Keittiö auki

Rusticheria Stella

italialaista
Arvosana 4.4 / 5

"Suomen ensimmäinen rusticheria tarjoilee omassa keittiössä
valmistettua Italiailaistyyppistä ruokaa. Rusticheriassa emme hienostele turhia vaan perustamme filosofiamme puhtaisiin makuihin.
Rustiikisti, talonpoikaistyyliin. "


Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pari kertaa käynyt ja on todella loistavaa ruokaa. Pizza osapuilleen top5 ikinä, maksa lounasannokseksi aivan ihana. Toinen pala maksaa oli minun makuuni ehkä eineen yli, mutta minun makuuni maksa saa olla aika pinkkiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Paras koskaan syömäni hampurilainen. Muutenkin erinomainen ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: -1

Odotukset olivat suuret ennakkotietojen perusteella, lähtiessämme toiselta puolelta Pirkanmaata kokeilemaan muutakin kuin Tampereen normiravintoloita. Miljöö oli ankea, baarimainen, tuli mieleen entisaikojen Rosso.
Häränrinta näytti epäillyttävältä suuren läskimöykyn reunustamana. Itse lihakohta oli ihan ok. Kastike oli ylisuolaista soijaa.
Kasvispastan kasvikset olivat sopivan rapsakoita, mutta kylmä mozzarellakökkö vierellä ihmetytti, jäähdytti pastan sukkelaan. Jälkiruokaa emme enää uskaltautuneet maistamaan.
Paikallisilta kuullun mukaan taso vaihtelee huomattavasti. Tällä kertaa ei onnistunut, emmekä voi ikävä kyllä paikkaa suositella. Palvelu oli kuitenkin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 1

Oli tosi positiivinen yllätys, sattumalta tupsahdettiin istumaan ja huomattiin pöydässä että lista olikin vähän etukorttikioskeja haastavampi. Ei ehditty istua pidemmän kaavan mukaan, mutta pizzatkin olivat mainioita. Tullaan varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Söin Black angus härkää ja oli todella maittavaa. Varmasti menen uudelleen, kun käyn valkeakoskella. Turusta en ole löytänyt näin hyvää ruokaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0

Vappubuffet oli loistava, esillepano kaunis ja ruoka todella hyvää. Kannatti tulla Tampereelta tänne vapun viettoon :) Tulemme uudestaankin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Positiivinen yllätys lounaalta. Otin jauhelihapizzaa, oli todella, todella hyvää. Olisinpa hoksannut myös maksaa lisähintaa salaattipöydän antimista, jotka näyttivät herkullisilta; pieni alkuun tuotu vihreä salaatti ei luvannut kovin paljoa. Onneksi öljyn ja viinietikan maut olivat tasapainossa ja vihannekset raikkaita. Hieman kummeksuin salaatin kaverina tuotua patonkiviipaletta, jonka viimeistään nyppypohja paljasti suoraan markettitavaraksi. Olisin myös kaivannut kahvin kaveriksi viipaloidun sokeripullan sijaan vaikkapa pientä keksiä tai muuta pientä makeaa. Joka tapauksessa: varmasti menen toiste ja suosittelen muillekin. Hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Oli myös iloista havaita ravintolan olevan pullollaan muita ruokailijoita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: 1

Tunnelma oli maalaisravintolamainen, ja saatoimme olla paikkaan jopa hieman ylipukeutuneita. Italiassa paljon matkustaneena en löytänyt paikasta kyseisen maan tunnelmaa.

Tarjoilija oli tympeä, eikä osannut kertoa viineistä juuri mitään, mutta sen sijaan kokki valtavan ystävällinen ja kohtelias.

Ruoka oli kyllä hyvää, mutta hintaan ja näihin arvosteluihin nähden kuitenkin hieman pettymys. Jälkiruoka kruunasi illan, söimme valkosuklaavaahtoa chilillä ja vadelmilla. NAM!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 1

Kävimme isolla joukolla (ravintola-alan ammattilaisia) ruokailemassa Stellassa. Ruokamme (alku-, pää- ja jälkiruokia) olivat huippuhyviä ja rakkaudella laitettuja.
Palvelu oli ystävällistä, tunsimme olomme tervetulleiksi. Sisustus oli kodikas.
Yllä olevassa negatiivisessa arvostelussa haukuttiin ruokalajeja, joista nautimme erityisesti, ihmettelemmekin söimmekö samassa ravintolassa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.02.2015
Arvosana: -1

Loistava ilta hyvän ruuan ja palvelun parissa! Upeaa, että Valkeakoskella on tällainen ravintola! Jokainen ruoka-annos esiteltiin ja ruuasta kysyttiin palautetta. Tässä ravintolassa asiakas tuntee itsensä tärkeäksi. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Torikatu 2, 37600 Valkeakoski - Reitti
0400-906676