vpohjola

2 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Dong Bei Hu - China Tiger kiinalaista

Hienosti autenttisen oloista kiinalaista ruokaa tarjoileva ravintola. Todella hyvää ruokaa. Kannattaa kysyä tarjoilijoilta suosituksia. Joka kerta olen löytänyt jonkun uuden herkun. Munakoisoannokset ovat todella hyviä ja suosittelen myös maistamaan tulisia kahdesti kypsennettyjä porsaankylkisuikaleita. Seurassa kannattaa mennä ja tilata annokset yhteisiksi, niin saa monipuolisemman ja tyylinmukaisemman elämyksen. Mainittava on, että lounaslista oli todella pettymys listalta tilaamisen jälkeen. Ei se huono ollut, mutta mautonta verrattuna paikan parhaisiin herkkuihin verrattuna.

Miljöö on moderni ja toimiva, jopa hieman tunnelmallinen, mutta pääpaino on käytännöllisyydellä.

Palvelu on kohteliasta ja ripeää. Osa tarjoilijoista ei tosin puhu suomea, mutta englannilla selviää loistavasti ja aina on ollut myös joku suomenkielinenkin töissä, joten kielitaidottomatkin saavat asiansa perille.

Hieman hintava paikka, mutta sijainnin ja ruoan huomioon ottaen hintataso on perusteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.01.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Mountain nepalilaista

Olen käynyt Mountainissa monen vuoden ajan ja ravintola on säilyttänyt laadukkaan linjansa. Aika montaa annosta on tullut kokeiltua ja kaikki ovat olleet maukkaita. Suosikkini on kliseisesti Chicken Tikka. Annoksen Chilikastike on aivan mahtava.

Palvelu on ollu aina erittäin kohteliasta. Sisustus on perus Nepalilaisravintolan tapaan loosheista ja paperipöytäliinoista rakennettu. Oman säväyksen sisustukseen tuo iso akvaario peräseinällä.

Hinta on vuosien varrella hieman noussut, mutta kohtuus on säilynyt. Tosin ruoan laatu oli loistava jo silloin kun annokset maksoivat pari euroa vähemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.01.2011
Arvosana: 3


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit