Keittiö auki

Mama Mozza

välimerellistä
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (5)

Mama Mozzan salaattipöytä huikea. Täys kymppi. Pääruoka myös hyvää. Mutta pääruokien kastikkeissa paljon hiottavaa. Pizzat hyviä. Salaattipöydän ansiosta korkeat pisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.08.2017
Arvosana: 0

Positiivinen tulokas Tikkurilan ketjuravintoloiden haastajaksi. AC annosten hinnat ja koot ovat kohdillaan. Listalla on paljon valinnanvaraa. Paikka on ihan viihtyisästi sisustettu ja palvelu on asiallista. Parasta kokonaisuudessa on annosten hintaan sisältyvä runsas ja erittäin maukas salaattipöytä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.04.2017
Arvosana: 0

Mozzassa on nyt tullut lounastettua muutamaan kertaan ja valitettavasti lounaspaikkoja vaivaava yleinen suuntaus on nyt alkanut toteutua täälläkin. Eli alussa ruoan laatu ja annosten koko on hyvä tai edes kohtalainen, mutta suosion kasvaessa laatu ja koko alkavat heiketä.
Pizzojen koko on selkeästi pienentynyt alun jälkeen. Leikkeiden ja lisukkeiden määrä myös. Taannoin otin possun leikkeen ranskalaisilla ja kollega kanaa bataattiranskalaisilla. Leike oli nuijittu 2mm paksuksi halkaisijan ollessa n. 10cm ja tietenkin paistettu aivan kuivaksi. Ranuja oli tasan 8 kpl lautasella (puulevyt on siis heivattu lautasten tilalta). Kollegan annoksessa oli kanan lisäksi pari ruokalusikallista paistettuja kasviksia ja tasan viisi bataattipuikkoa. Ja nuo ruoat maksoivat yli 10 eur molemmat.
Sääli että homma päästetään lapasesta kohtuu hyvän alun jälkeen. Oma veikkaus on, että viimeistään kesän jälkeen paikka on kuten mikä tahansa turkkilaispizzeria.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.03.2017
Arvosana: 0

Lounasaikaan yhdentoista maissa väkeä oli jonoksi asti, silti homma rullasi hyvin eikä odotella tarvinnut. Kassa pahoitteli että on ruuhkaa ja että joudumme varmaan odottamaan, mutta pääruoka tuli juuri sopivasti kun olimme saaneet alkupalat syötyä. Alkupalapöytä olikin erinomainen, raikas, tuore ja mukavan erilainen meze-tyyppinen ihanuus. Pääruuaksi otimme lounaslistalta bbq-lohta, lisukkeen sai valita, tarjolla oli ranskalaisia, reilun kokoisia lohkoperunoita, bataattilohkoja, kasviksia nyt ainakin. Kaikki näyttivät hyviltä ja sopivasti kypsennetyiltä. Otin ranskiksia, olivat maukkaita. Lohimedaljonki oli melko ohut, mutta riittävä. Bbq-kastike lohen päällä oli luultavasti suoraan pullosta, mutta silti ihan hyvää. Mukavan erilainen, turkkilaishenkinen lounaspaikka, kokeilemisen arvoinen varmasti muutenkin. Ehdottomasti testattava uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.02.2017
Arvosana: 0

Tikkurilan uudisrakennusalueen ensimmäinen uusi ravintola on auennut vuodenvaihteessa.

Ruokatarjonta kattaa perinteiset välimerenalueen ruokalajit painottuen Italiaan ja Turkkiin eli listalla on pizzaa, pastaa, kebabia, erilaisia liha-annoksia.

Ensivierailu osui lounasaikaan ja listalla oli tarjolla noin 10 eur molemmin puolin erilaisia annoksia ja tällä kertaa valinta osui 3 vapaavalintaisen täytteen pizzaan (9,90).

Lounastaminen alkoi kuitenkin salaattipöydän avulla, jossa oli kolmea perussalaattia ja lisukepuolelta löytyy myös hyvin vaihtoehtoja. Tuotteet olivat tuoreita ja raikkaita, mistä plussaa.

Kotvan kuluttua pizzat lennähtivät seurueemme pöytään ja ensimmäinen hämmästys koski pizzojen kokoa. Ne olivat lähes perhepizzan kokoisia. Mutta kokohan ei tunnetusti ole se määräävin osa-alue tällä asian saralla.
Ensiksi huomio kiinnittyi juustoon, joka selvästi oli mozzarellaa eikä kasvirasvaraastetta. Pohjan taikina oli sopivan ohutta, muttei liian (en suosi paperinohutta pizzaa). Taikinassa mukavasti makua, pieni miinus siitä, että paistoaikaa oli pari minuuttia liikaa, sillä pieni palaneen maku iski, mutta tokikaan pohja ei ollut mustaa. Laskettakoon se käynnistysvaiheen pikku mokaksi. Lätyssä oli täytteitäkin mukavasti ja tasaisesti kauttaaltaan. Ihan mukiinmenevä pizza siis.

Seuraavalla käynnillä täytynee testata pastavalikoimaa, sillä paikka ansaitsee kyllä uusintakierroksen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.01.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kielotie 6, 01300 Vantaa - Reitti
044 040 8888
http://www.mamamozza.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita