Öffnet um 10:30

Grilli-Pizzeria Chili

Note 2.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (23)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Tilasin juustohampurilaisen ja oli kyllä semmoinen etten syöttäisi sitä itse edes sioille! Järkyttävää kuraa ja täysin mautonta vetisellä sämpylällä.
Älkää vaan tuhlatko rahoja tähän jätteeseen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

täydelinen pettymys tänään, jäi pizzat syömättä ! Ilmankos asiakkaita ei juurikaan ollut kuten aikaisempina kesinä ÄLKÄÄ MENKÖ TUHLAAMAAN RAHOJAAN !!!!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 16.07.2015
Note 0

Naapuria huomattavasti mieluisampi ruokapaikka. Asiallista intialaista ruokaa, vaikka keittiössä ei taida olla tandooria. Kana loppu; täytyy tyytyä nautaan. On aivan maukasta ja täyttävää. Riisiä niukahkosti, toisaalta naan-leipää runsaasti. Grillikioskimainen olomuoto, mutta eipä siinä ole sinänsä mitään vikaa. Hieman sama fiilis kuin pienessä tamperelaisessa Uma's Takeaway -grillikioskissa. Ja lähes yhtä hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 21.02.2015
Note 0

Tilasin kebabin salaatilla ja molempia oli riittäväsi. Maku oli loistava ja palvelu hyvä !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.02.2015
Note 0

Olen vuosien mittaan tasaisin väliajoin poikennut tässä hyvän sijaintinsa ja helpon löytämisen päässä olevassa ruokapaikassa. Eli aivan Kuortin ABC:n vastapäätä. Mieluummin aina olen todellakin valinnut ja kulkenut sille puolelle tietä jossa ruoka on maukkaampaa eli siis Chiliin. Usein siellä saa myös sitä Intialaista leipää nimeltään "nan", mm salaattien tai Intialaisen ruoan kaveriksi. Yksi parhaita testaamiani Intialaisia annokaisia on Chicken Kurma. Ja mitä tulee tuohon jaksoon loppukesästä 14 kun mesta oli kiinni niin sille oli kyllä olemassa vahvat ja perustellut syyt luokaa yksityiselämä, perhetapahtumat ja remontti. Valitettavaahan se oli tietty. Nyt eletään tätä päivää ja mesta on auki, hyvä niin ja onneksi on.
Itse aion jatkossakin käydä paikassa ja suosittella sitä edelleen. Kaveri on saanut nyt näemmä facebook ja instagram -tilit Chilille aikaan. @ChiliRavintola

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.12.2014
Note 0

Samaa tukkukebabia mitä muuallakin. Jokseenkin pienet annokset hintaan nähden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 28.07.2014
Note 0

Teimme virheen, kun menimme tänne. Paikka oli todella epäsiisti ja ruuat syömäkelvottomia. Paikka ei ole enää todellakaan sillä tasolla, mitä se ennen oli. Pitsasta puuttui lupaamat täytteet, mutta hinta oli sama, eikä puutteista ilmoitettu. Kebab-annoksessa oli vain muutama siivu lihaa. Todella luokaton paikka! Uskokaa ihmiset arvostelut, elkääkä tehkö sitä virhettä, että tuonne syömään menisitte.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.07.2014
Note -1

Ennen pizzat oli täytteitä täynnä, nyt täytteet unohtuneet. Hampurilainen ok

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 11.07.2014
Note 0

Tähän on jäänyt koukkuun ja hyvä ettei ihan asioikseen pidä lähteä ajamaan 150km. syömään. Aina topataan tässä kun ohi mennään. Mukavat pojat ja maukasta ruokaa :)!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.11.2013
Note 0

Ennen tämä paikka oli joka kerta ohi ajaessa "pakko-käydä" listalla, mutta omistajan vaihdoksen jälkeen taso laski järkyttävästi. Aikaisemmin annokset oli jotain todella maukasta ja niissä oli joku koukku joka innosti aina vaan käymään uudelleen. Nykyään paikka on aika keskinkertainen grilli joka ei eroa massasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 27.11.2013
Note 0

Community

Bilder

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Siilitie 2, 19410 Kuortti - Route

Options