kino

18 arvostelua

Positiivisesti yllättävä.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Rosso

Lounasaikaan tarjoilijaa saa metsästää tovin - palvelu siis toimi pöytään asti kunhan tulee huomatuksi - kiireisen lounastajan kannattanee istuutua paikkaan jossa tulee huomatuksi. Harmi sinänsä ettei missään lue onko palvelu pöytiin vai ei.

Ruispohjainen pizza vapaavalintaisilla kolmella täytteellä yllätti oikein positiivisesti, pohja oli oikein rapea, muttei liian rasvainen. Kolme täytettä pitää pizzan aika "säästeliään" näköisenä (lue: täytteitä on vähän). Täytyy seuraavalla kerralla kokeilla säännöstelläänkö lounaspizzoihin lisätäytteitä yhtä säästäväisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.04.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Mantra Nepalilaista

Kasvisruokailijan pelastus Herttoniemenrannassa.

Alkuun Mantran ruoissa oli riittämiin makua ja tulisuutta, hiljattain tulisuus on kadonnut eli menua lienee muokattu "suomalaiseen makuun sopivaksi". Ruoan laatu on silti keskivertoa parempi, mutta ei pärjää Mountainin pöperöille Töölössä.

Palvelu on asiallista ja nopeaa, pöytä on aina löytynyt varaamattakin vaikka perjantai-iltana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.03.2012
Arvosana: 1

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Mainio lounaspaikka nälkäisille ja vähemmän nälkäisille.

Vaihtoehtoja löytyy päivittäin keitoista ja salaateista täyttävämpiinkin pöperöihin - tuoreita kunnon pannupizzoja unohtamatta. Hinnoittelu on fiksu, kevyen keittolounaan saa oikein edukkaasti, toisaalta jopa poliisit syövät täällä säännöllisesti, eli tuhdit mätöt saa ilmeisesti halvemmalla kuin ABC:ltä!

Kasvissyöjän vinkkelistä pisteitä lähtee siitä, että ruokaisien salaattien sekaan laitetaan lihaa/kalaa ja siten saatetaan suurin osa salaateista kasvissyöjien ulottumattomiin. Ruokiin ei ole merkitty linjastolla mitä ne sisältävät (lakt,vege,ym), palautetta on jätetty mutta tietoja ei ole ilmaantunut.

Tuoretta leipää löytyy päivittäin ja ruoat ovat aina maistuvia, lisäksi keitot ovat yleensä vegejä, joten pisteet jää reilusti plussan puolelle, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 16.03.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Mountain nepalilaista

Olen aterioinut ravintolassa pääosin lounasaikaan useita kymmeniä kertoja. Koskaan ei ole tarvinnut pettyä, ruoan laatu on aina korkea ja annokset suuria, myös mukaan otettaessa. Kasvisruokavaliolleni on löytynyt riittävästi valikoimaa lounaslistalta, eikä ole päässyt kyllästymään.

Lounaalla viihtyy pienen tovin pidempäänkin, sillä siihen kuuluva nepalilainen tee on oikein maittavaa - mutta juuri siksi ajoittain loppunut. Parhaaseen lounasaikaan on ruuhkaista, myöhemmin on onneksi väljempää. Kiireisimpään lounasaikaankin tarjoilijarouva on aina yhtä rauhallisen oloinen ja hymyilevä. Erään kerran illemmalla oli haasteita saada tarkempaa tietoa annoksesta, sillä kokematon nuorempi tarjoilija ei puhunut lainkaan suomea, mutta kylläkin englantia.

Kokonaisuutena paikan voi todeta kuuluvan kaupungin laadukkaimpien joukkoon, vertailukohtana useat ydinkeskustan nepalilaiset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.04.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Memphis Lahti ruokaa, juomaa

Memphis sijoittuu S-ketjun ravintolakaartissa siihen arvokkaampaan joukkoon. Valitettavasti annosten koko/hinta/laatu ei yksinkertaisesti riitä päihittämään Amarilloa tai Rossoa - Memphisistä lähdet pelkän pääruoan jälkeen nälkäisenä.

Täällä maksat ekstraa tyylikkäästä sisustuksesta sekä mahdollisuudesta päästä ihmettelemään ohikulkevia lahtelaisia - saatatpa itsekin joutua ohikulkijain ihmettelemäksi.

Kasvissyöjälle Memphisiä ei voi suositella: menussa on yksi ainoa vaihtoehto, vege-salaatti. Maistuva, joskin yllätyksetön annos on vain liian pieni. Kiitosta siitä, että ruokalistassa mainitaan tarkasti mikäli annosten kastikkeet sisältävät eläinkunnan tuotteita, esim. Vege-wokin ja Chevre-burgerien kastikkeessa on kalaa.

Kun nuorehko kuuden hengen seurue tilaa laskun, on outoa ettei kiireinen tarjoilija edes kysy vaan tuo vain yhden laskun - ihmettelee sitten pöydässä kun ihmiset haluavat maksaa omat syömisensä ja hankaloittaa omaa työtään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.04.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Annapurna nepalilaista

Palvelu oli nopeaa joskin hieman kiireisen tuntuista hiljaiseen ajankohtaan nähden (klo 13). Ruoan sai eteensä ennätysnopeasti muihin nepalilaisiin verrattuna. Salaatti riisin ohella hieman nuhjuista, mutta naan-leivät tuoreita ja hyviä.

Lounaslistan annokset 8-9e välillä, tuntuu että keskustan nepalilaisissa (Satkar, Pikku-Nepal) saa samaan rahaan aavistuksen paremman lounaskokemuksen ruoan maun sekä ravintolan atmosfäärin suhteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.11.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Silvoplee kasvisravintola

Ajatus siitä, että maksaa syömästään ruoasta kilohinnan mukaan on hyvä. Eri pääruokia, salaatteja, tahnoja ja kastikkeita on kiittettävästi tarjolla, unohtamatta hedelmiä. Täyden lautasellisen hinta muodostuu reilun kympin paikkeille. Mukaankin sapuskat voi ottaa muutamassa erilaisessa astiassa.

Tila ei ole erityisen tunnelmallinen, mutta siisti ja avara.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.09.2008
Arvosana: 2

Ravintola: Primi Piatti lounasravintola

Ravintola toimi aiemmin SimplySoppa-nimellä, nykyinen (sama? ) yrittäjä on muuttanut pyhän yksinkertaisuuden; keittoa ja leipää; pyhään kolminaisuuteen; pastaa, keittoa tai salaattia.

Tutuilta lautaslta tarjoillaan tomaattikeittoa "normi"- tai vegaani-versioina (ei kananmunaa tai maitotuotteita), molemmat ovat kuitenkin kevyehköjä litkuja ilman tuoretta tomaattia, eikä kokemusta paranna kivikova sämpylä ja ennen hintaan kuulunut, nykyään lisähintainen dippausöljy leivälle (50c). Smetananokare ja raikas pesto piristävät annosta, mutta eivät riitä runsaiden simply sopan keittojen selättäjäksi.

Annan paikalle toisen mahdollisuuden pastan muodossa, palataan asiaan myöhemmin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.01.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Pasha's Restaurant pikakebab

Käydään lounasbuffetissa viikoittain työporukalla ja siihen on syynsä. Paikat 5 henkilölle löytyy vilkkaimpaan lounasaikaan useimmiten ja ystävällinen henkilökunta järkkää lisäpaikan oma-aloitteisesti - joskus on täyttä; syyt siihen tässä:

Buffetin valikoima on monipuolinen kebabeineen, kanoineen (mehevää) ja pyttiksineen, mutta tärkeimpänä salaatti ja niiden lisukkeet; tuhti hummus ja riittävän rasvainen (maukas) jugurttikastike.

Nykyään kasvissyöjänä arvostan sitä että buffetista saa myös kasvisversion, eli lautasellisen falafelejä, kunhan muistaa mainita asiasta heti maksamisen yhteydessä. Falafelit on rapeita pinnasta, meheviä sisältä - ei mitään kuivia einespullia. Yhdessä hyvän salaattipöydän kanssa kasvissyöjä kokee saavansa rahoilleen hyvän vastineen ja vatsan täyteen.

Mauttoman jälkiruokakahvin kaveriksi on (aina) kääretorttua, vaihtelu virkistäisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 02.01.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Wayne's Coffee Pääpostitalo kahvila

Kanasalaatti oli täytteiltään todella yksinkertainen ja vailla kastiketta, kanakin vähän kuivahtanutta jo iltapäivän puolella. Muutaman korttelin säteellä voi samaan hintaan saada ihmeitä verrattuna tähän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.08.2009
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit