Keittiö auki

Frans & Nicole

maalaisranskalainen
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (13)

Frans & Nicole nykynimellään, tämä onkin kyllä Fransmanniksi liian hyvä ravintola. Erittäin mukava tunnelma, todella mukavat tarjoilijat ja ihan ok ruoka. Yli satasen hintalappu kahdelta oli kyllä silti liikaa, ei tämä sentään mitään wau-efektiä aiheuttanut eikä vienyt kieltä mennessään. Kala oli ihan perushyvää ja liha-annoksetkin kuulemma onnistuneita. Tunnelman vuoksi tänne voisi silti joskus harkita paluuta, jos lompakko antaa myöden...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Harmi, että näin hyvä idea menee pilalle S-ryhmän vuoksi! Liikaa näkyy konseptin seuraaminen palvelussa ja ruuassa. Ruuassa raaka-aineiden pihistelyä mutta hinnat ylimitoitettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 30.03.2015
Arvosana: 0

Henkilökunta todella ammattitaitoinen. Ruoka on hintavaa mutta aina myös todella hyvää. Nyt otin annokseksi sinisimpukat jota tarjoilija suositteli. Olen ruokaan jälleen kerran todella tyytyväinen. Jälkkäriksi lämmin suklaakakku ja kahvi + konjakki. Olen kiertänyt Suomessa lähes kaikissa fransmanneissa, ja on mukava todeta, että kotikaupunkini ravintola on ihan parhaasta päästä ( samaa voi sanoa Turun Fransmannista).
Suosittelen lämpimästi, tämä on takuu hyvä paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen palvelu ja maukas ruoka. Grillipihvin kypsyys pyydetty ja annokset kauniita ja sopivan kokoisia. Salaatti ja lisukkeet myös hyvin valmistettuja. Tattitortellonit myös maukkaita ja laadukkaasti tehtyjä, hieman ehkä ylihinnoiteltuja tosin, vaikka annos oli täyttävä. Viinilista ok ja henkilökunta osasi suositella hyvin ruokaan sopivan viinin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Tosi hyvää ruokaa. Palvelu oli erinomainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Tapana on ollut Vaasassa käydä syömässä Fransmannissa kolmen ruokalajin menu. Aina on ollut onnistunut käynti. Viime kerralla kokemus oli entistäkin onnistuneempi, kun keittiö yllätti oikein maistuvalla amouse bouchella. Henkilökunta on ollut aina ystävällistä. Pienenä miinuksena se ainainen S-ryhmä leima, mutta eihän tätä voi edes verrata Rossoon tai Amarilloon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Palvelu erinomaista pyysin jälkkäriksi jäätelöä mansikkahillolla ei löytynyt koko talosta seravalla kerralla ehkä mansikkahillo tuotava mukana vai lienekö niin kallista että ei kannata pitää listoilla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2540€ Lisätty: 07.06.2014
Arvosana: 0

Alkupalat ja etanat loistavia! Siika oli ihan liian kuivaa... 23€ pitäisi saada priimaa. Palvelu ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Pariloitua maksaa. Paistettua maksaa pippurikastikkeessa kuorettuneen perunamuusin ja papujen alle piilotettujen pekonien kera. Lisukkeena kokonaisia sokeroimattomia puolukoita. Eivät näköjään opi! Henkilökuntaa runsaasti ja meidät huomoitiin tullessa ja poistuttaessa hyvin. Myös laskussa virhe, joka kuitattiin pohojalaisittain "oho" tuonpa rahasta takaisin. Broilerisalaatti oli myös toisen ruokailijan mielestä kuin einespurkista lautaselle kipattu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.04.2013
Arvosana: 0

Fräsch sallad och sås med sprutt i. Trevlig stämning och god service om det skulle ha varit trevligare med mer folk på restaurangen. Jag kände mig som en riktig fransmann under mitt besök.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hovioikeudenpuistikko 18, 65100 Vaasa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita