Keittiö auki

Ylästön Pizza & Kebab & Grilli

pizza, pihvi
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tiedä sitten onko maine vanhaa perua, eipä ainakaan nyt säväyttänyt eikä todellakaan ole Vantaan paras pizzeria vaan enneminkin korkeintaan keskitasoa. Tosiaan hinnat nostettu maineen myötä. Pizzaohja omaan makuun liian paksu. Hehkutettu yhdeksän salaisen ainesosan tomaattikastike kyllä kiinnitti huomion mutta siksi että joukolla ihmettelimme onko tässä muka muutakin kuin tölkkitomaattimurskaa. Täytteitä oli ok määrä, juustoa ehkä liikaakin kun ei tuplajuustoa tilattu. Muuten suht. ok lätty mutta makua puuttui. On tämäkin nyt koettu mutta tuskin tulee uusintaa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Aika karsee paikka. Näyttää enemmän vessalta kun pizzerialta. Pizza tosiaan enemän pohjaa kun täytettä ja sai mahan kiertämään ihan huolella. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

Kebab suoraan pakastepussista, pizzat paistetaan ylikoon pohjiin, jos pulla maistuu niin tänne sitten. kokki ryki tiskin takana ja aivasteli käsiinsä, sitten vaan taikinaa leipomaan. Onneksi kävin hakemassa, näki oikeasti vantaan parhaan pizzerian livenä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0

sain kamalan ripulin syötyäni pitsan. Pitsan salami maistui vanhalta. yäk!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Tiskin alta löytyi toinen hinnasto, kun ihmettelimme sitä että hinnat eivät täsmänneet liikkeen seinässä ja netissä. Olivat kuulemma "uudet" hinnat. No muutama euro lisää, näinhän tää menee etelässäkin. Pizzat ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: 0

Ei pidä antaa vaatimattoman ulkonäön hämätä, sillä tästä paikasta saa ehdottomasti erittäin hyvin tehtyä pizzaa! Mikään ei voi kuvata paremmin tämän paikan meininkiä, kuin se, että saat pizzalaatikon käteesi ja luulet niitä olevan yhden sijaan kaksin kappalein, kun laatikko painaa niin paljon! Täytteitä ei siis laiteta kitsastellen, vaan niin runsaasti, että puolet aikaisemmin kuin toisen pizzerian pizzaa syödessäsi, oletkin jo aivan täynnä! Monien turkkipizzojen ongelmana on köyhät täytteet ja liika suola, mutta kumpaakaan ei täällä kohtaa! Pizzapohja oli maukasta, vaikkakin hieman paksumpaa kuin mikä olisi täydellistä, ja tomaattikastike oli todella hyvää! Palvelu oli ystävällistä ja ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.03.2015
Arvosana: 0

Hidas ja hinnat nousseet, ilmeisesti nousi päähän, laitan kuvat nettiin, en suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Pieni ja suhteellisen masentavannäköinen, ehkä aavistuksen kioskihenkeä omaava pizzakebabbila kokolailla keskellä ei mitään. Kebabia en ole koskaan syönyt mutta pitsat kuuluvat eittämättä PK seudun parhaimmistoon. Täytteitä on reilusti ja ne vaikuttavat hieman tavallista laadukkaammilta. Kastike on mukavan voimakkaasta maustaan päätellen myös pitsapohjien kohdalla itsetehtyä. Keittiössä on porukkaa kuin pipoa ja kiirettä ja sählinkiä tuntui ainakin viimevisiitillä riittävän, palvelu ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.01.2014
Arvosana: 0

Parasta ruokaa, mitä olemme syöneet viimevuosina! Tosi hyvät kebabkastikkeet!Tekevät itse kuulemma kaikki kastikkeet alusta asti.Tarpeeksi täytteitä sekä pizzoissa että kebabannoksissa.
Nopea ja ystävällinen palvelu.Suosittelemme!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.12.2013
Arvosana: 0

Suomen paras kepsu:))

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ylästöntie 97 B, 01690 Vantaa - Reitti
http://www.ylastonpizza.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita