sikami

55 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (55)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Yume moderni aasialainen

Otettiin Street Style menu kahdelle. Tämän paikan jäljiltä on muuttunut käsitys Aasialaisesta ruoasta täysin. Ei ollut mitään liisterihuttua vaan ihan kunnon runsaita makuja. Todella maukasta ruokaa! Kesken ruokailun jo mietittiin etukäteen mitä seuraavalla kerralla tilataan täältä :D Jos jotain miinusta pitää antaa, niin jälkiruokakippo oli karhea. Jotenkin ärsytti lusikkaa vetää pitkin :P Juomien hinnat ovat myös aika kovat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Ihan perushyvä. Ei silti voita Tikkurilan Sagarmathaa <3

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Zetor suomalainen ruoka

Oltiin yksityis kabinetissa viettämässä polttareita. Alkudrinkkini piti olla caipiroska, mutta sokerin tilalle olikin lipsahtanut suolaa! Melkonen maku elämys! Ruoka oli perushuttua. Blinit maistui einespannareille. Ei mitenkään erikoista ruokaa. Ehkä jonkin huoltsikan tasoa?!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Café Balzac tuorepastaa ja salaattia

Tästä on tullut meidän yksi kesän kantapakoista! Tarjoiljija/omistaja hyvin persoonallinen henkilö ja tuo oman mausteen paikkaan :) Kerran poikkas asiakkaalle ranet naapurin mäkkäristä, kun as. halusi välttämättä ruuan kanssa ranet (paikka on kuitenkin pastaravintola?!). Kerran saatiin myös seurueen salaatin syöjille ilmaiset pastat, kun tarjoilijan mielestä " ei kukaan voi pelkällä salaatilla elää" :D Paikka on pieni ja todella suosittu. Vaikea usein saada paikkoja. Ruoka hyvää, mutkatonta ja tuoretta.Tämä jää suosikki paikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Krog Madame välimerellinen

Sisätilat kolko modermi, mutta sisäpiha aivan mahtava! Loistavaa chilliä musiikkia ja mahtavat ja kohtuu hintaiset drinksut. Ruoka oli myös runsas ja hyvää. Tänne tulee varmasti tultua useammin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tony's Deli italialainen

Ihan hyvä mesta, ei kuitenkaan paras. Tänne kannattaisi menisin ensikerralla pelkästää syömään seisovan antipaston. Osa niistäkin tosin liian öljyisiä tuotteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kappeli skandinaavista

Täällä näkee paljon huonoja palautteita, mutta meillä visiitti oli ihan onnistunut. Alkuruoka todella hyvä, pää ruuan pihvit ihan ok, jälkkärit hyvät. Täällä oli erityisen hyvä palvelu, vaikka väkeä olikin melko runsaasti. Ei tarvinnut odotella ruokia eikä tarjoilijaa kauaa. Hienon näköinen paikka myös. Äkkisiltään en keksi mitään negatiivista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 19.04.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Ristorante Il Siciliano Flamingo italialainen

Pitsat ihan jees. Rapsakoita, ohkasia eikä liikaa täytettä. Pastat myös ihan jees, vaikka ei mitään erityistä makua ollut ja tuorepasta tuntui ihan samalta kamalta ku pirkan tuorepasta. Palvelu paikoin vähän nuivaa, ei ylimääräisiä hymyjä tms.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Sorrento aito italialainen

Voi voi mikä pettymys :S Tilasin alkupalaksi antipastolautasen, jonka kaikki ruuat oli ihan samanalaista kuin Lidlin hyllystä saatavat tuotteet. Melkein jopa vannoisin sieltä ostetuiksi. Kyllä sen huomaa päällepäin esim. kun ilmakuivattukinkku on vedetty valmiiksisiivutetuista vakuumipakkauksesta. Järkyttävää huttua. Pitsa tuli pääruuaksi. Ihan järkyttävän paljon juustoa, ihan liikaa. Mozzarella maistui enempi raastepitsamozzarellta kuin oikealta. Samaa vakuumipaketti kinkkua lillui päällä. Jäi syömättä varmaan puolet pitsasta. Ainut hyvä asia pitsassa oli ihan hyvä pohja. Palvelu oli myös ihan ok ja miljöö kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Amigo espanjalaista, pihvi

Yllättävän hyvä pihvipaikka! Palvelu oli tosi hyvä, tarjoilija otti meidät huomioon tosi hyvin. Oikein oli hauskaakin jopa tarjoiljan kanssa :) Pihvit oli juuri sellaisia kypsyydeltään kun me 4 oltiin pyydetty. Hyvä kastike ja ruokaa oli ihan sopivasti. Menen varmsti toistekkin :) Lasten vaunuille ei oikein ollut kuin yksi paikka, että useampi pikkulapsiperhe ei varmaan sopisi kärryineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.11.2012
Arvosana: 2


Seuraajat