Avautuu 12:00

Classic American Diner

hampurilaisia
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin vaimoni kanssa syömässä Jumbon ravintolassa 29. 8.2016. Vaimo söi Anguspihvi hampurilaisen ja minä medium juusto hampurilaisen. Angus pihvi oli mauton, kuiva ja ei todellakaan maistunut rotukarjan pihviltä. Ranskalaiset olivat kuivat ja osittain palaneet, salaattia oli minimaalinen annos. Minun juusto hampurilaiseni oli myöskin kuiva ja mauton. Vähän niinkuin kengän pohjaa. Ranskalaiset kuivia ja palaneet, salaattia ei ollut kuin pieni lusikallinen. Minun pihvissäni oli joku kivi tai kova luun palanen, että hammas meinasi lohjeta. Annokset olivat myös tosi kylmiä!!! Nämä ateriat maksoivat 35 euroa, joten luulimme saavamme siihen hintaan jotain parempaa. Hampurilaisketjujen hampurilaiset ovat laadulisesti ja hinnallisesti aivan eri luokkaa kuin nämä syömämme tekeleet. Ihmetellä täytyy ko ravintolan toiminta-ajatusta. Onko tarkoitus, että asiakkaat käyvät vain yhden kerran syömässä, kun taso on tuollainen? Eli ruoan taso oli hinta laatusuhteeltaan tosi huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2016
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltua mautonta amerikanmeininkiä kivoissa puitteissa.
Anguspihvi maistui teolliselta einespihviltä, tai oikeastaan ei maistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.08.2016
Arvosana: 0

Kävimme perjantai-iltapäivästä syömässä.

Paikka oli aika täynnä ja saimme odotella pöydässä noin vartin ennen, kuin tarjoilia tuli palvelemaan meitä. Jostain todella kummallisesta syystä tarjoilia ei tarjoutunut ottamaan meiltä samalla kertaa juomatilauksia ja annostilauksia, koska odotellessamme oli kerinneet päättää jo mitä syömme. Eli sitten saimme odotella 10minuuttia juomien pöytää tulemista, mikä on oudon kauan jos tilaa vain limonaadia ja maitoa. Sitten peräti voitiin ottaa ruokatilaukset vastaan.

Ruokaa sai odotella noin vartin. Tässä vaiheessa olin ollut siellä jo sen verran kauan, että harkitsin poistumista. Jälkikäteen ajatellen olisi kannattanut tehdä niin.

Seuralaiseni ottivat Royal hampurilaiset. Ne näyttivät siltä, miltä grilliltä haetut hampurilaiset näyttävät. Eikä ne oikein maistuneet millekään. Grillillä ne tosin olisivat maksaneet kympin. Makuakin olisi varmaan maistunut.

Itse tilasin Classic blt voileipäannoksen. Minun makuuni siinä oli iliian vähän majoneesiä ja pekoneita oli todella ylipaistettuja. Pidän todella rapeasta pekonista, mutta näitä pekoneita oli paistettua ainakin tuplasti kauemmin. Pekoni oli niin kovaa, että siitä tuli melkein haavoja suuhun, kun yritti purra sitä pienemmäksi.

Huonoin puoli annoksessani oli se, ettei se kumminkaan maistunut oikeastaan millekään. Hyvää oli se, että pekonia oli todella paljon. Siis todella paljon.

Tarjoilialla oli selkeästi vähän huono hetki meneillään alussa juomia tilatessamme, mutta vierailumme aikana hän sai koottua itsensä ja loppujen lopuksi tarjoilia oli ihan hyvä.

En vieraile paikassa uudestaan, koska ruoka oli niin mautonta ja ylihintaista laatuun nähden. Henkilökuntaa voisi olla myös enemmän, koska odotusajat olivat niin pitkät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 09.04.2016
Arvosana: -1

Vihdoin tamperelaislähtöinen diner-ketju sai ravintolan pääkaupunkiseudulle. Reissuilla on tullut käydyksi sekä Siperian että Lielahden Dinereissä, joista jälkimmäinen on muodostunut suosikiksi erinomaisen sijainnin ja pysäköinnin helppouden vuoksi.
Purilaiset eivätkä muutkaan ruoat ole koskaan pettäneet Tampereella, mutta miten kävi Vantaan toimipaikassa?
Ravintola on auennut helmikuussa ja vierailumme ajoitettiin maaliskuun loppupuolelle, jotta pahin ruuhka olisi hellittänyt. Tavallisena perjantai-iltana oli iso yllätys, kun paikan edessä oli toistakymmentä henkilöä jonossa - muissa Jumbon ravintoloissa ei ole vastaavaa koskaan nähty, joten ilmeisesti tilausta tämmöiselle paikalle on ollut. Ravintolahan on suuri, mutta maaliskuussa osa ravintolasta oli vielä pois käytöstä.
Entäpä palvelu ja ruoka?
Tarjoilija tuli ottamaan pöytäänohjauksen jälkeen juomatilaukset nopeasti, mutta sitten alkoikin kestämään. Limsojen ja veden tuominen kesti 20 minuuttia. Ruokia sai odottaa toiset 20 minuuttia. Alkuvaikutelma oli, että ranskalaisia ja colea oli vähemmän lautasella kuin Tampereella. Lisäksi kummastutti todella ohuiksi suikeroiksi leikattu herkkukurkku, joita oli annoksessa pari soiroa. Tampereella kurkut ovat sentään reilun kokoisia.
Pahiten homma meni pieleen siinä, että ruoka oli aivan haaleaa pöytään tuotaessa. Eihän sen tarvitse uunikuumaa ollakaan, mutta lämpöistä ruokaa olisi kivempi syödä.
Voihan toki olla, että tässä on vielä vähän alkukankeutta, joten paikalle täytyy antaa vielä mahdollisuus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 06.04.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa - Reitti
0300 870459
http://www.ravintola.fi/ravintola/american-diner-jumbo/

Vaihtoehtoisia ravintoloita