Ei tietoa

Pyhämaan Ruori

Arvosana 5 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Suomen Emmerdale
Olen käynyt tPyhämaan pirtissä ennen nykyisiä omistajiakin, enkä voi käsittää tuota alla olevaa työmaaruokalavertausta. Aiemmin paikka ole vähän parempi baari, nyt ihan vakavasti otettava ravintola. Pyhämaan pirtti on nyt erittäin siisti, avara ja tyylikkäästi sisustettu. Asiakaspalvelu on ystävällistä, huomaavaista ja osaavaa. Lounas on erittäin maukas ja vaihtoehtoja on useita. Kalaruoat ovat taivaallisia ja ansaitsevat erikoismaininnan! Lounaan voi päättää parilla eri makealla herkulla. Koko paikasta majataloineen huolehtivat horeca-alan kovat ammattilaiset Leena ja Tuula. Minusta on hienoa, että yrittäjät luottavat visioonsa ja käynnistävät toiminnan, vaikka kylä on pieni ja riskit ilmeiset. Huomasin kuitenkin, että Pyhämaan pirtti tuo yritystoiminnan lisäksi pieneen kylään kokoontumispaikan ja vahvistaa kylän elinvoimaisuutta ja yhteishenkeä. Pyhämaa pirtteineen näyttää olevan Suomen Emmerdale. Kiitos erinomaisesta ruoasta ja palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Aivan Ihanaa Ruokaa Suositelen Tätä Ravintolaa Kaikille Jotka Tykäävät Hyvästä
Ruasta ja Palvelusta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 05.09.2013
Arvosana: -1

Paikan nimi onkin nykyään Pyhämaan Pirtti. Jos oli ennen työmaaruokalatyyppinen, niin ikävä kyllä on sitä omistajavaihdoksen jälkeenkin.
Seisovan pöydän ruokavalikoima on mielikuvitukseton, suppea ja tylsä. Kolme kertaa käynyt ja joka kerta tarjolla iänikuista, mautonta karjalanpaistia. Neljännen kerran katsoin ensin mitä on tarjolla, ja kas, taas sitä karjalanpaistia...joten päädyinkin vaan kävelemään ulos.
Salaattipöydän salaatit ovat huipputylsiä...jotain trendikkäämpää kuin tomaatti-kiinankaali-kurkkua kaipaisin. Kalat onkin ainoa joka saa kehut, tosin nekin pilataan aina sipulilla. Jos tarjolla on 1 -2 salaattia ja 3-4 kalatuotetta on kaikkien päälle taatusti ripoteltu reippaasti sipulia. Toivoisin (myös muut ) sipulin tarjottavan erillisessä kipossa josta kukin sitä haluava voi laittaa ruokaansa.
Ruoasta jää vähän sellainen kuva, että mennään siitä mistä aita on matalin. Pilkotaan sitä ja pilkotaan tätä, heitetään vesi ja lihat uuniin ja se on siinä. Enempi vaan tekemisen meininkiä niin kyllä se siitä. Mökkiläisenä tulee varmaankin kesän aikana vielä poikettua, mutta jos näen karjalanpaistia ja sipulia joka paikassa, päädyn taatusti ottamaan vaan lonkeron ja hipsin terassille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 24€ Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Pyhämaanraitti 35, 23930 Uusikaupunki - Reitti