin noutopizzan ja kokki toi lopulta pizzan pöytään. Pahoitteli tehneensä vahingossa väärän pizzan, numerokin heitti "vain" yhdellätoista pykälällä. Kokki ei edes pitänyt mahdollisena sitä että kieltäytyisin hyväksymästä tätä vaihtoehtoa. "Se on hyvä pizza!", hieman kettuuntuneena otin pizzan ja poistuin ovesta. Kävellessäni kotiin kävin miettimään että enpä ollut kuullut keittiöstäkään sen kummemmin työn ääniä. Pahimmassa tapauksessa paketissa lojui jonkun hakematta jäänyt noutopizza, joka oli nyt muilutettu minulle. Ja kotiin päästyäni ja paketin avattuani totesin tämän olevan enemmän kuin mahdollista.

Ystävällinen palvelu mutta lievästi ylimielinen asenne saa minut kiertämään tämän paikan jatkossa kaukaa. Lisäksi paikan ruoka ei ole enää maineensa veroista, varsinkaan kebabit. Asiakkaiden kohtelu jotenkin vähäpätöisinä ja tyhminä ei ainakaan paranna tilannetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 16.01.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Martina Hämeentie eurooppalaista

Hämeentien Martinassa on tullut käytyä enemmän ja vähemmän jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Jos menu onkin vähän vuosien varrella muuttunut, itse paikka alkaa jo tuntua vähän antiikkiselta. Olisi ainakin paikallaan päivittää ns. ruokakoristeita. Jos joku purkki on täytetty kuivamakaroneilla vuonna 1995, ei se välttämättä enää näytä kovin esteettiseltä. Ilmeisesti välimerellistä tunnelmaa haetaan mutta kohta alka vaikuttaa epähygieeniseltä kammiolta. Viihtyisä paikka toki, jos vähän päivitettäisiin "koristeluja".

Martinassa on aina ollut laadullisesti keskivertoa tai vähän parempaa ruokaa. Pizzat ovat parhaimmillaan olleet varsin hyviä. Pihviruokien tilaajat eivät tunnu olleen aivan yhtä tyytyväisiä, ainakaan samassa pöydässä istuneet.

Paikassa on ollut aina varsin persoonallisia tarjoilijoita mutta ilmeisesti harvemmin vakituisia sellaisia. Salaattipöytä on yleensä hyvä, olematonta patonkia lukuun ottamatta.

Lähes aina tilaa, jopa viikonloppuisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.01.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit