Keittiö auki

Palmeri Pizza and Kebab

Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Good place to eat your nighttime after-party kebab etc.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2018
Arvosana: 0

nippu idiootteja ovat käynnissä tämän ravintolan mielestäni . .Ruoka oli todella huono

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Ravintolan ulkopuolella oli kyltti, jossa mainostettiin lounastarjousta "pizzat no 1-20 tai kebab 6,50€, sisältäen salaatin, kahvin ja 0,33 juoman". Tilasin kebabin valkosipuliperunoilla mukaan ja maksoin tilauksen kortilla, sen kummemmin miettimättä. Kuittia katsoessani huomasin, että veloitus oli 7,50€, eikä 6,50€ niinkuin ulkopuolella mainostettiin. Ruoan saatuani mainitsin asiasta. Vastaus oli "Kebab valkosipuliperunoilla ei kuulu lounastarjoukseen". Kysyin pitäisikö tarjouksessa ehkä eritellä mitkän kebit kuuluvat tarjouksen piiriin. Tässä vaiheessa asiakaspalvelija vetosi huonoon suomenkieleen ja tyytyi pyörittelemään päätään. Kysyin kuuluuko limu kuitenkin hintaan. Ei tietenkään kuulutunut. Kuulemma olisi kuulunut, jos olisin syönyt paikan päällä. No enpä syönyt, enkä syö tulevaisuudessakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.04.2014
Arvosana: 4

Asiakaspalvelua on tältä lafkalta ainakin yölliseen aikaan turha odottaa, ruoka harvoin on sitä mitä tilaat ja jääkaapin makuisesta vesimukillisesta saat maksaa lisää euron ( ja sekin tietysti ilmoitetaan sinulle halveksuvaan sävyyn, niinkuin tarjoilija epäilisi sinulla itseasiassa mahdollisesti olevan vähemmän pätäkkää tililläsi kuin hänellä itsellään.) Jos mielit aterimia ja rohkeat sellaisia pyytää, heitetään eteesi pöydälle kertakäyttöiset sellaiset. En suosittele kuin paikan pomolle itselleen, kun näemmä saanut niin loistavan suosituksen joltain "tutultaan". (Ainoan plussan annan lafkalle BBC World-kanavasta. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: 4

Kelvollista, mutta yllätyksetöntä ja halvoista raaka-aineista tehtyä sapuskaa.

Tila itsessään on jäänyt 90-luvulle, eikä ruokailukokemusta suoranaisesti paranna asiakaskunta, joka on lähinnä kännisiä parikymppisiä pojankloppeja.

Keittiössä näyttää meininki turkkilaiselta, kuten vanhojen muistikuvien perusteella olikin odotettavissa. Palvelusta vastaa sen sijaan vikkelä ja jämäkkä intialainen mies, joka asiakkaiden välissä ehtii katselemaan hindinkielisiä videoita YouTubesta.

Itse pizza - eikä naapurin kebab - herätä mitään tuntemuksia. Kyllähän sen syö ja pohja on itse asiassa oikeinkin jees, mutta raaka-aineiden tuoreuden ja laadun kanssa on vähän niin ja näin.

Pieni skarppaus ei tekisi pahaa, mutta toisaalta asiakkaita näyttää näinkin riittävän. Itse taidan odotella taas jokusen vuoden ennen uusintakäyntiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 31.10.2013
Arvosana: 0

Öiseen aikaan, mutta selvinpäin ja erittäin tietoisena siitä mitä syö, tilatut pizzat olivat valtava pettymys. Ravintola oli saanut Vege specialista niin suolaisen, että söin vain puolet pizzasta, puhumattakaan seuralaisen Dillingeristä. Tämän perusteella en voi suositella paikkaa kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 5

tyypit tunkee takeaway ruokiin (Kebab ranskalaisilla/riisillä) mukaan MAKAROONIA? ??
TARKISTAKAA SAFKANNE!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.08.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2013
Arvosana: 0

Kävin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa Palmerissa hakemassa yölliset eväät. BIG MISTAKE !! Ystäväni tilasi VAIN ranskalaiset ja itse tilasin pizzan. Saimme pitkän tovin odotella, kunnes ensin pöytään tuodaan KEBAB ranskalaisilla. Kebab oli raakaa, ranskalaiset mustia ja kovia, eikä millään tavalla syötävässä kunnossa. Lisäksi työntekijä yritti laskuttaa niistä 10-kertaisen summan. Hämäräksi jäi, että miten ranskalaiset muuttuivat yhtäkkiä kebabranskalaisiksi.. Meni varmaan 15min kunnes sain oman pizzani. Pizza oli aika perus lätty, mutta en välttämättä siitä olisi 7,5€ maksanut..

Välttäkää tätä paikkaa, Sivuraide on 100x parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.09.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeentie 35 a, 00500 Helsinki - Reitti
098275595

Vaihtoehtoisia ravintoloita