Ei tietoa

Intialainen Ravintola Seesami

Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vindaloo aivan liian suolaista, käytännössä syömäkelvontonta. Intiassa reissanneena ja paljon intialaista syöneenä voin kertoa että surkea kokemus. Palvelu töykeää ja pizzoihin ei aineksia läheskään aina, eipä tarvi enää tilata tuolta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 08.04.2014
Arvosana: 0

Kasvissyöjänä suosittelen heidän Begun fry nimistä annosta. Tosi hyvää! Joka kerta joutuu kovasti vääntämään etten tarvii riisiä mukaan vaan sen voisi korvata leivällä(heidän tekemä naan leipä). Olisin valmis erikseen maksaa siitä leivästä.
Hinnat ovat erittäin kohdallaan ja ruoka tosi hyvää, mutta niinkuin edelliset kommentoijat jo kerkesivät kirjoittaa niin voisivat pitää vähän huolta, että aineksia löytyy(munakoisot voisi ihan hyvin pitää pakastimessa) ja voisivat vaikka pitää päivän mittaisen asiakaspalvelupalaverin
Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.12.2013
Arvosana: 0

Tilasimme ruuat kotiin pizza-online -palvelun kautta klo 22:30 (ravintola toimittaa kotiin kuulema 23:30 asti yölisällä, joka 3€). Tilauksen jälkeen tuli tekstiviesti pizza-online -palvelulta, että ruuat toimitetaan 00:04. Luultiin tätä aluksi virheeksi, mutta kellon lähestyessä puoltayötä tajuttiin. että ruuat tulee oikeasti niin myöhään... Paikka menee kiinni klo 00:00, joten ehkä ne aatteli tekevänsä ruuat viime hetkellä ja kotimatkalla tuo ruuat? Anyways, palvelu oli aivan syvältä, alkoi vinkumaan meille, että miksei makseta käteisellä, oli limu unohtunut, ei tuonut edes ovelle vaan käski hakemaan rapun edestä, kyllä meni nyöräksi kun vähän ääntä korotettiin. Mutta pakko sanoa; SE RUOKA. Siis aivan loistavan hyvää intialaista, kebabrullakin ihan jees, kyllä vähän pitää punnita oliko kaikki sen arvoista, kun ruokaa oli niin paljon ja se oli oikeesti hyvää. Pitäs jpnkun vähän vinkata niille, että tollasella safkalla sais paljonkin asiakkaita jos palveluasenne olis vähän kohillaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.12.2013
Arvosana: 0

Kasvisruoka (Alu goby/ Pasta vege) tilaus tuli n. 35 min. soitosta (alue joki..). Ruoka lämmintä ja hyvää. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Tää oli kuin huono vitsi; tyyppi oli tosi töykeä, ei tiennyt mitä juomaa olin tilannut ja paiskoi limupulloja pitkin autoa. Lisäksi piti kovaan ääneen luennon aiheesta "lounassetelit käyvät maksuvälineenä vain lounasaikaan", whaaat?!? Kertoi tämän siksi että osaan sitten ensi kerralla toimia oikein ja maksaa riihikuivalla käteisellä. Totesin tyypille että älä pelkää, virhe ei tule toistumaan, ei tarvi pelätä että tilaisin sieltä toiste. Ikinä. Ruoka oli syötävää, muttei niin hyvää että jäisi harmittamaan ettei sieltä viitsi enää tilata. Onneksi on paikkoja joissa on paljon parempi palvelu, erinomainen ruoka ja edullisemmat hinnat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: 0

Aivan surkeeta palvelua. Ei osata kunnolla suomea, tiuskitaan asiakkaille. Kerran tilasimme kotiin ja saimme odottaa 2,5h ruokia jotka ei ollu edes niitä mitä tilasimme. Aluksi odotimme tunnin ja sit sieltä soitettiin että ei löydy "begun fry":hin aineksia. Joten he vaihtoivat sen johonkin kanaan. (Begun fry sisälsi vain kasviksia, munakoisoa). Siitä kului puoli vuotta ja tilasimme uudestaan. Kokeilimme jos tilaamme uudestaan begun frytä, josko niillä olisi aineksia siihen.. EI OLLUT! Se eroaa kana-annoksesta vaan munakoison verran! NE EI HOMMAA PARIA MUNAKOISOA! Onko järkee pitää listalla ruokia mitä ei voida edes tarjota?!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 01.09.2013
Arvosana: 0

TikkaMasala aivan huippuloistavan hyvää! Suosittelen kaikille.Lähinnä tilattu.Palvelu nopea hyvä ja annoksista riittää isommallekkin miehelle.(naiselle) Yks kestopaikkoja mistä tilaamme.Mielummin tilaan täältä Intialaista kun jotakin pizzan kökköä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2013
Arvosana: 0

Hyvä ruoka, mutta erittäin huono asiakaspalvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Tilattiin 2 Intilaista ruokasatsia maksoi 25€. TOISEN SEASSA KUOLLUT KÄRPÄNEN!!! EIVÄT KORVANNEET MITÄÄ KOSKA OLIN JO SYÖNNYT ANNOKSESTA. YRITIN NEUVOTELLA HEIDÄN KANSSAAN MUTTA TURHAAN! EN VOI SUOSITELLA KENNELLEKKÄÄN KOSKA EIVÄT EDES MYÖNTÄNEET VIRHETTÄ, EIKÄ KORVANNEET RUOKAA

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 0

Käytiin noutamassa kotiin intialaista, ja hyvää oli. Naan-leipä paistettiin uunissa, oli tuoretta ja hyvää! Ruoan kastike tehtiin pannulla oikeasti, ei mitään valmismösöä pakastimesta. Annoskoko oli suuri ja maku erinomainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hakopolku 2, 01360 Vantaa - Reitti
http://seesami.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita