kamelontti

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pizzeria Dedo's pizzeria

Taka-Töölössä maukasta peruspizzaa, sanoisin tämän "genren" ravintoloista keskivertoa parempaa. Hinnat kohdallaan, palvelu ystävällistä ja asiallista. Istumapaikkana ei ehkä niin viihtyisä, suosittelen noutamaan pizzan kotiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.08.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Tokyo55 japanilaista, sushia

Lounasajan sushibuffet on ruuhkainen, mutta sushi perushyvää ja onnenpotku ruokahaluiselle sushin ystävälle! Tule ajoissa, jonottamaan joutuu yleensä joka tapauksessa. Lounaasta 15 euron hinta tuntuu ehkä kalliilta, mutta kyseessä kuitenkin ainutlaatuinen kunnon sushibuffa Helsingissä. Salaattia ja keittoa tarjolla lisäksi.

Olen myös ruokaillut Tokyo55:ssä illalla ja tilannut listalta. Hinta-määrä-laatusuhde hieman turhan kalliin puolella ja pääruoat lievä pettymys hehkutukseen ja hintaan nähden. Lounasaikana suosin kuitenkin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 28.08.2012
Arvosana: -2

Ravintola: Kapinakokki lounasravintola

Edullinen, jännä, vähän tavanomaisesta poikkeava lounaspaikka Vallilan toimistokortteleissa. Pienet tilat, kodikas "kotiruokamättölä", kokki vahvasti läsnä asiakkaille ja tuli myöhemmin kysymään, onko ruoka hyvää. Tavanomaisen peruslounaan ohella tarjolla "oma toive kokille", en ole koskaan kokeillut mitä se pitää sisällään. Netin lounaslistat voivat tosiaan vähän poiketa siitä, mitä on tarjolla, mutta yleensä vatsansa saa täyteen ja ruoka on hyvää.

Viimeksi käydessäni oli tosin pientä kielimuuriongelmaa: liharullan sisältö ei oikein selvinnyt. Myöhemmin kävi ilmi, että yksi täytteistä oli maksa (kanan?), ei oma suosikkini. Tunnelma ja paikan ajatus symppis!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.08.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Ichiban Sushi Kamppi japanilaista

Varsin perus-sushipaikka, mutta Helsingissä yksi parhaista. Tasalaatuisen hyvää sushia ja käsin käärittyä, ei koneellisesti puristettuja mauttomia riisejä kuten jossain. Suosikkini listalta kiireisenä päivänä Ume-setti, jossa on vähän kaikkea. Maut kohdallaan. Tiskintakaista sushirullien vääntöä voi seurata odotellessa.

Huom: usein väittävät, että sisällä syödessä jono olisi huomattavasti pidempi kuin onkaan, esim. puoli tuntia. Ei kannata tästä lannistua, usein paljastuu, että ruoka tuleekin lopulta nopeammin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Sodexo Kumpulantie 5 lounasravintola

Perus-lounaspaikka Vallilan toimistokortteleissa. Valikoima suppea, pari-kolme pääruokavaihtoehtoja, joista yksi tai kaksi on jo loppunut, jos saavut puolenpäivän jälkeen. Plussana hienot näköalat, siisti uusi ympäristö, ystävällinen palvelu, sekä ainakin itse kokemani ruuhkattomuus. Ei ole ryysistä, vaan rauhallista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Kulmakunnan paras nepalilainen/intialaistyyppinen, jonne kannattaa tulla kauempaakin. Toki vakioasiakkaana olen jo hieman "ylitottunut" annoksiin, mutta toisaalta Mountain ei koskaan petä ja palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Ruoat ovat todella kohtuullisesti hinnoiteltuja ja naan sisältyy hintaan - varo äkkiä hiipivää tuhtia oloa :)

Oma kestosuosikkiannokseni taitaa olla Garlic Chicken. Listalta löytyy myös kivasti inkivääripotkua sisältäviä ruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Factory Vallila lounas, salaattibaari

Vallilan toimistokorttelien parhaita peruslounasmättölöitä, joka vakiopaikkana kuitenkin nopeasti leipiinnyttää. Silloin tällöin käytettynä suositeltava! Runsas, varsin monipuolinen lounaspöytä, jossa perusjuttujen lisäksi joka päivä myös pizzaa, pari kertaa viikossa jälkkäriä. Jos käyt useammin, kannattaa ostaa talon omia lounaslippuja, jolloin hinta hieman laskee.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Gandi intialaista

Mielestäni hieman ylihinnoiteltu ollakseen yksi perusintialainen muiden joukossa. Pääsääntöisesti kokemus ruoasta on ollut ihan hyvä, mutta ei mitenkään poikkeuksellinen. Välillä ruokaa saa odottaa todella pitkään, vaikka olisi ainoa asiakas. Alkusalaatti on ollut sama annos kaksine kastikkeineen ravintolan perustamisesta lähtien.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.08.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit