love2eat

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Gastone italialaista

Olikohan odotukseni sitten liian korkealla kun heinäkuinen Gastone kokemus jäi hieman vaisuksi ja kylmäksi. Tarjoilijanainen oli makuuni ehkä liian itsevarma ja tuntui hieman ylimieliseltä. Elkeistä kävi kyllä ilmi, että hän on ollut alalla kauan mutta pieni pehmeys olisi tehnyt palvelusta miellyttävämpää. Palvelu oli toki hyvää, joutuisaa ja parani loppua kohden. Ehkä vain odotin elegantimpaa kohtelua.
Söimme pitkällä kaavalla ja otimme ennen pääruokaa välipastan. Alkuruoka ja pasta maistui mutta pääruualta odotin enemmän. Otin härän sisäfilettä tomaatti-basilika-sipulisalaatti lisukkeella ja tätä lisuketta en oikein voi suositella kenellekkään. Jälkeenpäin harmittelin virhevalintaani, koska pihvin kanssa joku muu lisuke olisi ollut järkevämpi. Huono valinta ei tietenkään ole ravintola vika mutta olisi se lisuke voinut herkullisempaakin olla. Pihvissä ei valittamista mutta ehkä italialaisessa pitäisi syödä jotain muuta... Jälkkärinä kolme jäätelöpalloa, joista yhden pallon makuna oli piparkakku, en tiedä kuinka ajankohtainen se on kesällä. No, makuasioista ei voi kiistellä, meni kuitenkin alas. Laskun yhteydessä pöytään tuotiin suklaata ja sitruunalikööriä for free, kiva ele ravintolan puolelta.
Ravintolassa riitti asiakkaita ja tunnelma oli mukava. Jäi sellainen kuva muista asiakkaista, että paikalla oli paljon vakiasiakkaita. Ei koskaan huono juttu se. Kyllä tänne ehkä palataan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 29.08.2013
Arvosana: -1

Paahdettua siikaa, herne-puikulapyrettä ja ruohosipuli Hollandaisea.
Tämän lisäksi leipää ja keittiötervehdys, joka ilahdutti yksi syövää työmatkalaista kovin. On Lappeenrannassa muutakin kuin atomi ja vety :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Stefan's Steakhouse, Helsinki pihviravintola

Ihan ok!
Alkuun vuohenjuusto-punajuuri salaatti, pääruuaksi Black Angus Tenderloin sisäfilee pihvi Bearnese kastikkeella ja Coleslaw salaatilla, jälkiruuaksi Creme Brüle. Pihvin kylkeen tilattu argentiinalainen punaviini oli oikein hyvää. Ennen ruokia tulleet leivät maistuivat hyviltä ja olivat pehmeitä & tuoreita, mikä ei aina ole itsestäänselvyys. Syömisetkin maistuivat hyviltä, ainoastaan Coleslaw lisukkeelta olisi voinut odottaa enemmän, se maistui kylmältä ja samalta kuin S-ryhmän Chico's ravintoloissa. Pihvi oli kyllä annoksen parhainta antia, se oli maukasta ja uskomattoman pehmeää. Mukava kokemus mutta ehkä jotain jäi silti puuttumaan...!?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Gaijin modernia aasialaista

Parempaa mitä odotin!
Kun kuulin, että tiedossa olisi Gaijin ilta, kävin ennaakkoon silmäilemässä ravintolan menua sekä eat.fi:n kommenntteja, jotta tietäisin mitä odottaa ja tilata. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla, koska muutama täältä luettu "ei niin mairitteleva" kommentti oli jäänyt takaraivoon soimaan. Lisäksi menun ennakkotiirailu oli saanut huuleni pyöreäksi. Koko seurueellemme olikin illan isännän toimesta valittu maistelumenu Shinjuku, mikä osoittautuikin hyväksi valinnaksi kun mukana oli myös ulkomaalaisia vieraita ja syömiseen rajoitetusti aikaa. Palvelu oli oikein ystävällistä ja nopeaa, sisään tullessa tarjoilija oli heti vastassa tervehtimässä. Niin ja se ruoka! Se yllätti oikein positiivisesti, kaikki ennakkoluulot murenivat! Shinjuku vain parani mitä edemmäs mentiin, aivan loistava kokemus! Mieleen jäivät korealaiset lampaan kyljykset, maukas voikala, jonka liemi oli todella maukasta maisteltavaa. Piti lusikoida viimeinenkin tippa kalan lientä ja syödä pelkän riisin kera, nam! Lopuksi vielä mureaa vasikan poskea poskeen, ei voi muuta sanoa kuin, siis voi juku mikä Shinjuku! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 62€ Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Meche europpalainen ruoka

Maaliskuinen arki-ilta. Ravintolassa paljon tilaa. Neljän ruokalajin illallinen alkaa mustekalakeitolla. Mustekalan pienen pienet luikerot lautasella eivät heti nosta vettä kielelle. Merenelävät eivät ole koskaan kuuluneet omiin suosikkeihin mutta kaikkea pitää kuitenkin maistaa. Hurraa... mustekala on todella mureaa ja keiton liemi maukasta. Toinen ruokalaji kanaa ja kolmas possua, oikein maukasta ja vatsa alkaa täyttymään. Jälkiruokana lime-valkosuklainen herkku. Hieno ilta. Kupu tuli ravittua maukkaiden makujen saattelemana. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 52€ Lisätty: 24.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Daddy's Diner, Kuopio amerikkalaista

Ravintola näyttää ulospäin hauskalta ja lupaavalta. Tarjoilija mustine silmälasisankoineen sopii imagoon hyvin, tähän loppuukin positiiviset asiat.
Tilasin perus burgerin ja pepsin. Täytyy sanoa, että hampurilainen oli täysi Chico's kopio, paitsi että siellä se osataan tehdä paremmin. En ymmärrä miksi tällainen paikka valmistaa täysin mielikuvituksettomia kopioita ja tekee sen vielä todella surkeasti. Tämä lienee kertoo paikan tasosta kaiken. En mene enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Åke high-end bistrobar
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Muru bistro

Sain työnantajalta joululahjaksi illallisen kahdelle, budjettina 200 €. Halusimme mieheni kanssa johonkin "vähän" parempaan paikkaan syömään. Emme ole mitään ruoka-asiantuntijoita mutta pidämme hyvästä ruuasta ja palvelusta! Haaveenamme on ollut päästä joskus Chez Dominiqueen mutta tutkailtuamme ravintolan nettisivuja, yllätyimme, ettei kaksi satalappusta riitä juuri mihinkään. Näin ollen päädyimme Muruun. Toki kyseessä on varmaankin kaksi aivan eri ravintolaa mutta kuitenkin... Yllätyksenä tuli, ettei pöytää saanut varattua viikon parin varoajalla. Teimme varauksen ennen joulua, jotta saimme pöydän arki-illalle tammikuussa. Mutta.. sitten itse asiaan. Kaikin puolin kokemus oli ihan loistava ja odottamisen arvoinen. Palvelu oli ystävällistä, joutuisaa sekä sopivan rentoa. Itse söin alkuun Carpaccio tyylistä alkuruokaa ja se oli oikein maukasta. Taisipa mukana olla torvisientäkin ja yleensä sieniä inhoavana nekin menivat mukisematta alas. Pääruuaksi otin siikaa, joka maistui oikein hyvälle. Jälkiruuaksi taisin ottaa Murun oman version Creme Brulee jälkiruuasta. Kaikki maistui siltä, että raaka-aineet ovat huolella valittuja ja ruoka on valmistettu intohimolla, joten en voi kuin suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 61€ Lisätty: 14.02.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Kiila Food & Bar

Kävimme kavereiden kanssa täällä brunssilla viime syksynä. Päädyimme paikkaan koska Fazerin kahvilan brunssille oli niin pitkä jono. Melko korkea hinta nosti odotuksia mutta kuinkas kävikään? Kokemus ei ollut miellyttävä. En voi kyllä suositella. Oikeampi hinta olisi ollut 16-18€. Päivän pelasti kaunis ilma ja hyvä seura.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 25€ Lisätty: 20.02.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Fafa's Iso Roba lähi-itä

Hienoa, että Suomesta saa vihdoin syömäkelpoista falafelia. Fafasia on nyt testattu kolme kertaa ja kyllä vaan maistuu! Pitää muistaa, että tämä on ns. pikaruokala, tai niin ainakin minä sen miellän. Siisteys ja viihtyisyys ei aivan ykkösluokkaa mutta ruoka on hyvää. Pidän kyllä paikan pelkistetystä tyylistä ja koristeellisesta liitutaulusta. Jos Fafas haluaa kehittää pita falafeleja, niin pöydissä voisi olla tahina purkkeja (vrt. ketsuppi) josta voisi lisätä soosia omaan pitaansa. Tällainen oli ainakin käytäntö falafelin syntysijoilla, jossa siis tätä lempiherkkuani ensi kertaa söin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit