Avautuu 20:00

Kurvin Grilli

Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Helsingin grillien paremmasta päästä, ja oman hieman rajoittuneen kokemuspohjani mukaan paras. Grillillä asioimiseen on kieltämättä ihan omanlaiseensa tilaus - humala, krapula, kiire tai harvinaislaatuisen spesifi nälkä. Kastiketta hampurilaisissa on runsaasti ja leivät eivät ole kuivia kovia känttyjä. Kertaakaan en tämän grillin tarjouksiin ole joutunut pettymään. Taso ei tietysti ole täällä kauhean korkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Chilikerroshampurilainen mukaan. Grillin palvelu toimii aamuyön pikkutunnin jonosta huolimatta nopeasti, eikä jonotukseen ja ruoan saamiseen mene kuin minuutteja. Hampurilainen kaikilla täytteillä on todella maukas ja hupenee nopeasti.

Miinuspuolena mainittakoon hampurilaisen koko: syötävää ei ole hirveästi enempää kuin mäkkärin euron juustossa. Sen verran kova nälkä oli että suuntasin Vaasankadulta vielä hakemaan pizzan pääruoaksi. Ärsyttävään pikkunälkään aivan mahtava paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: 1

Joku perus kerroshampurilainen lähti kyytiin. Tilasin aurajuustoa lisätäytteeksi ja maksoin siitä extraa. Sitä tuli varmaan alle puoli teelusikallista. Kusetettu olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.05.2013
Arvosana: -1

Kurvin grilli on omassa luokassaan (sisätilattomat snägärit myöhäisiltaan) ehdoton stadin ykkönen!

Varsinkin Helsingin ydinkeskustassa näiden snägäreiden ongelma on se, että pihviksi heivataan sellainen hikinen ja väsynyt einespihvi. Kurvin grillillä tästä vaivasta ei tarvitse kärsiä, eikä oikeastaan muistakaan snägäreiden ongelmista. Ranskalaiset ovat aina rapeita, kastiketta runsaasti - mutta ei liikaa - ja hampurilaisessa on muistettu grillata myös pihvi.

Autenttisen snägäriruuan ystäville voin suositella Kurvin grilliä varauksetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.03.2013
Arvosana: 0

Yksi parhaimmista snägäreistä ehdottomasti. Täällä tulee käytyä usein kun on menossa kallion baareihin ja/tai baareista himaan. Mausteita ym. lisukkeita on juuri sopiva määrä ja kaikki ovat sulassa sovussa lihiksen tai sämpylän välissä. Todella hyvää myös selvinpäin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.12.2012
Arvosana: 0

Yksi parhaista snägäreistä! Harvoin on viikonloppua, jolloin baarin jälkeen en täältä ruokaa hakisi. Yksi varmasti kokeilemisen arvoinen ruoka on mustekalan renkaat ranskalaisilla.
Lihaa/pääraaka-ainetta on aina reilusti, mausteita riittää, muta ei ole liikaa, aj myyjät ovat todella ystävällisiä.
Satunnaisesti Kurvin alueen tyypillinen porukka voi alkaa vituttamaan jonottaessa. Onneksi ruokaa saa nopeasti, ja jonossa ei tarvitse seisoa kovinkaan kauaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2012
Arvosana: 0

we love you kurva!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.08.2012
Arvosana: 0

superhampuri ja nakkispekkikset! !!1

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2012
Arvosana: 0

Pahat ranskalaiset. Mauttomat, puoliraa'at, yksinkertaisesti huonot.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2009
Arvosana: 0

Luulen syöneeni superlihapiirakan. Ensin en nimittäin osannut päättää tilaisinko kokolihahampurilaisen vai superhampurilaisen. Päädyin jälkimmäiseen, mutta sanoin vahingossa myyjälle "superlihahampurilainen". Myyjä ilmeisesti alkoi tehdä annosta kuultuaan "superliha"-osuuden.

Noh, ruoka oli ihan ok-hyvää ja ravitsi minut kiitettävällä tehokkuudella. Lihapiirakan sisällä oli vaikka mitä — pihviä, munaa, makkaraviipale, suolakurkkua, vissiin kai juustoakin, ehkä lihapiirakan täyteasiaa, ja jos jonkin moista sipulia, höystettä ja maustetta.

Seitsemän euron hinnassa on mukana juomavesipullo. Käveltyäni ympäriinsä Helsingin yössä ruokaa etsien olin erittäin tyytyväinen tähän diiliin. Eikä se teräväpiirteisempinäkään päivinä ole pettänyt. Aina on täällä hyvin raviuduttu.

Paikassa ei ole sen enempää sisä- kuin ulkotilojakaan asiakkaita varten, mutta grillin julkisivun puoleiseen seinään on pultattu kapea teräshylly, joka voi edistää syöntitoimia esim. kannattelemalla potentiaalista juomaa syöntitoimituksen aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.07.2009
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Vilhovuorenkatu 1, 00500 Helsinki - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita