Avautuu 10:00

Mardin Pizzeria

Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (12)

Ei mennyt ihan nappiin. Pizza pohja kuiva ja kova. Pizzajuusto pyynnöstä huolimatta kuorrutettuna päällä. Raaka - aineet bulkkikamaa. Mikään ei ns tuoretta. Ylisuolaista. Maito oli lämmintä. Limut lämpimiä. Plussaa ystävällisestä henkilökunnasta joka toi maidon tilalle toisen juoman.

Wc.t järkyttävää kunnossa. Siniset valot. Wc paperi loppu. Tää oli Korso. Wau

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 1

Puolueettomana vakioasiakkaana voin ihan hyvin sanoa että korson paras mesta.

Kebabannoksien koot on ehkä vähän pieniä mutta laatu korvaa määrän. Pizzatkin aina ollut hyviä, tosin ulkonäkö rippuu vähän kokista mutta maku- tai laatueroa ei ole.

Palvelu on iha jees. Ei mitään moitittavaa mutta ei mitään parastakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitkästä aikaa tuli tilattua mardinista pizzat ja en pettynyt ollenkaan. Olivat TODELLA hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2015
Arvosana: 1

Vuosia on tullut käytyä/tilattu mardinista ruokaa. Koskaan ei ole tarvinnut pettyä. En ymmärrä aikaisempia kommentteja missä väitetään että myisivät pilaantunutta ruokaa. Itse en ole koskaan saanut ripulia mardinin ruoista. Olisikohan tyypin ripuli tullut muualta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 1

Muutaman vuoden aikana olen käynyt 1 - 2 x/ kk ja ollut laatuun tyytyväinen. Nyt viime aikoina lienee tapahtunut muutos huonompaan. On tullut äkillisiä vatsaoireita kyseisessä paikassa syömässä käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Korson assa.
Pizzeria Mardin on näemmä sijainnut jossain jo vuodesta 1994 lähtien. Korso ei itselleni niin tuttu paikka ole, että tuntisin paikan historiaa näin tarkasti. Yleensä 20 elinvuotta kuitenkin takaa sen, ettei kaikkea voida tehdä aivan väärin. Asemaympäristössä sen sijaan tehdään näin keskiviikko-iltana moniakin asioita väärin, sen verran vauhdikasta on meininki.

Sisällä on siistiä. Henkilökunta perusystävällistä. Lista on turhan laajan oloinen, pysyttäydyn kiltisti pizzassa. Virhemarginaalit ovat pienimmät. Kaveri suosittelee samaa valintaa. Salami-paprika-katkis-jotain-pizza kasipuol. Vettä hanasta, jonka alle ei mahdu talon lasit.

Pizza osoittautuu menestykseksi. Tabascoa toki survotaan oma-aloitteisesti, mutta se alkaa olla jo tapa, jota ilman ainakin täällä olisi pärjännyt. Salami on siivuina, ei silppuna. Paprika jopa melko tuoreen oloista. Täytteitä runsaasti.

(Edellisten arvioiden oletan olevan kilpailevien ruokaloiden kirjaamia, ja pyydänkin niitä poistettavaksi.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 1

Juu, tuli tilattua kyseisestä laftkasta oskarinleike, empä tilaa toistamiseen, liha oli sitkeää, kuin kengänpohja, ja annos lillui liiassa rasvassa, roskiin meni!.
Syömäkelvotonta paskaa!!!!!!!!!!

söisitkö itse tällaisen:
http://jliljest76.net76.net/pictures/ruoka.jpg

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: -6

Paikkaa on kehuttu hyvinkin paljon ja niinpä päätin poiketa Korson Mardinissa. Paikka vaikutti todella hyvältä ja tilasin omavalintaisen pizzan.

Pizza (jos sitä voi sellaiseksi kutsua) suorastaan huusi itseensä täytteitä. Muutama katkarapu, salami ja hyvin vähän sipulia oli taidettu huiskasta sinne tänne.. Jauhelihaa ei pizzassa ollut kuin luultavasti rouokalusikallisen verran.

Eikä siinä vielä kaikki. Pari tuntia myöhemmin minulle alkoi kauhea vatsakipu ja ripuli eli todennäköisesti myyvät pilantunutta ruokaa. EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN! Ilmoitus on jo tehty terveystarkastajalle ja toivottavasti jäävät kiinni....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2013
Arvosana: -6

Ihan huippu paikka! Ei mikään fiini, eikä gourmet, mutta palvelu on yritteliästä, ruoka hyvää ja annokset isoja. Turkkilaista(?) potkupalloa telkkarista ja silleen, mutta siisti, kiva terassi ja hyvät juomavalikoimat. Kotiin olen tilannut useasti ja tosi nopeasti ja laadukkaasti on toimitettu - tosin tilaan aina pizza onlinen kautta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2012
Arvosana: 1

Hyvät jauhelihapizzat, herkullista! Suosittelen kaikille jotka tykkäävät jauheliha pizzoista! Mutta hinta on hieman ylihinnoiteltu! Pizza kuskit voisivat kyllä huolehtia hygieniasta paremmin. Välillä haiskahtaa hiki..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.10.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Metsolantie 2, 01450 Vantaa - Reitti
http://mardinpizzeria.pizza-online.fi