sikami

55 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (51)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Yume moderni aasialainen

Otettiin Street Style menu kahdelle. Tämän paikan jäljiltä on muuttunut käsitys Aasialaisesta ruoasta täysin. Ei ollut mitään liisterihuttua vaan ihan kunnon runsaita makuja. Todella maukasta ruokaa! Kesken ruokailun jo mietittiin etukäteen mitä seuraavalla kerralla tilataan täältä :D Jos jotain miinusta pitää antaa, niin jälkiruokakippo oli karhea. Jotenkin ärsytti lusikkaa vetää pitkin :P Juomien hinnat ovat myös aika kovat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Ihan perushyvä. Ei silti voita Tikkurilan Sagarmathaa <3

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Zetor suomalainen ruoka

Oltiin yksityis kabinetissa viettämässä polttareita. Alkudrinkkini piti olla caipiroska, mutta sokerin tilalle olikin lipsahtanut suolaa! Melkonen maku elämys! Ruoka oli perushuttua. Blinit maistui einespannareille. Ei mitenkään erikoista ruokaa. Ehkä jonkin huoltsikan tasoa?!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Café Balzac tuorepastaa ja salaattia

Tästä on tullut meidän yksi kesän kantapakoista! Tarjoiljija/omistaja hyvin persoonallinen henkilö ja tuo oman mausteen paikkaan :) Kerran poikkas asiakkaalle ranet naapurin mäkkäristä, kun as. halusi välttämättä ruuan kanssa ranet (paikka on kuitenkin pastaravintola?!). Kerran saatiin myös seurueen salaatin syöjille ilmaiset pastat, kun tarjoilijan mielestä " ei kukaan voi pelkällä salaatilla elää" :D Paikka on pieni ja todella suosittu. Vaikea usein saada paikkoja. Ruoka hyvää, mutkatonta ja tuoretta.Tämä jää suosikki paikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Sisätilat kolko modermi, mutta sisäpiha aivan mahtava! Loistavaa chilliä musiikkia ja mahtavat ja kohtuu hintaiset drinksut. Ruoka oli myös runsas ja hyvää. Tänne tulee varmasti tultua useammin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tony's Deli italialainen

Ihan hyvä mesta, ei kuitenkaan paras. Tänne kannattaisi menisin ensikerralla pelkästää syömään seisovan antipaston. Osa niistäkin tosin liian öljyisiä tuotteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kappeli skandinaavista

Täällä näkee paljon huonoja palautteita, mutta meillä visiitti oli ihan onnistunut. Alkuruoka todella hyvä, pää ruuan pihvit ihan ok, jälkkärit hyvät. Täällä oli erityisen hyvä palvelu, vaikka väkeä olikin melko runsaasti. Ei tarvinnut odotella ruokia eikä tarjoilijaa kauaa. Hienon näköinen paikka myös. Äkkisiltään en keksi mitään negatiivista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 19.04.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Amigo espanjalaista, pihvi

Yllättävän hyvä pihvipaikka! Palvelu oli tosi hyvä, tarjoilija otti meidät huomioon tosi hyvin. Oikein oli hauskaakin jopa tarjoiljan kanssa :) Pihvit oli juuri sellaisia kypsyydeltään kun me 4 oltiin pyydetty. Hyvä kastike ja ruokaa oli ihan sopivasti. Menen varmsti toistekkin :) Lasten vaunuille ei oikein ollut kuin yksi paikka, että useampi pikkulapsiperhe ei varmaan sopisi kärryineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Saslik venäläistä

Tämä oli toinen kerta, kun olen käynyt täällä. Eka kerta oli onnistunut kaikinpuolin. Nyt jäi "paskamaku suuhun". Oltiin isänpäiväksi varattu pöytä + syöttötuoli. Ei sitten saatu syöttötuolia pitkään aikaan, koska heillä ei missään lukenut, että ollaan varattu sellainen. Kesti oma tovi, ennenkuin syöttötuoli jostai vapautui. Ikävä kyllä sinä aikana lapsen tempoessa sylissä kaatui yksi punkkulasi mieheni syliin ja lapsen päälle. Ei saatu edes pahoittelua tästä ja anomalla anottua saimme uuden viinilasin tilalle, sekään ei tullut edes veloituksetta. VAatteet kuitenkin menivät käyttökelvottomiksi viinistä. Ruoka oli ihan ok, perinteisesti erittäin suolaista. Pääruuan kanssa tulee aina hapankaalia ja jotain hapanpunajuurta. Ne vähän jo rupee tökkimään. Ei ehkä tuu vähään aika tänne mentyä. Sali on muutenkin todella ahdas. Tuolien selät ihan kiinni naapurin tuolissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Bryggeri Helsinki panimoravintola

Luin täältä, että täällä on loistava maksa. Piti käydä kokeilemassa ja olihan tuo aivan taivaallisen hyvää. Tähän mennessä parasta maksaa ikinä! Alkupalat ja jälkiruokakin olivat hyviä. Ruuassa ei mitään moitittavaa. Palvelu tosin oli vähintäänkin outoa. Soitin varauksen pikkujouluaikaan ja jo puhelimessa kuullosti varaus jotenkin todella epävarmalta. Paikan päällä sitten tupa oli täys ja tarjoilija ei löytänyt mukamas enää varausta vaikka olin saanu tilausjärjestelmästä ihan vahvistuksenkin asiasta. Mitä ihmeellisimpien selitysten jälkeen saimme paikan, kun pöytiä järjesteli uudelleen. Liekö oli ravintolapäälliikö vai kuka joka asiaa mm. selvitteli ja kaiken hässäkän keskellä kiroili ihan avoimesti. Ei minua sellainen haittaa yhtään, mutta monilta voi jäädä ammattitaidoton mielikuva henkilökunnasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.12.2013
Arvosana: 0


Seuraajat